Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
^ i ja ga odgledah.
dobar je film. ja bih mu dala veću ocenu.
Korisnikov avatar
By V25
Slika

6/10 - Samo zbog glumačke postave. Ovo bi komotno mogao da bude i televizijski film da nije zaista odlične Meryl Streep i na sveopšte iznenađenje Julie Roberts, koja, gle čuda, kao da se probudila iz trinaestogodišnjeg zimskog sna i počela iznova da glumi. Ovo joj je možda jedina zaista relevantna dramska uloga pored "Erin Brockovich". Ceo film se zapravo vrti oko njih dve, tj. vodi se borba oko toga koja bolje tumači svoju ulogu. Sveopštoj atmosferi doprinose i ostale dobre epizode tipa Margo Martindale i Chris Cooper.
Korisnikov avatar
By Katengl
Slika

Ono kad se setis koliko su ti problemi imaginarni...
Korisnikov avatar
By bothways
^ meni je taj film super, gledah ga na FEST-u prošle godine.
Korisnikov avatar
By V25
Slika

8,5/10 - po meni najbolji film u poslednjih godinu dana.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne mogu više Meril Strip da gledam.
Korisnikov avatar
By V25
@Mars

Ja ne mogu da je ne volim, ali zaista, ta žena će kupiti nagrade dok je živa. Mislim da će se na kraju počasni Oskar zvati njenim imenom.

No, to je lako objašnjivo. Ove "mlade nade" su većinski toliko očajne da je i prosečna uloga Meryl Streep maestralna u poređenju sa njihovim "odličnim".

No, eto, i ona je potpala pod vlasništvo Harvey-a Weinsteina (kao da je drži u nekom podrumu i istera napolje da snimi film za Oskara), pa se smeška četvrti Oskar u narednih 5-10 godina, osećam.
streep je grozna u 'osage county', nepodnosljivo i nepotrebno preglumljuje, no jasno ja da je glavni krivac za sve nesposobni reziser. citav film je promasaj.

OT> la grande bellezza 8,5/10

'il divo' i dalje nije nadmasen, no ovo je izvrstan novi sorrentinov film. SPEKTAKULARNO u svakom smislu.
Korisnikov avatar
By V25
Zaboravih da pomenem…

Slika

7,5/10 - Nisam fan Scorsesea barem kada je reč o poslednjih 15 godina (dobro de, "Shutter Island" i "The Departed" su bili dobri), ali film je stvarno odličan. Da, mogao je komotno da traje sat vremena kraće, neke scene dave koliko su bespotrebno duge. Bilo je ljudi koji su coktali u bioskopu i pitali se: "Ima li kraja". Ako ostavimo trajanje po strani, DiCaprio i Hill su sjajni, pa i McConaughey (žao mi je što ima tako malo ulogu).

@SRKLET

Ne slažem se oko Meryl. Poenta njenog lika i jeste da bude tako teatralan. Ja sam zapravo čitajući kritike očekivao to preglumljavanje, ali kada su postavljeni likovi (naročito njen) sve je imalo opravdan razlog. No, teška srca govorim da je Robertsova ostvarila najbolju rolu od celokupnog kastinga.
Korisnikov avatar
By bothways
Danas odgledah Avatara, prvi put posle 4 godine (u bioskopu).
I dalje mi je to divan film, sa odličnim efektima i dirljivom pričom (iako jeste klišeizirana). Šteta što će nastavak tek za 3 godine.
Korisnikov avatar
By Trilian
^
pa i nije steta... mozda se naresim da za te tri godine odgledam ovaj prvi deo :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledao sam ponovo Cloud Atlas... i sad sam prepoznao skoro sve glumce :D
nymphomaniac (2013)

dobar.

that being said, ima izvesnih dijaloga koji su pisani ohladjujuce sterilnim tonom, bez ikakve stilizacije. ne znam ni da li je drugacijom glumom moguce spasiti tako sterilno srocene eksplanacije. pomalo kao u manderlay-u, koji mi se nije dopao.

takođe, ne znam sta da mislim o charotte-i, da li je ona losa glumica ili prosto meni antipaticna ili mozda dobra glumica :eureka:
ako zamislim da je to - sto mi je u svim ulogama antipaticna - samo moj dozivljaj, i malo samostalno nadogradim reziju, mogu da uvidim poentu u tome da protagonista 'emancipacije' nekih tabua bude neko nesimpatican. mislim, ipak je covek taj koji je nymphomaniac, a ne npr. neki zlatan disk... a opet, mozda je, gledajuci La science des reves, ipak bezvezna glumica, ali u ovom slucaju dobro upotrebljena. :povez: :party:
V25 napisao:Ja ne mogu da je ne volim, ali zaista...
Najdraža mi je bila kada je dobila Emmy Za "Angels in America" i onda rekla "There are some days when even I think I`m overrated..." :radosnice:

The Ice Storm Super :)

http://www.imdb.com/title/tt0119349/" target="_blank

Jedan od rjeđih filmova Ang Leea kojem se redovito vraćam. Ostale koje sam i gledao su mi uglavnom snoozefest ili potisnuti. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Blue Jasmine 9/10

Možda nisam navikao na drame, iskreno ne volim teške filmove... film me je uznemirio pošteno, sve vreme sam se osećao izuzetno nelagodno. Atmosfera u filmu je ubitačna a Cate Blanchett zaslužuje Oskara za ulogu, apsolutno. I dalje sam uznemiren... kloniću se drama do kraja života!
  • 1
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!