Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599443#p2599443]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599437#p2599437]Anhedonie napisao:[/url]Jai ja sam nekad davno muku mucio sa jednom buvom. Po 10 ujeda za jednu noc. Trajalo je oko mesec dana, najvise me za dupe ujedala :placko: Otarasio sam je se tako sto sam iznosio cebad i pidzamu i jastuk i posteljinu napolje i udarao da ispadne. Jednom je i spazio kako je ispala al je odmah ponovo skocila na mene pa sam je nekako mako na kraju.
Ljudi, odakle vama buve u krevetu bre!? :alikako:
otkud znam, doneo sam je od negde :neznam:
Korisnikov avatar
By Neutron
Ček, ček... Ko tačno vodi? Denika ili Enika?
Korisnikov avatar
By *deni*
Hihihihihi, ta manite se, poslužite se sas ove poslastice što ih Barnići nudi.
:mljac:
Volim slatko.
Korisnikov avatar
By Mars
može parče rozen i čaša belog za mene

i ja jedva čekam da ta kučka siđe s trona

ali ipak svi ste mogli bar 10 poena da mu date, ako ne 12

jeste da na mlađima svet ostaje ALI ove godine je deni potpuno drugačiji, strejt ekting end luking i zato zasluzuje da makar jos ove godine bude i zvanicna, a ne samo pocasna zvezda foruma (ranije titule je osvajao dok je bio pederastog izgleda i ponasanja)

elem, kakogod, postovacemo svi volju vecine, jebala nas sve demokratija da vas jebe

čirz!
Korisnikov avatar
By Mars
UU, blago tebi, Torry, sad možeš da im tražiš da te podmićuju za tvoje glasove!
Na drugi dan Božića, proglašava se Proglas Barnićija Uzvišenog
Ja Barni velicanstveni dana 24.12.2013. godine sklopio sam koaliciJoni sporazum sa Tvorcem Zvezda Denijem a sve za dobrobit Foruma i opstanka nase zajednice obavestavam vas o ovome u svom odsustvu a po zavrsetku glasanja.

Deni je upoznat sa mojim odsustvom i nemogucnoscu da sa njim ucestvujem u ovoj objavi, te ce on preneti ovaj moj proglas norodu Forumskome.

Ziveo Tvorac i njegova produzena misao Velicanstveni Barni.
Ziveo narod, ziveo Forum.

Hvala svima koji su nam dali glasove, oni koji nisu neka znaju da je Tvorac milostiv.

Deni.... muzika i ko sta pije.
Korisnikov avatar
By *deni*
Na osnovu ovog proglasa, proglašava se i validnom koalicija Barni/Deni
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Na osnovu ove validne koalicije, narodu forumskom se daje na znanje da je nova zvezda foruma za 2013. godinu - Barni. Ja zauzimam mesto Prve dame.
Hvala na pažnji i domindženja. :bye:
Korisnikov avatar
By Madonna
barni može samo zvezda kurca mog da bude
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa 'oće on da bude zvezda kurca, pitomo je to momče. O, siii
Korisnikov avatar
By Mars
Kakav je ovo bre puč, Deni? Kakvo je ovo bacanje u blato izborne procedure?

Zvanična zvezda foruma je ona izražena većinskom voljom naroda, o nezvaničnoj možemo da se igramo.
Pa, Mars, smatram da je sve regularno, spojili smo poene, a barni, kao predstavnik konzervativne struje, mislim da odgovara egzotičnom ukusu članstva i fenstva. Vreme je da se ustoliči i jedna bogobojažljiva, tradicionalna persona za zvezdu, to je šik. :yes:

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!