Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
gledam kako se gola miley cyrus izvija na onoj kugli i moja prva misao je - jbt, kako su joj dobre cizme! :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
kako sam uspela da kolenom udarim pepeljaru tako jako da ona preleti sa jedne strane sobe na drugi... ne znam... i da, naravno da je bila puna pikavaca
Korisnikov avatar
By IriS
we only find ourselfs by loosing all control!

jbt, da sam je ranije poslušala, lakše bi mi bilo

queen Bey :love:
Korisnikov avatar
By cornflakes
pre koji dan mi se desilo da sam se smejao kolegi koji nije dolazio na predavanja i kako je zaostao sa ucenjem. zatim mi je rekao da je imao smrtni slucaj u porodici. nastavio sam da se smejem po nacelu "јust laugh if you didnt understand" jer nisam skontao sta je rekao. kasnije mi je drug objasnio sta sam propustio. mislim da se vise necemo druziti :(
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
zasto veceras forum puca od ljudi i zasto imam osecaj da sam samo ja ovde slucajno?! ko je skinuo gace?
Korisnikov avatar
By ROYAL
Dajte vise Leonardu DiKapriju oskara da nam svima kolektivno sjase sa grbace vise...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ugledah lavirint, i staze molera. Neko je tu spavao. On je spavao nekoliko dana da bi bilo okreceno. Zidovi su beli, belji u svakoj sobi. Ne znam gde je jug, a gde zapad. U koju sobu pre da udjem? Spustena roletna sakriva toplu svetlost. Prazne sobe prepune planova. Nigde me jos nema, praznina je najbolja. Sada sve staje i sve je moguce, sva vrata su ulazna. Vrtim se u krug, kliza mi se po parketu, zaspacu na plafonu, promenicu se.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pod jedan ne znam kako sam uzela kola da moji ne primete mrtva pijana
pod dva ne znam kako sam ih parkirala u garažu mrtva pijana
Korisnikov avatar
By gossip
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Prva mogućnost:
Uradim sve što treba pa u završnici dignem sidro i kažem: ko vas jebe, ne treba meni vaša nagrada, ja to radim zato što biste propali bez mene.

Druga mogućnost:
Ne mučim se ni oko čega, uživam, usput podrivam ostale pa se pojavim na finalu i kažem: ko vas jebe, ne pada mi na pamet da radim za vas, došao sam da se zajebavam.

Treća mogućnost:
Uradim sve što treba pa u završnici dignem sidro i kažem: ko vas jebe, ne pada mi na pamet da radim za vas, došao sam da se zajebavam.

Četvrta mogućnost:
Ne mučim se ni oko čega, uživam, usput podrivam ostale pa se pojavim na finalu i kažem: ko vas jebe, ne treba meni vaša nagrada, ja to radim zato što biste propali bez mene.

Svaka opcija je primamljiva. Šta god da uradim, pogrešiću.
  • 1
  • 534
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!