Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Da sam neka vlast, kao sto nisam, uveo bi obavezno placanje zdravstvenih usluga nastalih iz razloga upotrebe pirotehnickih sredstava.
Razvalis si petardom tri prsta, moze hitna, moze urgentni... ali placas. Puna cena, pregled, hir intervencija eventualno, zavojni materijal... sve....
prvo, pa, debil...pardon, muško .... mislim da mu je prvi post godine i već nenadmašivo .... designerski....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602653#p2602653]barni napisao:[/url]cujem da je bilo krcato ispred skupstine...inace nisam za tu peticiju zabrane...ne slusam Cecu...citajuci temu vidim da joj se zamera druzenje sa kriminalom,droga,nagodba sa drzavom ...nesto slicno prati i Biljanu S. pa ipak joj se sve oprosteno, dakle ipak se ovde radi o otporu prema muzici koju predstavlja Ceca
dosta vas na forumu(muskarci) je upravo ono sto ceca predstavlja, pogledajte fotke koje ste postavljali, statusne simbole koji vas odredjuju, hocu da kazem da nije nuzno pevati cecu da bi bio ona, ili imati fudbalski klub da bio bio Ceca...Ceca mozes biti i sa dva dinara u dzepu...i nije moguce sa Karleusom raspravljati o Ceci...razumes Vel
Korisnikov avatar
By No_Stress
Meni je ovo sasvim logican zavrsetak godine u kojoj je Srbija marila za kulturu. Nista vise nisam mogao ni ocekivati.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602728#p2602728]barni napisao:[/url]dosta vas na forumu(muskarci) je upravo ono sto ceca predstavlja, pogledajte fotke koje ste postavljali, statusne simbole koji vas odredjuju, hocu da kazem da nije nuzno pevati cecu da bi bio ona, ili imati fudbalski klub da bio bio Ceca...Ceca mozes biti i sa dva dinara u dzepu...i nije moguce sa Karleusom raspravljati o Ceci...razumes Vel
:roll: ovaaaaj, pošto si me uvrstio u to drugo lice množine i spočitnuo specifično meni da ima da "razumem", valjda ti neće biti eto problem da pokažeš i dokažeš na kojim to mojim fotkama koje sam postavljao, "statusnim simbolima koji me odredjuju".... sam "upravo ono sto ceca predstavlja" ! :molise:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602728#p2602728]barni napisao:[/url]dosta vas na forumu(muskarci) je upravo ono sto ceca predstavlja, pogledajte fotke koje ste postavljali, statusne simbole koji vas odredjuju, hocu da kazem da nije nuzno pevati cecu da bi bio ona, ili imati fudbalski klub da bio bio Ceca...Ceca mozes biti i sa dva dinara u dzepu...i nije moguce sa Karleusom raspravljati o Ceci...razumes Vel

ti barni bas ne volis il ne umes da izlupetas malo
tesko da je postavljanje seljoberskih slika uporedivo (a ne mislim ni da je problematicno)
sa biti de facto u vrhu vrhova kriminala jedne zemlje, siva eminencija, bez problema, javno i bez zenta
i biti umesan/povezan u sve sfere od prljavih finansija, oruzija, ratnih zlocina, organizovanim tokovima droge (ne stvarno nije uporedivo sa kupiti gram za licnu upotrebu pre nego sto se vratimo na biljanu), planiranje otmica, ubistva visokih drzavnih cinovnika, i na posletku folka :/

mislim jebote

i na kraju, svakom je jasno da vel vise kanalise seku neku cecu
ono ... nigde aspirina, obline, narav :rock:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602776#p2602776]blenta napisao:[/url]

ti barni bas ne volis il ne umes da izlupetas malo
tesko da je postavljanje seljoberskih slika uporedivo (a ne mislim ni da je problematicno)
sa biti de facto u vrhu vrhova kriminala jedne zemlje, siva eminencija, bez problema, javno i bez zenta
i biti umesan/povezan u sve sfere od prljavih finansija, oruzija, ratnih zlocina, organizovanim tokovima droge (ne stvarno nije uporedivo sa kupiti gram za licnu upotrebu pre nego sto se vratimo na biljanu), planiranje otmica, ubistva visokih drzavnih cinovnika, i na posletku folka :/

