Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa ne, jebote, jedan u nizu idiotski-genijalnih pseudopolitickih poteza je povucen
izmedju majke kriminalke i majke srbije ovog puta
i sta, kao, gradjanKE i gradjani to da menjaju> ? you must be kidding me.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2601154#p2601154]2kune napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2601062#p2601062]antibiotic napisao:[/url]

Razlika je ogromna i to svi znamo, U pitanju su drugaciji sistemi vrednosti. Jedan je sistem potpune slobode i prava lgbt za koji se zalazemo, a drugi je zatupljivanje ljudi cajkama i velicanje krliminalaca i zlocinaca i nacionalista. Dakle, nije bas slicno. Jedno je ispravno, a drugo nije, zar ne?

Da hr vlasti iznenada organizuju thomsonov koncert na trgu bana jelacica np, sta bi uradili?
Ne bi pravili online peticije to vec znamo.
po čemu su ti sistemi vrijednosti drugojačiji? po tome što umjesto četnici piše pederi? ako imaš potpunu slobodu onda Ceca mora da peva... da li u svojim pjesmama veliča kriminalce, zločince i nacionaliste? ili je samo simbol zbog toga što kriminalci, zločinci i nacionalisti slušaju njezine pjesme?
slično je, slično... bolno slično... i upravo to mi nije drago... jer ako je jedno ispravno, a drugo nije, onda, dušo, Ceca mora da peva... jebiga, za to si se borio...

Tupson piva evo zore, evo dana, pozdravlja sa 'za dom spremni' i veliča ustaštvo... nikad nisam čuo da je Ceca pevala spremte se spremte četnici ili slobo srbine šalji nam salate, biće mesa klaćemo hrvate... koliko sam čuo od pouzdanih svjedoka, Ceca peva ljubavne pesme...
ne, ne bih pravio online peticiju već bih vjerojatno pravio otvoreno pismo i prozivao ako bih bio dovoljno iziritiran... ali ne Tupsona već one iz hr. vlasti koji su ga pozvali... peticiju (pravu, ne online) bi valjalo napraviti da se traži zabrana Tupsonovih koncerata jer se na njima veliča ustaštvo a to je u RH protuzakonito... međutim, ima mnogo prečih poslova da se rade u Hr... ovdje je trenutno tsunami klerofašizma i valja raditi nasipe... ;)
e pa onda cujte vamo da vas mi iz srbije naucimo nesto o antifasizmu :lol:

slicno je to sto ispada da ovi sto su protiv parade i mi koji smo protiv koncerta koristimo slicne metode,
to je kao kada kazes da su desnica i levica veoma slicne zato sto i za jedne i druge ides glasati na parlamentarnim izborima bacanjem papirica u glasacku kutiju.
ali nije cak ni to isto.

cecin koncert je inicijativa vladajuce stranke ( gradskih vlasti)
paradu oni nikada ne bi organizovali svojom inicijativom,
to je samo po sebi dovoljno, a i kakva to "kulturna politika" treba da znaci?
ja cak mislim da oni nisu mnogo razmisljali o tome kakav primer daju ovim gestom, sta vise nisu nista ni razmisljali, vec su samo napravili deal sa njom - da je na neki nacin oficijalno rehabilituju, a ona da pruzi malo shund zabave za sirotinju pa da se, eto, kao nesto veliko desava za docek.

lgbt je manjiska drustvena skupina koja je jos uvek omrznuta i obespravljena na pravdi boga sto bi se reklo..., a ceca je "jedna" :lol:
no pogresno je biti protiv cece per se, kao zene, to bi onda bila akcija spaljivanja vestice,
neka je bilo koja druga narodnakinja -mafijasica sa slicnom biografijom, ziva bila.

ja cu uvek da potpisujem ovakve peticije koje su u skladu sa mojih ubedjenjima, pa makar jedina korist od toga bila to sto ce neke buduce totalitarne vlasti pronaci moje ime i proglasiti me za disidenta i domaceg izdajnika :D

uh brate, ne mogu vise o ovom, zapravo me i ne interesuje toliko.
Korisnikov avatar
By 2kune
pa reko je čoek... bit će to lista disidenata... :opatica:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ma ja bih bre radije na neku mrsnu grupnu jebacinu! a ne da potpisujem peticije protiv svetlane velickovic.
Korisnikov avatar
By 2kune
viš, viš... nešto ko пуси рајот ispred cecine pozornice... ми лајк ит... a ondak nastavljamo u zatvoru...

