Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598825#p2598825]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598824#p2598824]barni napisao:[/url]
U mojim ocima najvise covek moze da padne ako ne postuje svoje roditelje.
Mislim da je to preduslov za sve ostalo.
osim ako te ne siluju ili izgladnjuju.
ili su nasilni alkoholičari.
ili su zadrti nacionalisti.
ili se miješaju u tvoj život suviše.
o, da, ili ako su homofobi - to da ne zaboravimo.

ali, roditelji su uvijek u pravu.
piše u bibliji. <3
ne, u Bibliji pise da takvim roditeljima treba prastati a to je mnogo teze nego postovati roditelja.Onaj ko je oprostio svojim roditeljima sebe je spasao onaj koji nije sebe je opteretio i neretko da i ne primeti postane isto ono sto mrzi kod svog roditelja.
Da bi bio u stanju oprostiti nekome moras biti hrabar pa prvo zaviriti u sebe.
Moj post se odnosio na postovanje roditelja koji nisu takvi kakve si ti naveo.
Sto se tice homofobije,roditelja citajuci neke postove na ovom forumu od nekih forumasa, uveren sam da su ti forumasi str8 isto bi pisali o svojim roditeljima.Homofobicnost im dosla kao pokrice za njihovu gordost u odnosu prema svojim roditeljima a to isto prenose i na ostale ljude oko sebe.
Korisnikov avatar
By Dirrty
^ :facepalm:

Dete nikada nije odgovorno za nesposobnost sopstvenih roditelja.
Roditelji pak najčešće jesu odgovorni za idiotluk sopstvene dece (u manjoj ili većoj meri).
Korisnikov avatar
By Madonna
dopada mi se kako barni stalno piše da viri u sebe, vrv se izjebe dildom pa onda na ogledalo da virne u sebe kroz razguženi čmar
Korisnikov avatar
By blenta
Valjda krstom jer ima dve drske kad ga obrnes da se dobro uhvatis i dotaknes si duboko sopstvenu nutrinu
Korisnikov avatar
By scout_finch
vaspitali su me najbolje sto su mogli valjda. s jedne strane, ne kradem, ne lazem, najs sam prema babama i dedama i mojim i tudjim, ono trudim se da budem ok covek. s druge strane, uzasno sam stidljiva i inhibirana, uvek mislim da nekom nekako smetam, sklanjam se i sopstvenoj senci, jer ne zelim da bilo koga na bilo koji nacin ometam u bilo cemu. to tacno vidim uticaj moje majke koja je isto takva. i ambicija=laktanje stav koji pokusavam da obuzdam, ali to je tacno to vaspitanje od strane osoba koje su odrasle u komunizmu gde je svako dobio ono sto mu sleduje. nema potrebe za isticanjem, sto zapravo znaci budi prosek. i tako i ja ispado prosek. nije da njih krivim zbog toga, prosto bila sam pogodna valjda za takav tip uticaja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Eh sto je lako da svoj zivot baziras na jednoj knjizi :sigh: ne moras da razmisljas, ne moras da pokusavas da se menjas jer si odlican, ne moras da istrazujes, ne moras nista, moras samo da naucis da citas, dovoljan ti je prvi razred osnovne skole.
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598926#p2598926]Anhedonie napisao:[/url]Eh sto je lako da svoj zivot baziras na jednoj knjizi :sigh: ne moras da razmisljas, ne moras da pokusavas da se menjas jer si odlican, ne moras da istrazujes, ne moras nista, moras samo da naucis da citas, dovoljan ti je prvi razred osnovne skole.
Kako si to zakljucio/la? Koja je to cudesna knjiga gde mozes instant dobiti sve odgovore? Samosvesnost i samoistrazivanje je nesto sto citav zivot traje, i to je normalno, jer se treba stalno preispitivati. Neki ljudi mogu godinama ici na psihoterapiju i citati raznorazne " riznice" mudrosti i da opet ne budu u stanju da nesto promene kod sebe. Drugi su opet svesni da im knjige nisu ni potrebne jer se svi odgovori vec nalaze u njima.
Korisnikov avatar
By Cincila
Ako si lepo vaspitan ne valja, gledaju te kao da si frankestajn (nazalost). Drustvo i okolina od tebe naprave da postanes los....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!