Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Što ? Znaš, Mars, treba imati razumevanja za ljudske reakcije.
I nekim poznanicima sam objašnjavao baš nedavno da ne treba da sumnjaju u verodostojnost i iskrenost nelajkovanja nekih njihovih slika na FejZbuGu.
Jer, razni su razlozi zbog kojih se nekome naše slike ne sviđaju, kao što im se ne sviđamo ni mi lično. Možda im se ne sviđa to što smo daleko pametniji, lepši, vispreniji, kurentniji, časniji, zgodniji, visočiji od njih. Na takve antipatije treba gledati sa humanim simpatijama. A ima i ravnodušnih, sigurno, ali je poželjno da takvi budu u debeloj manjini. O, si, siiii :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599339#p2599339]*deni* napisao:[/url]Što ? Znaš, Mars, treba imati razumevanja za ljudske reakcije.
I nekim poznanicima sam objašnjavao baš nedavno da ne treba da sumnjaju u verodostojnost i iskrenost nelajkovanja nekih njihovih slika na FejZbuGu.
Jer, razni su razlozi zbog kojih se nekome naše slike ne sviđaju, kao što im se ne sviđamo ni mi lično. Možda im se ne sviđa to što smo daleko pametniji, lepši, vispreniji, kurentniji, časniji, zgodniji, visočiji od njih. Na takve antipatije treba gledati sa humanim simpatijama. A ima i ravnodušnih, sigurno, ali je poželjno da takvi budu u debeloj manjini. O, si, siiii :yes:
Sad razumem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo ti mene pitaj, Mars, ako imaš još neku nedoumicu, začetnik sam novog pravca u filozofiji i psihologiji, koji nudi odgovore na skoro sve društveno-psihološke fenomene. :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Ako bi mogo da mi kažeš kako da pronađem i neutrališem buvu iz stana, bio bih ti večno zahvalan, sa društveno-psihološkim pitanjima ću lako.

POGINUH od čišćenja, presvlačenja, skidanja posteljine, nameštanja, skidanja sve sa sebe, pranja...i OPET je tu negde i ujeda me.
Korisnikov avatar
By *deni*
Čim je buva prisutna, znači da imaš nekog domaćina za buve - kakvo kuče, najverovatnije. Napraši kuče praškom protivu buva i češće ga kupaj, pa će i ta buva morati da nađe novo pribežište. :kuca:
Korisnikov avatar
By Mars
E, da: nemam kuče.

Ni mače.

Ni kučeta ni mačeta, samo tu prokletu buvu, pa i nje hoću da se otarasim!
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa sad ja ne znam, pada mi već na pamet da ta buva i nije prava buva, već neka metafora ? Je li to istinska buva, ili nije ?
Korisnikov avatar
By *deni*
:krezavi:
To je ta metafora :roflmao:
Pa stvarno, reakcija na koži je tu, nema spora. Sad još valja utvrditi da li je od buve, ili od nekog drugog bića. Otkud tebi uopšte ideja da bi to mogla da bude buva ? Ja ne znam ni kako buva uopšte izgleda. Kao neka mala, crna tačka. Si ?
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ideja da je buva je odatle što sam već tražio stručna mišljenja i slao sliku na razne adrese.

Mene u principu ne zanima šta je, samo da ga se otarasim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam šta su ti oni rekli, ali ja mislim da je i ovde rešenje - svinjska mast.
Malo na prst iz kace sa mašću zahvati i namaži na iritirano mesto.
Nestaće kao rukom odnešeno za par sati.
Ako je od buve. :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Veruj mi da mi je palo na pamet.
Mars, ta otoklina može da nastane od ujeda raznih insekata. Ne znam kako je kod vas u Amerikama ali primjetio sam da u poslednje vrijeme osim buva i komaraca ujedaju i razne druge neidentifikovane bubice i mušice. Brat mi je ljetos imao nekoliko takvih oteklina na stomaku i onda je u majici pronašao neku čudnu malu mušicu, sličnu vinskoj.
Korisnikov avatar
By Mars
Hvala, Šorti.

Jedino što me zanima je kako da ga nađem i eliminišem.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599391#p2599391]Dr_Shortbus napisao:[/url]Mars, ta otoklina može da nastane od ujeda raznih insekata. Ne znam kako je kod vas u Amerikama ali primjetio sam da u poslednje vrijeme osim buva i komaraca ujedaju i razne druge neidentifikovane bubice i mušice. Brat mi je ljetos imao nekoliko takvih oteklina na stomaku i onda je u majici pronašao neku čudnu malu mušicu, sličnu vinskoj.

Ja ipak mislim da su bedbugsi iliti grinje. Cimeri mi u L.A.-u letos muke mučili s njima, svako jutro izujedani, svašta nešto mazali i nije baš pomoglo, pa su na kraju izbacili i dušek. Nastavilo se i posle toga. Čudna neka gamad.
By Sixto
Grinje ne ujedaju niti bodu. Mikroskopski malene, hrane se deskvamiranim epitelom.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jai ja sam nekad davno muku mucio sa jednom buvom. Po 10 ujeda za jednu noc. Trajalo je oko mesec dana, najvise me za dupe ujedala :placko: Otarasio sam je se tako sto sam iznosio cebad i pidzamu i jastuk i posteljinu napolje i udarao da ispadne. Jednom je i spazio kako je ispala al je odmah ponovo skocila na mene pa sam je nekako mako na kraju.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
I, da, spavaj u belim stvarima, one cesto seru (makar ova moja) pa se na belim stvarima vidi da postoji (male crne fleke).
Treba ipak proveriti da tegoba nije psihološke prirode. Lako je optužiti razne živuljke, eto kažu da su se pojavile i neke maligne, tzv. Nato bubamare otrovno narandžaste boje, kažu da su podmukle i štipaju, a prepoznaju se i po tome što se samo parkiraju u vašoj blizini i podmuklo i nepomično stoje i ćute, da bi vas čim se ugase svetla štipale, ali na stranu to, hoće takve irititacije na koži da izađu i kao reakcija na stres.
:yes:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599437#p2599437]Anhedonie napisao:[/url]Jai ja sam nekad davno muku mucio sa jednom buvom. Po 10 ujeda za jednu noc. Trajalo je oko mesec dana, najvise me za dupe ujedala :placko: Otarasio sam je se tako sto sam iznosio cebad i pidzamu i jastuk i posteljinu napolje i udarao da ispadne. Jednom je i spazio kako je ispala al je odmah ponovo skocila na mene pa sam je nekako mako na kraju.
Ljudi, odakle vama buve u krevetu bre!? :alikako:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa možda su u toj svojoj strejtlukingendektingoći preterali sa negovanjem svojih muževnih dlaka, a buva k'o buva, bezumna je, pa ne razlikuje čoveka od neke rasne četvoronožne pasmine, dlaka je dlaka.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!