Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Parton
Meni su Jaeger-LeCoultre satovi prelepi.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
:lol: baš nemaš pojma... :)
Koji, onaj zbunjujući hybris ili npr. compressor? molim te, da u buduće kada se govori o modi i modnim detaljima, budeš što više detaljniji, određeniji... da... molim te... :opatica:
Korisnikov avatar
By Parton
Master Grand Tourbillon mi je elegantan, a Master Tourbillon SQ bih ja nosio.

Podrazumeva se samo Haute Joaillerie verzije :)

#Diva
By Aven
Prije sam nosila Swatcheve, ali otkad koristim mobitel ne nosim sat.

Što sam starija to mi više smetaju stvari na meni koje nisu nužne.

Kad bih barem mogla i grudnjak ne nositi. :drama:

Ovako nešto bih sad eventually:

Slika

Još tanje po mogućnosti.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ne volem rucne satove, nikako. Imam uzasnu averziju prema njima, a pojma nemam sto. Nekako mi deluje kao da nosis time shackles koji si sam sebi nametnuo :vezan:

isto tako ni narukvice, lancice, kajle i to...
By Sixto
Nesto mi ne ide u glavu jos da spickam celu platu zarad rucnog sata koji bi nosio u pocetu, a posle bi verovatno stajao na polici i skupljao prasinu.
Sta znam... imam telefon, to mi dosta...
By Kragi
Al' si zato za fon dao bar dve!!! :lol:
Ne moras celu platu.
Daj za neki Casio Edifice 150€ i Bo(y)g da te vidi. Jos gledaj da uzmes neki sa metalnom narukvicom pa da kasnije, za cenu jedne micro SD kartice iz telefona, uzmes i kozni kais i menjas po potrebi ili prilici.
Nije ovo tema o 'preskupim' satovima i nije tema o pukim meracima vremena koje telefon menja bez problema :D

i jbt kad sam ja otvorio ovu temu
a tek sto mi je izbor satova na slici uvodnog posta!! :kesa:
By alexandermagic
Mogu biti potpuno nag pred bilo kim i da ne osjetim ni najmanju nelagodu, ali biti bez sata na ruci me čini tako ranjivim i nervoznim.

Baš ih volim i odmalena mi je bio fascinantan taj pokazatelj neumitnog protoka vremena.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595967#p2595967]Kragi napisao:[/url]Al' si zato za fon dao bar dve!!! :lol:
Ne moras celu platu.
Daj za neki Casio Edifice 150€ i Bo(y)g da te vidi. Jos gledaj da uzmes neki sa metalnom narukvicom pa da kasnije, za cenu jedne micro SD kartice iz telefona, uzmes i kozni kais i menjas po potrebi ili prilici.
Nije ovo tema o 'preskupim' satovima i nije tema o pukim meracima vremena koje telefon menja bez problema :D

Telefon prethodni Nokia od 2400din (nova u radnji kupljena), trenutni HTC desire kupljen polovan od forumasa jednog za 100e, tako da... :P

Sto se tice satova, nekako uvek gledam te preko 25.000, nemam nesto oko ni poverenja u jeftinije varijante. Casio nikad nisam nesto preferirao u tim svojim zeljama jer mi deluje kao dedin uvek. Pojma nemam.

Videcemo. Trenutno nesto nemam nameru kupovati.
E daaaaa, pre par godina u Manual-ovoj radnji u Dunavskoj videh fenomenalan dzepni sat od celika matiranog. Jebem ti sunce kako to dobro izgleda. To zamalo ne kupih da sam imao 200e kod sebe il na kartici. Uffff
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595991#p2595991]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595967#p2595967]Kragi napisao:[/url]Al' si zato za fon dao bar dve!!! :lol:
Ne moras celu platu.

Telefon prethodni Nokia od 2400din (nova u radnji kupljena), trenutni HTC desire kupljen polovan od forumasa jednog za 100e, tako da... :P

Sto se tice satova, nekako uvek gledam te preko 25.000, nemam nesto oko ni poverenja u jeftinije varijante. Casio nikad nisam nesto preferirao u tim svojim zeljama jer mi deluje kao dedin uvek. Pojma nemam.

E daaaaa, pre par godina u Manual-ovoj radnji u Dunavskoj videh fenomenalan dzepni sat od celika matiranog. Jebem ti sunce kako to dobro izgleda. To zamalo ne kupih da sam imao 200e kod sebe il na kartici. Uffff
:spank:

Ja bih pre nosio dedin Seiko, Casio, Citizen i sl nego bilo koji Diesel ili D&G ili tako nesto.
No ok, stvar ukusa.
Korisnikov avatar
By Sunce
meni bi se dopali oni stari, najjednostavniji. danas previse stavljaju metala i sljokice.

lepi ljudi ne nose sat.
Korisnikov avatar
By elizevin
Nesto ne volim satove, nikad u zivotu ih nisam nosila. Ni kada su mogli biti korisni, u vreme pre mobilnih telefona. Iako kada bih nosila, najverovatnije bih izabrala ruski aviator, imaju neke bas lepe modele.
Korisnikov avatar
By 2kune
volem džepne satove, zidne s njihalom i budilice... ručne ne trpim...
inače, u ovo doba smartofona, volem da imadem odvojeno sat, radio i TV... lowtech daje sigurnost da ti treba najmanje 3 kvara da bi se ubio a ne samo 1...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad bih našla neki koji na mojoj jadnoj tankoj ruci ne bi delovao kao da sam nakačila kamion nosila bih
Korisnikov avatar
By Mars
Nosim, naravno.

Obožavam sve svoje ručne satove. Prijatan tač svakodnevne promene.

Neki su drage uspomene, sa njima nosim i deo mesta na kojima sam bio i odakle su.

Nemam neki od onih nakitnih satova od čije se cene pada u nesvest.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kupićemo jedan pa ćemo da nosimo zajedno i bićemo doživotno vezani jedno za drugo :setnja:

lisice su previše mejnstrim
By Djubretar
nemam sat ima vec dugo otpao mu jedan tockic i ne vredi. vreme gledam na mobilnom kad me zanima
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596115#p2596115]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595991#p2595991]Sixto napisao:[/url]
Ne moras celu platu.

:spank:

Ja bih pre nosio dedin Seiko, Casio, Citizen i sl nego bilo koji Diesel ili D&G ili tako nesto.
No ok, stvar ukusa.
Djavole od ovog posta mislim kako je vreme da kupim sat! Grrrr
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!