- 05 Jan 2014, 06:24
3X se iznervirah danas
prva priča:
pre neki dan mi vratili tepihe sa pranja, medjutim katastrofa... vraćeni puni peska???, prljavi, sa izgužvanim resama, na jednom tepihu su ofarbali rese u drap, a bile bele... gori nego kad su ih odneli na pranje... posebno je mama počela da pizdi zbog dve njoj veoma drage staze koje je ona lično prošvercovala iz UAE pre nekih X godina.
reklamirali smo i oni opet došli i odneli tepihe da ih operu jos jednom.
danas trebalo da donesu, doneo lik u dogovoreno vreme, međutim fali jedan tepih... opet reklamacija... i večeras je doneo vlasnik ili menadžer tepih i vratio je novac...
opet nisu baš dobro odradili... shaggy tepih mi je ućeban a ima i dlaka od moje kose.
priča druga:
odmah posle sam krenula na neki sastanak u organizaciju u vezi jednog projekta i opet ona jedna stanica busom... prva vožnja gsp-om u ovoj godini... i na stanici bili neki lik i devojka... devojka sela na klupu i lik joj kaže: ''au jebote gde si sela... ovo je ko otrov za pacove... ne... u stvari ko da je neko pojeo otrov za pacove i onda ga ispovraćao'', devojka je ladno ugazila u poveću gomilicu nečije roze pljuce... i on krene tu da je zeza i verovatno su primetili moj izraz na licu, pa smo započeli razgovor... da bi lik posle nekih minut izvalio da sam i ja ugazila u drugu povraćku samo nešto manju... a fora je što sam ja od kako sam došla na stanicu stala na to jedno mesto u pljucu, nisam se pomerala i uopšte nisam izvalila na čemu stojim.
al tako mi i treba kad se švercam, za bolje i nisam.
priča treća:
posle sastanka sam otišla u Choco caffe, znači goru uslugu ne sećam se kad sam dobila u nekom kafiću/baru/klubu/restoranu... znači užas... em nemaju više od pola što piše da bi trebalo da imaju, em im je tiramisu sranje, em je konobar zaboravio jednu narudžbinu, em je meni doneo šeik od plazme umesto od čokolade... a najviše mrzim kad sednem, tek otvorim jelovnik/kartu pića, a konobar dođe i pita: ''šta želite'', pa jebeš mu mater zar ne vidi da očigledno ne znam još uvek čim i dalje listam, a pre minut sam došla.