Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Neću

To mi je isto kao da potpišem peticiju da se zabrani gej parada u Beogradu.
By Sixto
Jeste pokrenuli peticiju i potpisali i za JK?
Korisnikov avatar
By Dirrty
:pucaodsmeha:

Potpisao.

Mada mislim da je Ceca baš po meri prosečnog Srbina, a nažalost i kurentna je ove godine sa hitom "Pusti me da raskinem s njom", kako se priča...
LoL.

Nastupa besplatno, a i da nije tako čime oni misle da ona kupuje nove komade nakita sa brilijantima i rubinima? Alo bre. :sweet:

Narod ima kratku memoriju, traži kruha i igara, pa je rezultat tu - najveća Diva im je Svetlana. Pa onda neka im pjeva.

Sad se netko dosjetio peticije, sa minimum decenijom zadrške.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
U svakom.
Koja je razlika u peticiji da se zabrani gej parada na sto godina i peticija da se zabrani Cecin koncert ispred Skupštine? Apsolutno je isto. Vi nekome hoćete da zabranite okupljanje, kao što drugi hoće da zabrane vama okupljanje.
Korisnikov avatar
By Madonna
znači u svim paralelnim univerzumima
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nije poenta u okupljanju ljudi vec u kriminalki koju ne zelim da drzava forsira, da je u pitanju stoja ili ćana ne bih se bunio.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
ne postoji zakonska osnova koja to zabranjuje, što znači da je odluka na moralu... a moral može da zabrani šta hoće, kako mu se digne... što je sličnost između zabrane gej parade i zabrane cecinog koncerta
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600410#p2600410]AbortiraniTerorista napisao:[/url]ne postoji zakonska osnova koja to zabranjuje, što znači da je odluka na moralu... a moral može da zabrani šta hoće, kako mu se digne... što je sličnost između zabrane gej parade i zabrane cecinog koncerta
po tvojoj logici ok je staviti glisica, janokovicku, seselja i palmu da drze govor u beogradu za docek nove godine, jer, jelte, ne postoji zakonska osnova koja to zabranjuje.

a takodje ne postoji ni zakonska osnova koja je dozvala bas cecu pa je eto ona tu.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ne verujem da ću ovo da napišem, ali mislim isto kao Peđa :lol:

Ceca jeste i kriminalac i svašta nešto, ali ni jedan zakon joj ne brani da ona peva za doček nove godine. I voleo to neko ili ne, Ceca je jako popularna u zemlji Srbiji.

Inače Anhe, postoji zakonska osnova za zabranjivanje pomenutih persona da govore, a tiče se govora mržnje. To što država taj zakon ne primenjuje nema veze sa Cecom.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zakonska osnova koja se ne primenjuje je isto kao i da nema te osnove
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Zapravo to je još gore nego da je nema. Al niko nije rekao da je majka Srbija pravedna, časna i poštena. Baš kao i Ceca.
Korisnikov avatar
By bern
ne bih.

ne vidim smisla.

uostalom, ko sam ja da zabranjujem nekom da sluša muziku? da li njeni stihovi vijerđaju koga? ne.

a i malo mi je out of date to sa cecom.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Uostalom, ako cemo vec o zakonu, da se zakon sprovodi ona ne bi bila na slobodi.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Znači kažeš da je borba protiv homoseksualaca potpuno legitimna, iako je protivzakonita. Znam da ti to nije namera, ali ne možeš reći da su sve životinje jednake, samo su neke više jednake od drugih.

Sa druge strane, ne sviđa mi se ni to anatemisanje Cece. Jeste kriminalac, krala je, i ko zna šta sve još, ali to ne znači da po difoltu sve što ona radi mora biti osuđeno i zabranjeno. To je slično kao kada si ti najbolji prijatelj sa nekim i onda mu se autuješ i odjednom više nisi Anhedonie kojeg je poznavao celoga života, već postaješ peder, i sve što ti radiš dobija epitet pederskog. I bez obzira koliko dobrog si ti učinio u životu, sve će biti u senci toga što si peder. Što reče Bern, Cecino pevanje nikoga ne vređa i pesma kao takva bi trebala biti operisana od svih vidova skandala. Mislim, maybe it's just me, ali pesmu valjda slušaš jer je tebi posebna zbog nečega, a ne zato što se kuneš u pevača i što ti je taj pevač idol.
Korisnikov avatar
By antibiotic
potpisao

razlog: kich i shund, kako nisu pozvali neki rock band ili gomilu pop/rock bendova ?

i necu da srbija bude zemlja u kojoj ispred skupstine za docek peva narodnjakinja koja je kriminalac i koja i dan danas velica svog pokojnika masovnog ubicu kao da je heroj, necu!
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600436#p2600436]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Jeste kriminalac, krala je, i ko zna šta sve još, ali to ne znači da po difoltu sve što ona radi mora biti osuđeno i zabranjeno. To je slično kao kada si ti najbolji prijatelj sa nekim i onda mu se autuješ i odjednom više nisi Anhedonie kojeg je poznavao celoga života, već postaješ peder, i sve što ti radiš dobija epitet pederskog. I bez obzira koliko dobrog si ti učinio u životu, sve će biti u senci toga što si peder.
ozbiljan si?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!