Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Coryn Cral
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606181#p2606181]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606175#p2606175]Coryn Cral napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606172#p2606172]Sunce napisao:[/url]
Je l' ima neka recenica koja ne ukljucuje rec sranje u tvom virtuelnom ekspozeu? Just asking... :hekla:
Sto, palis se na sranja. I ti si jedno, nista novo. :cheer:
Hahaha...poor thing, nisam znao da te "ja sam nadrkana tetka" fore jos pale na forumu. Jadnicak, misli da je orginalan :nokti:

:odrasti:
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2606129#p2606129]Coryn Cral napisao:[/url]Uvek sam mislio da su gay ljudi in general "nad-nacionalna" bica. I da je to velika prednost. Tako da mi ovi oblici spajanja nisu cudni, cak ih i podrzavam. :D
koliko sam ja shvatio iz price nekih bliskih mi ljudi,
pojedine grupe sa zajednickim interesima jako lako nadju zajednicki jezik
bez imalo problema vezana za cro/srb animozitet - ponajvise krimosi manjeg ili veceg kalibra

ali isto pomislih kao popaj da su dve 'gej scene' na razlicitom nivou i sa razlicitim problemima
te po meni bi jedina optimalno saradnja bila u medjusobnom a vise sleva nadesno poducavanju
kako se nositi sa odredjenim problemom/politickom strukturom/socijalnom preprekom
no opet ne mislim da su nasi aktivisti preterano prijemcivi za ucenje niti da im odgovara neka promena
pa da posle moraju nesto i da rade
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Nemojte da zaboravite i telesnu saradnju. I ona mora da padne posle ovih politicko socijalnih... :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
pa u sustini, ako vec nesto treba da se organizuje i poveze
onda je tu najbitnija stvar efikasnost i korisnost
takve akcije za sve koji u to ulazu trud

a bojim se da nadnacionalna saradnja zarad koje zurke i da bi neko bio prcan
nije bas odrziva varijanta
:zavera:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Naravno. Ali sto bi rekla krunisana kraljica Denika "to je prednost, to je kurentnost"....:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
More, samo da banem na neki od tih skupova, ima da padaju šok terapije samo tako. Šok terapija za šok terapijom za usijane aktivističke glave. :tuc:

By avgust
dobro bi dosao ujedinjeni internet portal, forum.
za pocetak.
ne samo hr-sr vec exyu.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ako mogu MK grupa i Podravka sto ne bi mogli i aktivisti? Rast se ceni, sto kapitala i trzisnog ucesca, sto tolerancije i raznih organa.
Korisnikov avatar
By Galadriel
A da se napravi BALKAN PRIDE, po uzoru na Euro Pride i World Pride? :eureka: :zastava:
Korisnikov avatar
By Sunce
Neka se organizuje takmicenje o tome ko ima vece kite, i ko moze da spricne dalje. Svakako zanimljivije od izmisljanja mlake vode.
da ubacim malo realnosti u ovaj topic opet ^^

nije mi jasno, koji bi interes, naglasavam interes, hrvatske strane bio u svemu tome? sto ce "nama", recimo, taj balkan pride? sto ce "nama" povezivanje s "vama"? ide "nam" prilicno dobro i bez "vas".

osim nekakvih sentimentalnih razloga, ja ne vidim nekakvu racionalnu i uvjerljivu argumentaciju za nekakvo cvrsce povezivanje.
:roll: "hrvatski gej aktivista" speaking.....
je li može još neki gej, poželjno stvarni i ozbiljni gej aktivista, iz Hrvatske da se javi na ovu temu, samo da ga/ju čujem, sem ovog stvora iznad, molim vas...? :cekam:
no, ako je srpskim gejevima, baš ovaj iznad po volji, dobro, whatever........

elem, koliko ja znam, realnost interesa koji se propovijedaju (koliko se praktikuju, i jeste najvažnije za provjeriti) u svijetu gej aktivizma je i međunarodna gej solidarnost i gej zajedništvo. čak i među geografsko i kulturno i kakogod ...... najudaljenijim "nacionalnim" gej zajednicama....

toliko.
ja i dalje pitam - je li može još neki gej, poželjno stvarni i ozbiljni gej aktivista, iz Hrvatske da se javi na ovu temu, samo da ga/ju čujem, sem ovog stvora iznad, molim vas...? :cekam:
te sada dodajem - bez da se javi taj stvor koji uzima da govori u tuđa imena?
pa šta bude.... ako je - ne moze odnosno nece.
that's the point - nikoga nije briga.-
to valjda oni/one neće imati problema da baš tako kažu osobno, nema problema :)

ovo samo u cilju da autorkina tema povrati ikakav smisao a kojeg je, verujem, predpostavljam (mada :neznam: sasvim pouzdano) nameravala da ima.....
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa ne znam, meni ovo uopste nije ruzna ideja, ne razumem kakavi su to aktivisti iz HR kojima sve uspesnije ide, a da su u isto vreme malodusni prema svojim kolegama iz susedstva tj. ne zele da podele deo svog iskustva sa bliskom im beogradskom scenom - koja je u istim ili gorim sranjima nego sto je ZG scena bila do pre neku godinu?
Razumem kada neko kaze da se nema para, ali da se nema volje to je bas ocajno.

