Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ha ha ha, da me jebeš ne sećam se zašto sam se baš tako izrazio... možda mi je ranije bio baš cool koliko je spamovao forum random izdrkavanjima, ne znam... smirio se u poslednje vreme. Gospode, pamćenje mi je nikakvo! :krezavi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
To ti mogu reći jedino uživo, kada te upoznam, jer nemam nikakvu predstavu kakav si van foruma... lepeza1
Korisnikov avatar
By blenta
okej,
zreb je izbacio prvi par.

tungi bi moga' izbaciti listu zvanica i potencijalnih nezvanica
te da ustanovimo kvote i krenemo sa uplatama :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Malo sam preispitao tu mogućnost. Možda je ipak isuviše fem, ja sam ipak pre svega strejtlukingendekting poslednjih dana, videću da li će to da me prođe do Nove godine, ako prođe, eto Margarite Solovljeve. :cheer:
Korisnikov avatar
By Mars
i to 2x, da se naglasi, da i za tebe ima mesa

ono...malo mi cudno da treba da se naglasi, ALI lepo je što ste ipak tamo svi jednaki, da neće jedni da JEDU, a drugi da GLEDAJU

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Prelepa numera, Deni. Prigodna za sve prilike, pa i ovu novogodišnju.

Ja jedva čekam novogodišnju Grand paradu na televiziji Pink. Uvek se radujem tome, a ove godine posebno: trenutku kada Vesna Zmijanac prilazi Zorici Brunclik i pridružuje se izvođenju jedne numere.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa i ja se radujem, ali vidiš da je Tungi zabranio Zoricu Brunclik na žuru, biće valjda reprizni termin Grandovog narodnog veselja na Pinku. Biti će sigurno.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Makar sukcesivno će biti. Uvek puste celo veselje odjednom u cugu za novogodišnju noć, pa posle repriziraju sukcesivno, kao intermeZZo između filmova i drugih svečanih emisija.
Korisnikov avatar
By Dirrty
I na kraju, zna li se ko dolazi... meni skinuti konci u petak, i prođe porođaj taj isti dan... :lizalica:
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Ne znam ko dolazi. Tek taj dan, predveče počinju da pristižu i oni koje nisam očekivao.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nikom, kao ni prošle godine, neće biti omogućeno da pravi bilo kakav nered, ili, ne daj Bože, ispad, za huliganstva neka svako izvoli na obližnji Ražin koncert.
Korisnikov avatar
By *deni*
I moli se zvanica, ili samozvanica koja je prošle godine donela vanglu fine, nesvakidašnje salate od mesnate slaninice, peršuna, luka i maslinovog ulja, da se ne uzdržava da isti delikates donese i ovoga puta, ja mislim da sam pojeo ceo tanjir lani. :mljac:
Korisnikov avatar
By *deni*
Prošle godine je neka nepoznata, muška zvanica ispred mene i Ra-a izbacila neki prašak, dve crte, ja sam mu rekao da ne znam je li to narkotik koka, ili šećer u prahu, ali da nemamo namjere to da ližemo, niti ušmrkavamo i ako to ne skloni, da ću ja to da bacim u kantu za odlaganje đubreta. I sklonio je.
Valjda je hteo da se mangupira i frajeriše, ali kod nas to ne prolazi. :neto:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa sigurno. Niti znaš ko je to, ni šta ti nudi. Treba l' da je stvarno narkotik koka, pa da se u ovim godinama navučem na drogu, samo mi još taj andrak treba. :neto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!