Korisnikov avatar
By Sunce
http://www.nadlanu.com/pocetna/info/akt ... 6.860.html" target="_blank

"Organizovanje novogodišnjeg dočeka na kome je glavna zvezda estradna umetnica koja personifikuje sveopštu propast našeg društva ponižavanje je svih pristojnih ljudi u ovom gradu. Ovako skandalozna odluka Privremenog organa samo potvrđuje da ljudi koji su pregazili izbornu volju građana ne razumeju ni Beograd ni Beograđane, kao ni njihovu želju da žive u evropskoj metropoli u kojoj nema mesta za ovako sramne stvari", rekao je Božović. - See more at: http://www.nadlanu.com/pocetna/info/akt ... tIn8g.dpuf" target="_blank
bilo bi zaista carobno da se pederke koje djuskaju uz doticnu u Pleasure-u i po kucama malo pobrinu o svojoj licnosti.
Svakako da je ne podrzavam, ali molim vas, msm da ce biti bar za dve nijanse interesantnija od Bajage, Galije... i svih ostalih bendova koji stoje u mestu vec 30 godina.
Mnogo vise problema muci nasu prestonicu od jebene Cece.

:jebise:
zaista ne razumijem zbog čega ta online peticija... da nije to možda upravo Ceca platila da joj diže rejting i prisustvo po medijima? imala bi rezona jer vjeerujem da zna kako će protiv nje i cajki uopće biti otprilike 2 promila stanovništva (to je otprilike cifra smrtnih ishoda za biopsiju jetre u primitivnijim zemljama koji čekaju na repu za ulazak u EU a proteže se i na one što su tek ušli)...
da netko zaista hoće ugroziti Cecin koncert taj bi napravio protukoncert Karleuše odma nasuprot... vjerujem da bi to više destabiliziralo vlast nego onomad NATO bombardiranje... jedino što nitko ne može garantirati da ne bi započeo krvavi dugogodišnji građanski rat... ali u svakom zlu i neko dobro... možda bi Vojvodina u čitavoj toj halabuci uspjela nešto napraviti za se... :lukavi:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2601019#p2601019]Srklet napisao:[/url]@anhe: ali cilj peticije je, koliko sam shvatio, sprijeciti cecin nastup za NG u centru BG.
dakle, posve je očito da ta peticija to nije u stanju proizvesti. i to neovisno o potpisima, jer online peticija nikad ništa konkretno nije postigla. to je prvi nivo faila.
s druge strane, demontirati cecin imidž svetice se može na mnogo drugih načina, i to je jedan izazovan proces. ova online peticija tome uopce nije dorasla. to je drugi nivo faila.
treci nivo faila je stvaranje ideje da si eksli nesto konkretno ucinio potpisivanjem peticije i šeranjem linka u vezi konkretne situacije NG nastupa i cece općenito. lajkanje nije djelovanje, a ovakvim akcijama se ljudima omogućava da kažu 'hej, pa ja sam potpiso onlajn peticiju protiv cece i ništa nije bilo, eto vidiš kako je kod nas'. pa tako je, između ostalog, jer se online peticija uzima kao angažman.

ljudi koji imaju ozbiljne društvene i političke namjere oko ovog cecinog nastupa bi sve to odradili drugačije. meni je ovo, da ponovim svoju omiljenu usporedbu, kao liječenje otvorenog prijeloma noge šalicom toplog čaja od kamilice.
pa to jeste cilj peticije ali moj cilj je da sirim tu sliku o njoj pa makar bilo jednim brojem na online peticiji.

sa ostalim se slazem, da je odlika nemoci, da ne postizu svoju cilj nikada i da postoje efikasniji metodi, za koje ja licno nemam volje sto se cece tice.

online peticije imaju jedino uticaja na neki manji krug drustva, sto je bolje nego nista u svakom slucaju.
da li će neka kriminalka pevaljka ceca pevati na dočeku nove godine u ionako društvenopolitički mentalno srodnoj joj Srbiji tome-sel(j)akovića-palme-gljivice-dveri-naših1389.... 2014-e, ne briga me. jer ako vam kriminalci posredni i neposredni vode državu, šta je još jedna takva pevaljka....

ono što je daleko gore je izjednačavanje peticije, koja se protivi promociji kriminal pevaljke iz teme, od strane novinara-gejaktiviste-gejaktiviste-novinara peđe protivzakonitim peticijama za gušenje osnovnih ljudskih prava. ako takav način razmišljanja imaju gej aktivisti Srbije, vama homofobi ne trebaju da vas jebu gde jebani valjda ne želite biti, odrađujete taj posao za njih ......

u vezi debil-offa kojeg je nametnuo jedan drugi skoro isto "učinkoviti" aktivista samo s hrvatske strane o (ne)učinkovitosti peticija uopĆe, pa, vrlo zavisi od društvenopolitičkog setupa određenog društva i države da li su peticije učinkovite ili ne.
..............
tek najbrži primer iz mog webmaila kako su peticije "totalno bezvr(ij)edne i nikad ništa ne postižu"

Dear Vel,
This year, we helped save a dog named Dutch because someone like you started a petition on Care2. Dutch was going to be euthanized because he bit a woman who was beating him with a pole. But then Jen Drake started a petition to save him, more than 300,000 of us signed it, and together we saved Dutch.

