Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
ah što me ne čudi da i Bugari i Rumuni imaju veći IQ od exYu naroda....

jedino, the most attractive people map valjda će ovisiti po kome i čemu je ko i šta attractive pa tu teško da će biti sasvim objektivnih rezultata...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Gledao sam tri Bugarina kako bezuspesno pokusavaju da izrone dva leva sa dna bazena jedno pola sata. Toliko.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Mape kaze i da na Balkanu samo Bugari i Makednoci pisu cirilicom, kao i da Kinezi vruju da u Srbiji vlada vecna rasprodaja a opet ne dolze u shopping. Propaganda, nista drugo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ti zezaš, zar ne...
pa, na Balkanu, Bugari i Makedonci i jesu jedini koji pišu isključivo ćirilicom. poenta na isključivo, jer Srbi (i valjda Crnogorci) ne pišu isključivo ćirilicom.
istina, Bugari i Makedonci imaju latinične transliteracije svog jezika, ali samo u komunikacijama s latinično-pišućim strancima.
u vezi onog s kineskog, pa to je valjda igra s kojim kineskim karakterima, koji imaju ambigious značenja, se pišu imena država u kineskom. ... ili kako se u kineskom najbliže izgovaraju imena država...nisam siguran tu.
Korisnikov avatar
By blenta
ozbiljan pristup raspravi geografske distribucije IQ, dobar je pokazatelj IQ :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!