Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Trilian
ajd pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz (dok Hellas smisli novi nacin da te smuva) posalji mi na Candy Crush-u da idem dalje :molise:
Korisnikov avatar
By Hellas
wtf? ja se zajebavam a vi tako.

edit: po tome sam onda muvala i tebe i tvoju devojku sanja i pola foruma.
Korisnikov avatar
By Hellas
^ pa da a vi zapravo ne znate da sam ja voajer. I LIKE TO WATCH. Eto sad znate :flasher:
Korisnikov avatar
By Hellas
:nesiguran: lepeza1
Moze ako nema nista na TVu :lol:

edit: jel moguce da vise niko nece nista da pise? Pih... Dobro onda, kad tako hocete - odlazim.

I za kraj.. evo ti ga na forume sad mi ga dajes u quick choice: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Hellas
Pomesala si me s nekim, nisam ja fina ko Trilian :lol:

brate, ne mogu se vise proseravat :lol: predjoh nedeljnu kvotu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605825#p2605825]Hellas napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605319#p2605319]EnMademoiselle napisao:[/url]već par dana imam ogromnu tremu od 10. januara a nemam pojma zašto niti mi je imalo bitan taj datum niti išta značajno treba da se desi o gospode isuse bože kolika količina bezrazložne tenzije šta mi je

a ne mogu ni da ga prespavam
a ne mogu ni da se napijem
Pa dodzi da se napijemo, evo i Trilian je u BGu sad, taman i Overloada da naucimo da pije :lol:
pa rekoh da ne mogu da se napijem danas.
sad sam ovde strogo poslovno i samo (LJU BIM) u prolazu (NE O KRE ĆEM SE VI ŠE)
šalim se moram ujutru da vodim drugaricu po gradu da obavi nešto ;(

edit: za sad je dan u redu. što me još više tripuje. ee nikad ja sa sobom neću izaći na kraj
Korisnikov avatar
By Trilian
sto volim kad ustanem i pre nego popijem prvu kafu vec uspem da stavim tacku na neku pricu... i to onako, na finjaka...
Korisnikov avatar
By IriS
mom poslodavcu vec danima ne ide da me izbaci iz takta...
sve pokusava i pokusava... i nikako.
danas mi je rekao da odustaje :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
^
pa gledaj to sa vedrije strane... barem se lozis na lepu pesmu :D
Korisnikov avatar
By bothways
^ i meni je ceo dan ta pesma u glavi (i u ušima nakon što je pustim).
Korisnikov avatar
By IriS
treba mi knjiga :rida:

postaću očajna :ozbiljan:
  • 1
  • 532
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!