Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koje legendarne i čuvene rečenice (citate) iz domaćih filmova koristite? Ja koristim sledece:

Tesna Koza
"Kuda se vi to dedoste (Panticu) molicu lepo"
"Nece da moze"
"Ja necu ništa da govorim napamet, šta je istina to ce da utvrde odredjeni organi"
"Ja sam iznenadjen i uvredjen"
"Krajnje je vreme da se odluci i donese odluka, ili ce ovde da se posluje domacinski ili ce neko da napipa corku"
"Jadnica, da barem neko hoće da je uzme" (Persida Pantić o zaštićenoj sustanarki)
"Amerika vec duze vreme kuburi sa budzeti, japanska berza se ljulja kao mala ladja usred uzburkanog okeana a bogami gospodje i gospodjo ne cveta cvetje ni u naše preduzetje"

Ko to tamo peva
"Sad je gotov stvarno"
"Pa nećemo valjda sa ciganima da se vozimo"
"I tak'i će da se bore protiv Nemaca, protiv onak'e sile"
"E crko da Bog da"
"I tata bi sine"
"Sta ima da se zaustavlja autobus i pretresa pošten svet, kad se zna ko ovde voli da krade"
"Jel počelo?"

Maratonci trce pocasni krug
"Ala je opravio, svaka mu čast"
"Dzukelo matora, sto godina imaš i lazeš i još na mene nabedjuješ"
"Zao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja; onome ko je vas poznavao ni pakao neće teško pasti"

Serijal Lude godine i Zikine dinastije
"Samo mi još to fali, k'o lud sam bez milicije" (kada Boba nije došao kući do kasno u noć, a Dara predlaze Ziki da pozovu miliciju)
"Ja sam oduvek bio na nivou"
"Ajde bre konjino matora, zar te nije sramota"
"Ma daj nešto što moze da se opipa" (Zikina opaska na činjenicu da Miša ima vezu sa Natašom iz Moskve preko kaseta)
Korisnikov avatar
By Mars
"Maši rukama, maši!"

("Poseban tretman", Goran Paskaljević, 1980)
Korisnikov avatar
By *deni*
'' O, siiiii, siiiiiii ''
'' Noo, noooo ''
'' Meeeeejbiiiii ''

Te tri u poslednje vreme najčešće. :kosa:
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Pičkin diiimeee '' - iz '' Variole vere '', skinuo sam način na koji Šerbedžija to izgovara.
Korisnikov avatar
By Tungi
- Ne treba meni tucanje iz milosrđa. 'Šećerna vodica'

- Hoćeš da ti popušim, biće ti lakše? 'Živeti kao sav normalan svet'
By Sixto
"Imate li vi para za ovo planinarenje" - Lepa Sela....
Korisnikov avatar
By Dark Walker
"U ovom poslu ima jedno osnovno i sveto pravilo - sve je suprotno od onog što izgleda da jeste."

Balkanski špijun
Korisnikov avatar
By dr_kuper
,,pa, boze, cedo, kako da nisam intelegentna kad mi krusevac uz guzIcu?!'' sojka(sekula)
noge i dupeta
,,boze, ko ovo peva?'' desa veterinarka(sekula); deo ko ovo peva kazem svaki put kad kazem boze, bez obzira na to sto se, skoro nikada, ne uklapa u kontekst..
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikada nisam kapirao opsesiju time, niti sam pamtio (nebitne stvari mi samo prođu kroz glavu)... i ne volim kada neko prosipa citate, baš mi nije zabavno. A ko to radi, obično radi često... nepodnošljivo :ozbiljan:

P. S. Domaću produkciju ne podnosim, to je možda delimično objašnjenje moje netrpeljivosti prema citatima. Ali veći transfer blama dobijem kada čujem citate iz stranih filmova/serija :povez:

Da želim da čujem bilo koji citat, pogledao bih određeni film/seriju i slušao original!
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598864#p2598864]Dirrty napisao:[/url]Nikada nisam kapirao opsesiju time, niti sam pamtio (nebitne stvari mi samo prođu kroz glavu)... i ne volim kada neko prosipa citate, baš mi nije zabavno. A ko to radi, obično radi često... nepodnošljivo :ozbiljan:

P. S. Domaću produkciju ne podnosim, to je možda delimično objašnjenje moje netrpeljivosti prema citatima. Ali veći transfer blama dobijem kada čujem citate iz stranih filmova/serija :povez:

Da želim da čujem bilo koji citat, pogledao bih određeni film/seriju i slušao original!
Meni smeta kad to neko radi bez poente, u formi nabrajanja i u fazonu - ' A znaš ono iz filma tog i tog kad taj i taj kaže ... '
Uglavnom se u takvim nemilim situacijama ne smejem ni iz kurtoazije, već tupo zurim u dosadu od osobe koja nabraja citate, pa ona ubrzo i odustane od daljih pokušaja da bude zanimljiva. Nije mi žao što toj osobi nije prijatno, jer ni meni nije prijatno da slušam to nabrajanje. Nabrajaj u sebi, ako ti je to smešno. :ozbiljan:
Ali ako neki citat legne situaciono u adekvatnoj prilici, radujem mu se. O, siiii, siiiii :yes:
Ta ' Tesna koža ', kad pogledaš, nije ništa drugo do zbir mini skečeva povezanih u tanku priču. Priče gotovo i nema, sve se svodi na dernjavu i izmotavanje u tom nizu skečeva.
Ali, smešno je, nije da nije smešno.
Korisnikov avatar
By Cincila
Cela Zikina dinastija je u legendarnim recenicama :)

"Vlajko, brkovi ti plavi...Prs u dupe pa ih nagaravi" - Bilo danas na 1rts-u
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!