Srklete, pa ti bi trebao biti prvi koji ce da skoci da organizuje ovako nesto, ipak si ti tu neka karika koja spaja :D

U kranjem slucaju, satisfakcija koju bi ZG aktivisti mogli dobiti od svega ovoga je onaj stari 'kako je kod njih sve u raspadu i bezbadezno, kod nas je jos i dobro' feeling, ha?
Korisnikov avatar
By antibiotic
i sta znaci 'aktivisti treba da se organizuju'?, mene to odmah asocija na Bobana, Pedju and co.
Fuck that. Ako, onda ljudi sa foruma ovde i jos neki dobrovoljni koji se bas i ne bave aktivizmom, preko portala, klubova... ako postoji entuzijazam , ako ne postoji onda nikom nista.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607073#p2607073]Srklet napisao:[/url]da ubacim malo realnosti u ovaj topic opet ^^

nije mi jasno, koji bi interes, naglasavam interes, hrvatske strane bio u svemu tome? sto ce "nama", recimo, taj balkan pride? sto ce "nama" povezivanje s "vama"? ide "nam" prilicno dobro i bez "vas".

osim nekakvih sentimentalnih razloga, ja ne vidim nekakvu racionalnu i uvjerljivu argumentaciju za nekakvo cvrsce povezivanje.
Izgubili na referendumu a ide vam sjajno, tako je i Sloba poobedio NATO. :obesen:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607077#p2607077]Vel boy napisao:[/url]:roll: "hrvatski gej aktivista" speaking.....
je li može još neki gej, poželjno stvarni i ozbiljni gej aktivista, iz Hrvatske da se javi na ovu temu, samo da ga/ju čujem, sem ovog stvora iznad, molim vas...? :cekam:
no, ako je srpskim gejevima, baš ovaj iznad po volji, dobro, whatever........

elem, koliko ja znam, realnost interesa koji se propovijedaju (koliko se praktikuju, i jeste najvažnije za provjeriti) u svijetu gej aktivizma je i međunarodna gej solidarnost i gej zajedništvo. čak i među geografsko i kulturno i kakogod ...... najudaljenijim "nacionalnim" gej zajednicama....

toliko.
Covek koji je zarastao za krevet i bavi se potpisivanjem online peticija i spamovanjem inboxa javnih institucija daje kvalifikaciju ko jeste a ko nije aktivista.

Cek, sta onda dodjes ti, online aktivista... Tastaturista?!
ok, zasad je jedino antibiotic donekle artikulirao jedan potencijalni interes, a to je osjecati se bolje jer je u srbiji losije. well, da bi to primijetili doista nije potrebno vece povezivanje. ^^

ideja uopce nije ruzna niti sam to igdje rekao, ali so what. jel vi zivite u realnosti ili u nedođiji u kojoj se lijepe ideje sustavno i samo tako ostvaruju? :roll: imam 50 i ljepsih i boljih ideja od ove pa nista od njih.

odnosno, zar je netko doista toliko naivan da misli kako je ova zapadnjacka paradna galama oko ruske homofobije IKAKO pomogla LGBT zajednici u rusiji? dapace, odmogla je. ali koga briga, vazno da se wentworh miller osjeca bolje jer je kao nesto uradio. :roll:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607096#p2607096]operativni kadar napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607073#p2607073]Srklet napisao:[/url]da ubacim malo realnosti u ovaj topic opet ^^

Izgubili na referendumu a ide vam sjajno, tako je i Sloba poobedio NATO. :obesen:
bas tako. kao sto je poraz srbije od NATO-a bio totano predvidljiv i neizbjezan, tako je i rezultat referenduma o braku u hrvatskoj bio totalno predvidljiv i neizbjezan. time prestaje bilo kakva suvisla paralela izmedju te dvije stvari.

inace, napisao sam da ide prilicno dobro a ne sjajno.

ne smatram da je pitanja braka jedini i kljucni nacin procjenjivanja pozitivne promjene u drustvu prema statusu LGBT zajednice, to je smijesno plus prihvacanje povrsne zapadnjacke propagande.

u svakom slucaju, i dalje ostaje neodgovoreno kako bi vece povezivanje sa srbijom poboljsalo polozaj hrvatske LGBT zajednice. poboljsalo bi ko povezivanje krajinskih srba s beogradom. :lol:

enivej, ponavljam - interes. koji bi bio interes?
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Skrlet postavlja odlično pitanje koje svi ignorišu, koji su interesi, vaši i ostalih strana za povezivanje?
Koji će vam qrac Balkan Pride i ostala aktivistička sranja?
Povezivanje treba da bude na nivou da dođu tetke iz Hrvatske u Beograd, da najzad osete šta znači veliki balkanski qrac, koji im toliko fali... da orgijaju po Egal portu, Egalu, Pleasureu, Apartmanu, XL-u... ostave svoje evropske parice, da se lepo provedu i vrate... isto tako i sa CG, MK, BIH, SLO...
odbijajući i da se osvrnem na tipični očajnički pokušaj uvreda i kleveta od strane sel(j)akovića forumskog s nikom sixto-erko :pokazuje: , samo ću reći da je prosta laž da se gejevi Rusije osećaju odmognuto "zapadnjačkom paradnom galamom" oko režimske homofobije u Rusiji. to tako izvrću samo malodušni cinici i duševni gadovi koji se s tim psihološkim osobinama proliferiraju po društvenim komunikacijama i opet uzimaju da šire laži u tuđe ime. sigurno da nije još ni pomogla, ali, situacija je u razvojnom odigravanju.
no, na ovu temu je izgleda izlišno išta više reći, ako neko ima reći na njih se, recimo, čeka, a peđa u ovoj sprdačini koju napraviste i jeste dodao potreban začin :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ova tema ja u folderu scena, a ne aktivizam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!