Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Myrtle si je baš dala oduška. :kafa:

Marie-in ritual upozorenja Hank-a, priceless. Najbolja scena.

Muto Kyle progovorio.

Ne znam zašto bi voodoo kraljica sklapala savez sa tamo nekim vješticama, bez obzira na sve. No dobro, ipak je to serija, a gledateljstvo voli takve stvari.

Solidna epizoda.
Korisnikov avatar
By Mars
Lepo su uklopili scenu masakra sa onim gospelom.

Viđeno više puta, doduše, ali nek recikliraju bar dobre stvari kad sami nisu preterano inventivni celu sezonu.
Kako je gossipka osEtljiva, mache mawo.

Nadam se da tuga zbog filmskog karaktera nije ugrozila tvoju nevjerojatnu inovativnost i vrEdnoću u kuhinji i da si pripravio one planirane palačinke. :setnja:
Korisnikov avatar
By Mars
Dajte neku grupu za podršku do nove epizode...

Korisnikov avatar
By Mars
opa. i ona imala estetCku intervenciju.

meni je ona super glumica, nikako da odgledam nesto drugo od nje.
Korisnikov avatar
By Mars
Odlična mi je bila.Vazdušasta i sva nekako otvorena van granica serijala (dobrim delom zbog Stivi N.)

Što se same priče tiče, žao mi je šta su uradili sa Nan, naročito posle demonstracija onih moći i otvaranja realne mogućnosti da i ona uđe u trku za supreme...
Korisnikov avatar
By Mars
Sara P mi je bila JEZIVO loša.

Madam Laruri su zaboravili da pomenu, glava joj ostala kod crnih veštica na spratu.
Sve je krenulo u sasvim nekom drugom smjeru a gdje će da stigne to ćemo tek da vidimo. :bicikl:

Imam neki šmek da će nešto izvanredno da se desi sa Kordelijinim likom a i taj misteriozni, nagli razvoj moći kod svih djevojaka vjerovatno ima veze sa predstojećim događajima...biće zanimljivo... :cekam:
Korisnikov avatar
By partyb3
Ovo je cirkus. Ne znam imaju li oni uopšte pojma šta rade. Fokus na nekom minijaturnom zapletu, dok glavne radnje nema. 10 epizoda bez poveznice sa glavnom idejom. Loše!

Ali su zato vizuelna i tehnička strana zadivljujuće.
Korisnikov avatar
By Mars
Danas smo kolega (fan AHS) i ja na poslu pokušali da onim gore kričanjem i kliktanjem jezikom nateramo jednu drugu dvojicu da se međusobno poubijaju - davljenjem za gušu, probadanjem makazama, udaranjem heftalicama u glavu...nekako.

Nismo uspeli, naravno, ali smo se lepo zezali i dali oduška stresu.
Korisnikov avatar
By V25
Ja ne znam kako Gabourey Sidibe ne gekne od ove kilaže… To je jedina žena tih, da kažem, "proporcija", za koju znam a da je tako pokretljiva.

Jbt, nije kao da jedina debela, ali ženo, prekini da jedeš toliko…
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!