Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Idemo kod Srecka na veceru.
Ja ne slavim to.
Korisnikov avatar
By 2kune
prva umjetna oplodnja i po pravoslavnom kalendaru... :radosnice:
vaistinu se rodi :doktor:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
izolujem se sa drugom koji ni ne zna kad je božić ( :smeh: CAR!!!!) kod njega u stanu što dalje od rodbine+porodice i pravim se da ne postojim

nisam više za takve skupove. čak mi više nije stalo ni pare da odem da pokupim :sigh:
Korisnikov avatar
By Vel boy
da sam u Srbiji/zemljama exYu gde se ovaj slavi, kao očito i vi tamo što ste, bio bih u iščekivanju još koje li po redu pukovnik radovićeve :badangel: ili irinej šopingovske :badangel: nr. 2 ili čije već spc :badangel: komunalni sočne "čestitke" , slavio li ovaj ili onaj od pre 14ak dana.
no, pošto sam ovde gde sam gde se hvala Bogu bar ne čuju satane spca, te pošto sam kao poštovalac reformisanog julijanskog kalendara po Carigradskoj Patrijaršiji i Grčkoj pravoslavnoj crkvi (jedini faktori u pravoslavlju koje bar malko-malkice poštujem) već proslavio onaj od prije 14ak dana, to će mi ovaj proći u post-Bogojavljenskoj svakodnevnici....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
prdim i pusim cigare. izbegao sam ove godine porodicni skup.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Mrsim se na badnje veče, ne krstim se pred česnicom, ne odgovaram sa 'vaistinu' i tako to.
Korisnikov avatar
By mikeli
Hahahahahahahah
Koji kralj !!!
Pa nas .... :hail2: :hail2: :hail2:

Ljudi su s tranzicijom izgubili smisao zivota. Guraju se za malo pogace, badnjak, vino, ispred crkve, katastrofa. To samo treba snimati i okaciti na youtube ... :elektro: :die: :kletva:

Neslavim, ja sam ateista.
Korisnikov avatar
By antibiotic
bio kod mojih na rucku,
mrzim rituale, a najvise mi se zgadio domaci bozicni tv program.
:katemoss:
Korisnikov avatar
By Still
Karleuša...
http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.14 ... Y.facebook" target="_blank

ali komentari ispod teksta :D

''Сачувај нас Господе од зла а невјернима, уображенима и испразнима помози да прогледају.''

''Ružno je objavljivati takve skaradnosti te prlajvuše i skrnaviti najveći praznik.Ona nije ateista,ona je satanista i sektaš.Smo takvi mogu u dane kada narod slavi najveći praznik,Božić,da se oglašavaju skaradnošću.Uvijek je u životu veliku ulogu igra majčino i kućno vaspitanje,kao osnova svega u sticanju i podizanju svoje porodice.Ko to izgubi više nikada u životu ne nadje.'' :pop:

:kosach:
By alexandermagic
Okay, svi znamo da joj izlazi novi singl, pa je svaka promocija dobrodosla. Ne znam sto nije razmisljala o ateizmu kad se krstila i vjencala u crkvi za Karica. Ah, da, pare su tad bile najbitnije. Steta pa joj je upalilo. Bedevija. :kafa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!