Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
Jao ja imam istu takvu zelenu prskalicu :lol:

Zanimljiv enterijer :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
pa kad ima da se nadje samo u zelenoj i nandzarastoj :D hteo sam ljubicastu ali nadjoh samo za zalivanje ^^ hvala :kiss:
Korisnikov avatar
By 李香兰
jedem ono sto je preostalo od ruske pripremljene za novu godinu. evo me k'o krme neko
Korisnikov avatar
By Pauceti
I
guess
it
was
too
early
in the
morning
to
get
high
Korisnikov avatar
By IriS
@waldorf

ma, samo nek je veselo. bolje to nego kad si grumpy.
nisi primetila čak ni da je konobarica prosula tri pića sa stola :lol:
Vilenjace Emakov, da li je to tu i krasula? Ukoliko jeste, nije joj mjesto tu nego u najudaljenijem lijevom uglu prostorije, posmatrano sa vrata. I stavio bih u te saksije komade mahovinastog ahata, em sto biljke uz njega divljaju i rastu cak i zimi, vrlo je dekorativan. I jeftin je.

---

Pa evo, napisah ovaj post.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
izležavam se kod muža u ns i odmaram od proputovanja pola srbije pa onda idemo opet
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603336#p2603336]alexandermagic napisao:[/url]Vilenjace Emakov, da li je to tu i krasula? Ukoliko jeste, nije joj mjesto tu nego u najudaljenijem lijevom uglu prostorije, posmatrano sa vrata. I stavio bih u te saksije komade mahovinastog ahata, em sto biljke uz njega divljaju i rastu cak i zimi, vrlo je dekorativan. I jeftin je.

---

Pa evo, napisah ovaj post.
Uvek sa leve strane naravno :D Ove na prozoru su mlade biljke koje cu da presadim na prolece a velika je u hodniku, slikacu je kad mi vrate aparat ^^ Ovata je dobila levu stranu a koralna crassula desnu :kopa: Primetio sam promene na finansijskom planu od kad sam tako premestio...
Mahovinasti ahat zvuci jako zanimljivo, moram da kupim, posto inace stavljam kristale u saksije, ponekad unutra da se ociste i napune energijom :zvezda: Jedini problem je kad zaboravim u koju sam stavio koji. Onaj celestin mi se skoro pa raspao pa sad imam delove koje stavim na povrsinu.
Inace planiram vertikalnu basticu od sukulenta cim malo otopli. Trenutno cekam orhideje da procvetaju, samo sto nisu :cvetduga:
Voleo bih da vidim tvoju kolekciju kristala ^^
Što si ti neko prijatno stvorenje. :ozbiljan:

Mogu ti pokazati samo nekoliko ovih, koje inače držim raspoređene u kristalnim činijicama u dnevnom boravku. Ostali su tzv. lični i ne pokazujem ih tek tako, samim tim ih ni ne fotkam.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
spremamo se da pijemo pa da idemo u striptiz klub, no ne znamo koji ima lep izbor i sad nam je teško.
Korisnikov avatar
By Blady
Pusim i mislim.
Mislicu jos malo.
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603429#p2603429]alexandermagic napisao:[/url]Što si ti neko prijatno stvorenje. :ozbiljan:

Mogu ti pokazati samo nekoliko ovih, koje inače držim raspoređene u kristalnim činijicama u dnevnom boravku. Ostali su tzv. lični i ne pokazujem ih tek tako, samim tim ih ni ne fotkam.

Slika

Slika
Prelepa kolekcija zaista :leviathan:
Isto izbegavam da ljudi pipaju licne kristale, tj zapravo samo ametist ostali mi stoje ovako :D
Jel ih redovno cistis/punis? :)
Emakov, te sa fotki praznim i punim jednom mjesečno , masivni komad sirovog spektrolita iz spavaone (smatra se da izaziva šamanske snove te da razara auru i kao ne bi trebao tu da bude, ali meni uopće ne smeta, naprotiv) i veliku sferu crnog obsidijana iz hodnika na svaka dva tjedna, mahovinasti ahat iz saksija i lične svaki tjedan. :)

---

Pušim.
By barni
pa steta da se ovako nesto ne pokaze, ja recimo nemam zlato niti srebro nit me to nesto odusevljava...ali poludrago i drago kamenje volim videti, to prvo primetim na zeni.
imam jedan poludragi kamen(bukvalno kamen velicine manje pesnice) mislim da je Mesecev kamen ali nisam siguran dobio sam ga iz rudnika Mesecevog kamena na poklon.Onako plavicast je podseca na neobradjeni akvamarin.Lupam mozda, ne razumem se u to ali taj kamen drzim blizu sebe, iz opet ne znam kojih razloga :P
Tvoj lični kamen je prehnit. :)

Akvamarin je uopćeno kamen Riba, a Mjesečev je za žene ili previše mačo muškarce, da ih malo smekša.

I svaki se mora prazniti i puniti, inače više štete nego koristi od njega.
U BG-u imaš par dobrih radnji sa kristalima. Cijene su pristupačne, osim za vrhunski fasetirano drago i poludrago kamenje.

Taj Mjesečev kamen je najbolje da dobro opereš sa mlakom vodom i sapunicom i odneseš i ostaviš negdje u prirodi, na mjesto gdje ne dopire Sunce, jer ga on ne voli.

Kad nabaviš kamen, objasnit ću kako se prazni i puni, mada taj info imaš i na net-u.
By barni
pogledacu na netu gde to ima i uzecu ako nije nesto skupo,
nosio bih ja to oko vrata, inace ne nosim nakit ali bih nosio mali kame..nego nikako da odlucim sta.eto taj cu sto si rekao, ti se razumes u to
pa kad ga ja napunim donecu kod tebe da mi ga ispraznis :veverica:
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!