Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

narod je sludjen,mars,bestijalna udova ga sludjuje decenijama,kako svojim dvostrukim zivotom,tako i besmislenim i banalnim metaforama u pesmama koje iznosi sa peskovitim grlom. a svima je jasno da sa njenom izvikanom emotivnoscu i zenstvenoscu iza slatkog osmeha nesto debelo nije u redu cim joj prvo izvlace iz vile oruzje u kolicini da se njime mogu voditi ulicne borbe pa je hapse itd.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
i šta bi niste gađali cecu zgužvanim ištampanim potpisima online peticije da ne može da peva? :((((
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603348#p2603348]*deni* napisao:[/url]nikad mi nije bila jasna ta vecita javna jednodusna osuda narkotika a svi rado vole da se naduvaju ko zmajevi ako im se ukaze zgodna prilika.
ne radi se samo o koriscenju narkotika, pobogu pa od nekog dilera ga moras i kupiti...nekog dilera koji ce to isto uvaliti nekom klincu svojoj potencijalnoj musteriji, kupovinom narkotika ti hranis i drzis u zivotu dilera.
Jos kad to javna licnost radi.
Nema kompromisa kada su narkotici u pitanju, nema bezopasnog narkotika,
U Srbiji ima registrovano oko 30.000 narkomana, skoro polovina zivi u Beogradu a od te polovine najvise zivi na Opstini Stari grad.
Nezvanicno u Srbiji ima 300.000 narkomana.
Statistika kaze da svi registrovani narkomani pocnu sa dzointom u osnovnoj a zavrse sa iglom u 20toj, prosecno zive 35 godina.
U Beogradu svake godine umre oko 40 narkomana.
Hoces da se bavis javnim poslom i utices na ljude, pazi sta radis.
Ne moze Biljana Srbljanovic biti cool, nju gledaju i deca.
Ne zavisi sve od roditelje, roditelj je nemocan protiv onoga sto se deci namece putem medija, knjiga, tribina, interneta ljudi iz javnog zivota uopste.
Neka izadje Biljana i kaze deci da to ne valja, mozda spase jedan zivot.
Korisnikov avatar
By IriS
znaš, razlika izmedju korišćenja narkotika Biljane S. i korišćenja narkotika Svetlane R. Arkan je u tome što su prvoj namestili hapšenje jer je nepogodna za vlast, a gospodja Arkan je pogodna, te je ne diraju, a svi znaju šta i u kojim količinama šmrče.

prema tome, umesto da gospodja Arkan uzima od grada Beograda pare za svoj navodno besplatni koncert, nek ona izadje javno i kaže kako droga ne valja (sem za njen, plastičnom hirurgijom obradjen, nosić). bububu
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603372#p2603372]IriS napisao:[/url]znaš, razlika izmedju korišćenja narkotika Biljane S. i korišćenja narkotika Svetlane R. Arkan je u tome što su prvoj namestili hapšenje jer je nepogodna za vlast, a gospodja Arkan je pogodna, te je ne diraju, a svi znaju šta i u kojim količinama šmrče.

prema tome, umesto da gospodja Arkan uzima od grada Beograda pare za svoj navodno besplatni koncert, nek ona izadje javno i kaže kako droga ne valja (sem za njen, plastičnom hirurgijom obradjen, nosić). bububu
Ja ovde ne branim Cecu, dok sam citao sve komentare na temi zapazio sam da su forumasi potpisnici ove peticije zapravo oni isti kojima je potpuno nebitno to sto Biljana S. koristi narkotike, druzi se za Cedom, koji se opet druzi sa...da ne duzim jasno je to svim....i koja isto kao Ceca utice na mlade ljude, i radi to prilicno agresivno.
Dakle da je Ceca punk zvezda, ili potpisnica baletske predstave Labudovo jezero potpuno bi bilo nebitno to sto joj je muz bio kriminalac i kakve je to plodove ona uzivala iz svega toga.
U tom pravcu ja poredim njih i ne bavim se merenjem ko je koliko, cega kome itd.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603370#p2603370]barni napisao:[/url]
da li ti uviđaš da biljanu ne gotiviš prije svega jer je smatraš "manjom srpkinjom" od cece koju "ne braniš" (ali je relativizuješ) samo zato jer je "veća srpkinja" od pomenute.

što je još jedan od slojeva značenja rasprave o ceci... kad ljudi ne pričaju o njoj kao pjevačici narodne muzike već kao mučenici sprstva onako kako ga oni vide.
Korisnikov avatar
By Neutron
Hm, Barnijev pokušaj da nešto ilustruje.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603384#p2603384]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603370#p2603370]barni napisao:[/url]
da li ti uviđaš da biljanu ne gotiviš prije svega jer je smatraš "manjom srpkinjom" od cece koju "ne braniš" (ali je relativizuješ) samo zato jer je "veća srpkinja" od pomenute.

što je još jedan od slojeva značenja rasprave o ceci... kad ljudi ne pričaju o njoj kao pjevačici narodne muzike već kao mučenici sprstva onako kako ga oni vide.
pa ne, ja sam rekao da sam odrastao uz Otvorena vrata i da kao umetnika je ne osporavam, nema to veze sa tim je li ona srpkinja vise ili manje, ne bavim se tim.
taj tvoj post nema veze sa onim sto sam ja pisao vec sa onim sto se uklapa u ono sto si ti odlucio napisati pre nego mi se obratis
Korisnikov avatar
By bern
pa eto, ti odrastao na otvorenim vratima pa si širokih shvatanja, ceca držala besplatan koncert pa je dobročiniteljka.
Korisnikov avatar
By Still
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603349#p2603349]Mars napisao:[/url]Videh ovaj snimak gore.

Meni jezivo.

