Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
^ dobar, m?
da ga skidam ondaK

edit.
već sam gledala :kesa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Heather posle toliko godina :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Odličan. Nego, što se sad izjedoh zbog kraja filma i šta če se desiti u nastavku :cupakosu:
Korisnikov avatar
By V25
Slika

7/10

Matthew McConaghuey je odličan, tu nema sumnje i svakim narednim filmom dokazuje koliko je napredovao u poslednjih par godina. Međutim, Jared Leto je prava zvezda ovog filma. Sjajna uloga i pored toga što je on na neki način u prednosti u odnosu na mnoge glumce koji bi možda tumačili ovu ulogu, jer ima tu "žensku lepotu".
The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe (Andrew Adamson, 2005) - 6.5/10

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (Andrew Adamson, 2008) - 7/10

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (Michael Apted, 2010) - 5/10

Slika

Najdraže su mi scene s Lucy u kojima priča s Mr. Tumnusom i Aslanom, a Prince Caspian je sadržajno najbolji dio (filmske) trilogije. Animacija je uvjerljivija od ove u Hobbitu.
Korisnikov avatar
By Galadriel
9 animated... Promakao mi je kad je izašao :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2604512#p2604512]V25 napisao:[/url]Slika

7/10

Matthew McConaghuey je odličan, tu nema sumnje i svakim narednim filmom dokazuje koliko je napredovao u poslednjih par godina. Međutim, Jared Leto je prava zvezda ovog filma. Sjajna uloga i pored toga što je on na neki način u prednosti u odnosu na mnoge glumce koji bi možda tumačili ovu ulogu, jer ima tu "žensku lepotu".
ja sam se rasplakao na onu scenu kad se njih dvoje zagrle. :rida: i manje vise nastavio plakat do kraja filma.

inace, moglo je sve to i bolje al ok. ^^
Korisnikov avatar
By Trilian
Sleepless in Seattle ... po 50ti put, posle duzeg vremena, i opet mi prijao :)
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605175#p2605175]belch napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605067#p2605067]Srklet napisao:[/url]

ja sam se rasplakao na onu scenu kad se njih dvoje zagrle. :rida: i manje vise nastavio plakat do kraja filma.

inace, moglo je sve to i bolje al ok. ^^
joj isto :(
odlican film, vrlo potresan

dzared leto je jedan car od glumca

kako ja njega OBOZAVAM

i ako za ovu ulogu ne dobije Oskara, onda oni tamo pojma nemaju
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!