Every day Care2 members like you start petitions that make a huge difference in your communities. Together, we're saving dogs like Dutch, fighting climate change, calling out corporate abuse, and so much more.

Want to know what Dutch has been up to since we rescued him? Dutch's mom, Heather Aguilar, sent us the scoop – click here to see Dutch in action.

Below are some of the campaigns that Care2's 23 million members started and won this year. I hope you'll read them and then start your own petition to make a difference in 2014.

Thanks for all you've done this year!

Randy Paynter
Care2 Founder, CEO

HERE'S WHAT WE DID TOGETHER IN 2013:
HELPED FAMILIES
When an apartment management company in South Dakota threatened to destroy the vegetable garden planted by a 4-year-old girl to help feed her disabled mom, more than 11,000 Care2 members signed the petition to save her garden – and it worked! The management company agreed to build a new raised bed vegetable garden.
RESCUED ANIMALS
The EU agreed to ban animal testing on cosmetics after more than 18,000 Care2 members signed the petition to end animal testing in Europe. Israel and India followed suit, stopping the systematic torture of hundreds of rabbits, rats and mice – and now more than 30,000 Care2 members have signed Chris' petition calling on the US to end cosmetics testing, too. Click here to sign Chris' petition now.
FOUGHT BULLYING
Fourteen-year-old Hannah Smith hanged herself after she turned to the website Ask.fm for help and was instead bullied and taunted. When Care2 member Emily Lohrman learned that bullying on Ask.fm was linked to several other teen suicides, she started a petition asking the site to make sure vulnerable teens like Hannah wouldn't be harassed – and after almost 40,000 Care2 members signed Emily's petition, Ask.fm unveiled a comprehensive anti-bullying policy.
DENOUNCED ABUSE
A school in Massachusetts called the Judge Rotenberg Center is subjecting students to electric shocks, restraints, and isolation. Care2 member S E Smith found out about the school and started a petition demanding the U.S. Department of Education close it down. Thanks in part to the 12,000 Care2 members who have signed the petition so far, education officials are moving to regulate the school. It's still open, though – sign the petition now to demand its closure.
PROTECTED GIRLS
Thousands of Care2 members were outraged when an education official in South Sumatra proposed a mandatory virginity test for female high school students. After more than 52,000 Care2 members signed the petition denouncing the plan, Indonesian officials dismissed it.
SAVED LIVES
10-year-old Sarah Murnaghan has cystic fibrosis. Earlier this year, Sarah's lung capacity was so low that her doctors said she would normally be moved to the top of the transplant list – but she was too young. Only kids older than twelve could be placed at the top of the list, no matter how sick. Loretta Metzler couldn't sit by and let Sarah die, so she started a petition on Care2 asking U.S. Health and Human Services to change their rules. After more than 10,000 Care2 members signed the petition, Sarah got a new pair of lungs and organ transplant policy has created a special appeal and review system for young patients.
Want to change something?
start a petition

zatim, AllOut

January 2011 - Helped stop the deportation of out lesbian Brenda Namgidadde back to Uganda.

February 2012 - We worked with RSFL in Sweden to change a Swedish law that required trans people to be sterilized in order to legally change gender.

May 2012 - All Out members raised $60,000 in emergency funds to make it possible for the Iraqi Refugee Assistance Project to help 13 Iraqis suspected of being gay. With these funds they were able to flee the country and safely relocate, free from attacks by militias and, in some cases, their own families.

June 2012 - We joined with local activists to push the government of Ecuador to start shutting down 200 gay 'cure' torture clinics.

September 2012 - We launched a campaign to free Roger, who was jailed for texting "i'm very much in love w/u" to another man in Cameroon. Roger's is one of many tragic stories in a country where LGBT people are languishing in prisons just for being who they are. But, together we drew global attention to his case, causing governments with influence in Cameroon, like France and the UK, to respond. Working with Roger, we even got President Biya to tell the world "spirits are shifting" in Cameroon.

Dec 2012 - Uganda's 'Kill the Gays' bill stalled in parliament after pressure from a broad spectrum of governments and organisations, including over half a million All Out members speaking out.