mislim jebote

i na kraju, svakom je jasno da vel vise kanalise seku neku cecu
ono ... nigde aspirina, obline, narav :rock:
Ja mislim da ti zavredjujes jedno prijavljivanje posta i ostre sankcije moderatorskog kokusa na forumu! :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
o'ma markiram gajbu za airstrike ;)
Korisnikov avatar
By blenta
anhe ja sam pomenuo biljanu jer mu je prica od pre par dana kako su one iste jer su obe eto kriminogene i izvlace se parama i nadogbe sklapaju sa drzavom :roll:

danas su pojedini pederi sa foruma isti kao ceca

jedva cekam program za sledecu nedelju
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao ja pomesao ko je sta postovao. Sad ne znam ni sta sam kome odgovorio :lol:
Znas kako Kragi, Cekili voli kurentnu piletinu i seks bez nekih ozbiljnijih obaveza a piletina ili ne moze ili nije voljna da kupuje takve poklone, pa je bestijalna udova prinudjena sama sebi udovoljavati, to svakako. Pa i po cijenu da mora glumiti za Oskara i prezentirati se obozavateljima kao posvecena majka, te njezna i nezasticena zena koja je uvijek zrtva mocnika. :fancyklap:

Pale me taj mrak i prljavstina duse. :blush:
Korisnikov avatar
By 2kune
Eto! Jel to zbilja bilo tako teško? :merlinka:
Ima li tko priču? Jel netko bio? :novinar:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602801#p2602801]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602728#p2602728]barni napisao:[/url]Ceca mozes biti i sa dva dinara u dzepu
da, ali takva ceca bi ostala pri dnu.

a ceca nije ni blizu biljane, ni po cemu. cak i da je biljana prekrsila zakon opet bi bila mala maca za cecu i njenog muza kojeg dize u oblake.
ma sve je to isto, Biljana bez problema seda u auto crne boje sumnjivog porekla, ispija koktele na zurkama sumnjivih ljudi, mozda i taj gram kokaina je poklon sumnjivog porekla, isto to radi i Ceca... nebitno je da li ispijas viski ili limunadu sa sumjivim likom, jesi li dobio 1 milion ili 1 dinar sumnjivog porekla...jesi li se nagodio sa tuzilastvom oko dzointa ili kilograma kokaina...Biljana je Cedina, Ceda je Ceda, Ceca je Arkanova, Arkan je Arkan...oni izmedju sebe raspravljaju visoko sa balkona na koka zurkama ko je vece zlo naneo ovom narodu a narod kao telad,
Mislim ...Biljana moze da uziva u drogi firme Saric i prijatelji a opet neko ne moze da uziva u muzici Cece.Ko odlucuje sta je pogubno za telad?
Nikada mi nece biti prihvatljivo da se sa balkona obraca stoka ma koliko god mleka davala teladima.

Dakle besmislena je zabrana bilo kakvog koncerta, knjige, dela bilo koje vrste dok god telad ne odrastu i odviknu se od Cecine, Sekine, Jelenine, Biljanine, Cedine i ko zna cije sve sise.
Korisnikov avatar
By 2kune
NE blokiraj raskrsnicu :lol:
:kolo: :kolo: :kolo:

eto, ima još jedan legalistički razlog za krivično gonjenje...
Korisnikov avatar
By Mars
Videh ovaj snimak gore.

Meni jezivo.

Na stranu cela diskusija za ili protiv-meni ovi ljudi koji se vide na snimku, bauljaju nešto u gužvi dok ona peva: meni uopšte ne izgleda da se zabaljaju.

Valjda i mora da bude tako bizarno, valjda se tako uklapa sve.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!