Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Imam snažnu želju da izvršim oralno bludničenje nad nekom lepom roze pičkicom.

Verujem pod utiskom sna, koji je bio takav. Jednom u sto godina sanjam seksualan san i u njemu bludničim oralno nad drugaricom :sigh:
Korisnikov avatar
By Waldorf
@Hys. Imam nagon da ti čestitam. A to ću i učiniti, čim se vidimo!
Korisnikov avatar
By Hys.
:krezavi:

pft, bem ti seksualan san kad samo sanjam da ližem.

:sigh:

e da

posle toga je trebalo da lizem i neku glumicu, ali sam bila reluctant jer se falila kako se upravo jebala sa nekim likom, te sam razmisljala da li sam ponela foliju :lol:

Ona glumica bem ga, plava, sto glumi sa kortni arket u kuguar town, sad sam u zurbi pa ne mogu da trazim :nerd:

edit to edit

zapravo ja sam svo vreme bila kao uslužno lice, ništ pre nit posle, samo, here's me tongue, there u go, next!

Like a boss.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Šta fali? Mislim, ono, malim koracima.. Sledeći će biti više po tvom ukusu. :P (nopun&allthat)
Korisnikov avatar
By Hys.
darlin mislim da je u pitanju bilo to sto sam sinoc duvala posle dosta vremena :D

Sad se prisecam svih ostalih snova o.O

Odo da zavrsim obaveze, al cu napisem kad se vratim :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
već par dana imam ogromnu tremu od 10. januara a nemam pojma zašto niti mi je imalo bitan taj datum niti išta značajno treba da se desi o gospode isuse bože kolika količina bezrazložne tenzije šta mi je

a ne mogu ni da ga prespavam
a ne mogu ni da se napijem
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605444#p2605444]overload napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605319#p2605319]EnMademoiselle napisao:[/url]već par dana imam ogromnu tremu od 10. januara a nemam pojma zašto niti mi je imalo bitan taj datum niti išta značajno treba da se desi o gospode isuse bože kolika količina bezrazložne tenzije šta mi je

ja tad dolazim, secas se? hah
PA MORA DA JE TO!
ne. ti si mi zakazan za 18. :kiss:

joj pa sutra je 10. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Trilian
ono kad gurnes ruku u sveze osusene pantalone i pronadjes hiljadu dinara :happy:
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605319#p2605319]EnMademoiselle napisao:[/url]već par dana imam ogromnu tremu od 10. januara a nemam pojma zašto niti mi je imalo bitan taj datum niti išta značajno treba da se desi o gospode isuse bože kolika količina bezrazložne tenzije šta mi je

Pa dodzi da se napijemo, evo i Trilian je u BGu sad, taman i Overloada da naucimo da pije :lol:

edit: znaci Sanja kad stavi fotku s njenom devojkom, pa to nije normalno :hypno: very hot Sanja.
Korisnikov avatar
By Trilian
^
pa nije overload bas toliko naivan :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
^ sta znam koliko sam videla na forumu zvuci kao nevino dete, mada mislim da je jednom spomenuo neku vodku :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
^
ma on jeste divan ali ti ga pretera :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
a dobro bar sam ga utrefila da je mlad. Pa sve mislim danasnja omladina je finija od nas i nema jos toliko iskustva u tim godinama :D
Korisnikov avatar
By Trilian
danasnja omladina... a ja sam kao matora?

:lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
naravno da ne, ako se tako ne osecas. E a ako se osecas...
Nije bitan kvantitet (br godina), bitan je kvalitet (iskustvo).
Hocu da kazem, delujes iskusno.
Jesam se sad izvukla? :smilegrin: :trep:
  • 1
  • 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • 534
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!