Na stranu cela diskusija za ili protiv-meni ovi ljudi koji se vide na snimku, bauljaju nešto u gužvi dok ona peva: meni uopšte ne izgleda da se zabaljaju.

Valjda i mora da bude tako bizarno, valjda se tako uklapa sve.
Mars, kako se ne zabavljaju? ludo se zabavljaju igrajući igru: ''spasi glavu ako možeš'' :/
Korisnikov avatar
By Mars
Manje bi mi bilo bizarno, to da se zabavljaju, pevaju sa MAJKOM, kao JEDNO. Manje.

Ovako kao da ih je neko prisilio da idu tamo.

Što je samo jedan od nivoa očaja.
Korisnikov avatar
By blenta
za telad je najpogubnija crkva
vis' da telicima nije jasno ni koja je razlika izmedju grama kokaina i organizavanog kriminala i trgovine :)

sta zna tele sta je gram a sta tona :blentavi:
Korisnikov avatar
By Mars
organizam apsolutne odvratnosti.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603407#p2603407]bern napisao:[/url]pa eto, ti odrastao na otvorenim vratima pa si širokih shvatanja, ceca držala besplatan koncert pa je dobročiniteljka.
jesam sirokih shvatanja, recimo ja ne volim boraniju ali necu reci onome ko zeli da je proba da je ona odvratna, a opet ne volim ni narkotike al cu reci da su oni odvratni onome ko bi zeleo da ih proba.Vidis razliku?

i naravno da nisam ni u jednom postu rekao da je Ceca dobrociniteljka te pravdao njenu kriminalnu proslost,

ajmo dalje...

edit: za sve

veoma je ruzno sto se podsmevate ljudima koji su dosli da slusaj Cecinu muziku ili da se samo tu provedu ili sta god
vidim ja da je vreme da kopipejstujem ono što već rekoh u peđinoj debil temi o Biljani
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598359#p2598359]Vel boy napisao:[/url]kao osoba čija malenkost nikad očima niti je videla drogu (bilo koju, uklj. i "najlakšu" marihuanu) uživo a nekmoli takla a još manje koristila, i kao osoba koja jednostavno ne može ni da gutne kap alkohola a da ne ispljune a nekmoli nešto više, te kao osoba koja je, konsekventno, izrazito antitoksikomanska i antisubstanceabuse u startu, gnušam se postova i stavova korisnika barnija u ovoj temi (kao i većini drugih tema na forumu).
dakle, ako je Biljanin najveći greh što se eto nije izvikala - deco, ni blizu droge a kamoli da je kušate - (do jada da decu Srbije uzgaja Biljana a ne njihovi roditelji, učitelji, pa i gljivica dačić, mrkonjići, palme, sel(j)akovići kojima nije problem da decu implicite i eksplicite uče kako lagati, krasti, kako se kurvati po gozbama, kako šurovati s kriminalnim vođama, kako mrzeti i obespravljivati manjine), reći ćemo ovo što barni govori..... kojemu i dalje nije jasno da ceca nije problem zbog muzike i pesama joj već što je ono što je već opisano šta je u postovima brojnih ovde i što ju promovišu kao ikonu zabave i provoda (skoro najbitnijeg dela kulture jednog celog naroda) u društvu Srbije oni koji su uzjahali da nad tim društvom vladaju.
Korisnikov avatar
By Still
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603491#p2603491]barni napisao:[/url]
edit: za sve
veoma je ruzno sto se podsmevate ljudima koji su dosli da slusaj Cecinu muziku ili da se samo tu provedu ili sta god
još je Rambo Amadeus na nekom nastupu za NG na trgu pre 10 godina u pauzi izmedju pesama rekao, citiram:
''ko nema para da plati klub il restoran došao je mene da sluša i da se smrazava''
ljudi su to podržali aplauzom i ovacijama...
ja sam tada bila dete, bila sam kod kuće sa porodicom, a dešavanja sa trga su se uživo prenosila... od tada sam samo jednom novu godinu dočekala na trgu... jer nisam želela da delujem siromašno ko ta rulja koja je došla da se smrzava i sluša Ramba Amadeusa... eto kako nam ostaju u memoriji zabeležene misli poznatih... naročito dok smo mali i stvaraju nam neke obrasce koji će nas pratiti tokom života.

naravno, ne zajebavam tj. ne smejem se tom narodu što nemaju para za neko drugo mesto... realno, za meni su veće 'ovce' oni koji su dali minimum 30e za bajati žu žu, koka kolu i za loš alkohol... u nekom BG klubu.

ja žalim ovaj narod jer mu je moral izopačen, sistem vrednosti poremećen, korupcija i kriminal svuda oko nas, a narod to i dalje trpi i na neki način podržava.

http://www.krajina.ba/130920/tatin-novo ... a-jedinca/" target="_blank
Korisnikov avatar
By blenta
:roll: od cece do malogradjanstine
mozda je i ontopik ....
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603491#p2603491]barni napisao:[/url]
jesam sirokih shvatanja, recimo ja ne volim boraniju ali necu reci onome ko zeli da je proba da je ona odvratna, a opet ne volim ni narkotike al cu reci da su oni odvratni onome ko bi zeleo da ih proba.Vidis razliku?
jasno. vidim naslove u novinama:

U ŠKOLSKOM DVORIŠTU PREJELI SE BORANIJE
ŽUTA BORANIJA KOSI NAŠU MLADOST
NA ZELENOM VENCU ZAPLENJENO 50KG ALBANSKE BORANIJE
ACA LUKAS: IPAK JEDEM BORANIJU
CECA: ARKAN ME NIJE TERAO DA JEDEM BORANIJU
Korisnikov avatar
By blenta
eksluzivno biljana s.: na novoj dijeti sam, izvadim samo jedno zrno boranije :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!