- 24 Dec 2013, 12:44
Što ? Znaš, Mars, treba imati razumevanja za ljudske reakcije.
I nekim poznanicima sam objašnjavao baš nedavno da ne treba da sumnjaju u verodostojnost i iskrenost nelajkovanja nekih njihovih slika na FejZbuGu.
Jer, razni su razlozi zbog kojih se nekome naše slike ne sviđaju, kao što im se ne sviđamo ni mi lično. Možda im se ne sviđa to što smo daleko pametniji, lepši, vispreniji, kurentniji, časniji, zgodniji, visočiji od njih. Na takve antipatije treba gledati sa humanim simpatijama. A ima i ravnodušnih, sigurno, ali je poželjno da takvi budu u debeloj manjini. O, si, siiii![:yes:](./images/smilies/yes.gif)
I nekim poznanicima sam objašnjavao baš nedavno da ne treba da sumnjaju u verodostojnost i iskrenost nelajkovanja nekih njihovih slika na FejZbuGu.
Jer, razni su razlozi zbog kojih se nekome naše slike ne sviđaju, kao što im se ne sviđamo ni mi lično. Možda im se ne sviđa to što smo daleko pametniji, lepši, vispreniji, kurentniji, časniji, zgodniji, visočiji od njih. Na takve antipatije treba gledati sa humanim simpatijama. A ima i ravnodušnih, sigurno, ali je poželjno da takvi budu u debeloj manjini. O, si, siiii
![:yes:](./images/smilies/yes.gif)