March 2013 - We built the largest online campaign for marriage for all in France, and played a decisive role in the victory! All Out got an invite to the first wedding :)

June 2013 - We forced Apple, one of the world's most profitable companies, to drop a dangerous gay 'cure' app from their online stores. We also opened up some intense debate in Google about their policy regarding these apps, and we're figuring out the strategic moment to push them to drop the app.

February 2012 to now - Russia: we pushed the Olympic Committee to finally recognise LGBT people are covered by their own anti-discrimination principles, got David Cameron to raise the issue with President Putin personally, and have spread the world to millions across the world with high-profile gatherings in 21 countries and a video that went viral. Next year - we'll do everything we can to build the pressure until the law is overturned for good.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jesi ti to upravo dao primer uspesne peticije koja je sa trecinom miliona spasila psa ili sam ja nesto lose razumeo?
Korisnikov avatar
By *deni*
Video sam Ražin novi intervju i čestitku fenstvu, uz POZIV za novogodišnji koncErt. Oduševljen sam njenim licem, preslatka je, ušpricala je hijalurona na angro, pa je sva jedra i zategnuta. Svaka čast.
Na koncErt nemam namjere ići, jerbo Pink plaši građanstvo da ' kamere sve snimaju ' i da će svakI i svakA da prođe kroz neki detektor, pre nego što zauzme mesto u masi. Znači, predviđa se da ima dosta onih koji planiraju da prave nered. To nije lijepo. :neto:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2601953#p2601953]Anhedonie napisao:[/url]Jesi ti to upravo dao primer uspesne peticije koja je sa trecinom miliona spasila psa ili sam ja nesto lose razumeo?
ne zezaj
piše sve fino koje su još peticije uspele. i rekoh da dadoh tek najbrže primere iz mog webmaila. ta ne misliš/te valjda da ću sve istorijate peticija servirati .... ako ste zainteresovani, guglajte i tragajte, informišite se više sami, pobogu.
nije samo o psu. mada ja ne znam što je za snishodljivost uspeti spasiti i psa....

npr. MoveOn ovde daje "svoje" victories http://front.moveon.org/category/victor ... sCLTPRDvGA" target="_blank

daje pri dnu stranice 5 steps, for dummies, how to win your campaign or petition

Slika

jedan korisnik je izrazio bitnu poentu o važnosti preciznog targetiranja adrese kojoj se ima uručiti peticioni "glas naroda" te formu otvorenog pisma. pa, sigurno. tako ozbiljne peticije i funkcioniraju. zar i to treba objašnjavati....

i, da, zaboravih napomenuti da peticije progresivnog političara Alana Graysona kroz njegov sajt i kampanju No War With Syria te Roots Action itd... jesu sprečile, činjenica da jesu sprečile, američku vojnu kampanju u Siriji. :yes: i drago mi je da sam bio revnosan deo te kampanje sprečavanja američke vojne kampanje u pripremi, te u prvom licu množine mogu s zadovoljstvom i ponosom reći da mi jesmo sprečili bar još jednu američku vojnu idiotsku avanturu. :yes:
a vi se smejte i zajebavajte koliko god hoćete, what's new....
Korisnikov avatar
By *deni*
Više mi se dopada Raža od Veline strasti za online peticijama.
:njuska:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da li je ovo normalno? Recite mi, da li je sala ili stvarno? :wtf: Gde mi zivimo?

http://www.njuz.net/ceca-drugu-ratu-kaz ... vu-godinu/" target="_blank

Sat Cecinog koncerta vredi oko 300.000 evra, tako da računamo da će trosatnim nastupom Ceca vratiti ostatak duga prema državi – kaže ministar policije i Cecin blizak prijatelj Ivica Dačić.
- Ražnatovićeva, znači, nije pozvana da peva jer je neko voli ili ne voli, već zbog činjenice da na neki način mora da plati svoju kaznu do kraja – dodaje Dačić.
Građani pozdravljaju ovakav potez vlasti jer kažu da su političari po prvi put spojili lepo i korisno.
- Ne postoji osoba u Srbiji koja ne voli Cecu, međutim zbog siromaštva nisu svi u mogućnosti da dođu na njen koncert – kaže jedan od Cecinih fanova koji zbog teške materijalne situacije nije do sada mogao da prisustvuje koncertu folk dive.
- Konačno ću izbliza moći da vidim svoju heroinu! – dodaje ovaj dugogodišnji obožavalac.

Read more: http://www.njuz.net/ceca-drugu-ratu-kaz ... z2ov9ZlcBn" target="_blank
Korisnikov avatar
By deran
si ti sad otkrio njuzovce...:lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!