Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Pa tako bi to i izgledalo, bez svake šege. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
:kiss:

Evo žena i ja smo spremali dosad.. Mislim, više ja. Ušinula se :lol:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602286#p2602286]*deni* napisao:[/url]Prošle godine je neka nepoznata, muška zvanica ispred mene i Ra-a izbacila neki prašak, dve crte, ja sam mu rekao da ne znam je li to narkotik koka, ili šećer u prahu, ali da nemamo namjere to da ližemo, niti ušmrkavamo i ako to ne skloni, da ću ja to da bacim u kantu za odlaganje đubreta. I sklonio je.
Valjda je hteo da se mangupira i frajeriše, ali kod nas to ne prolazi. :neto:
:smeh:

Eh, da je to bio jedini dogadjaj zone sumraka...Koliko se ja secam na kraju je ona nogata zavrsila sa onim str8erom u onoj sobi....That's all I have to say about that. ...:lol:
Korisnikov avatar
By Neutron
Aj' idi potpisuj onlajn peticije i okani me se. :pms:
Korisnikov avatar
By blenta
samo se vi zajebavajte pa ce vam djavo biti kriv
kad vam vel pokrene onlajn peticiju za obustavu sukoba na bliskom istoku, spasavanje hrcka jelisavete od morbidne gojaznosti i retroaktivnu zabranu novogodisnjeg slavlja kod tungija
Korisnikov avatar
By Tungi
Izmalerisao je odmah, svojim komentarom na ovoj temi.
Kod koga su mi ključevi od stana? :lol:

Onaj polupani stakleni sto i da se oprosti. Kad je bal nek' je maskembal.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na stranu što sam bio dežurni jastuk za koji su se svi mogući 'vatali dok su sedeli pored mene (muškarci)... bilo je lepo :krezavi:

Domaćin za svaku pohvalu uvek, i ostatak forumske ekipe cool skroz (žene divne, što je i očekivano)... a deni je neponovljiv, apsolutno.

Nije bilo orgija, poremetili su nam koncepciju neki ljudi sa strane, ali jbg ne može čovek uvek sve da predvidi.

A Sixto se nije pojavio...
Korisnikov avatar
By bern
ja sam bio na koktelu i zakusci prije zvaničnog početka. hvala tungiju na gostoprimstvu :sesir:
ja stvarno ne znam zasto se kad su ovakvi prijemi u pitanju po pravilu prave seksualne aluzije u pojmovima grupnog seksa na klasican nacin.kao da je to danas nesto cudno i nedostupno. pa najvise se prca sirotinja danas gde stigne s nogu i kako sve ne.druge vrste seksa u vidu jebanja u mozak raznih sok terapija i performansa umeju da drze uzbudjenje na mnogo visem nivou.
Korisnikov avatar
By *deni*
a drcu bih odmah prosio samo da imam uslova da ga izdrzavam. ne pusi ne pije ne psuje za razliku od rajke i mene.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602894#p2602894]*deni* napisao:[/url]ja stvarno ne znam zasto se kad su ovakvi prijemi u pitanju po pravilu prave seksualne aluzije u pojmovima grupnog seksa na klasican nacin.kao da je to danas nesto cudno i nedostupno. pa najvise se prca sirotinja danas gde stigne s nogu i kako sve ne.druge vrste seksa u vidu jebanja u mozak raznih sok terapija i performansa umeju da drze uzbudjenje na mnogo visem nivou.

nisam vam rekla, prisustvovala sam analnom sexu kada sam se vracala kuci :facepalm:
pa eto vidis.to su prirodni nagoni,nista ruzno.prisustvovali smo svi sceni lizanja stopala koje je preduzimao jedan vremesniji peder nad nogama drugog,mladjeg i to ispred uredjaja za pustanje muzike pa sta sad samo ih preskocis i pustis zoku brunclik njena pesma pospesuje sve nagone.o sii
a drca i ja smo imali poziv da idemo na banovo brdo da mirisemo cvece,ali na kraju nismo ni otisli vec sam poveo drcu u moju omiljenu krcmu jos iz vremena dok sam sluzio vojsku i tu smo proveli par sati u intimnom razgovoru.nije sve u sirenju cmara i sisanju polnog organa.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602894#p2602894]*deni* napisao:[/url]druge vrste seksa u vidu jebanja u mozak raznih sok terapija i performansa umeju da drze uzbudjenje na mnogo visem nivou.
ako je neko za jebanje u mozak, slobodno može da mi se obrati... nenadjebiva sam... talenat kakav se retko radja... i ako ne prvi pogled izgledam veoma korektno. :saint2:

:smilegrin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!