Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Kako izgleda svaka moja Nova godina ili ja kao Martha Plimpton za svaki doček :

Hehehe, pa mora se to na vreme preseći, znate kakav je narod, lako se razmazi i izbezobrazi. Ova bi kafu, druga bi kiselu vodu, onaj bi kiflice, ovaj pita ima li još koka kole i kurca krasnog. :roll:
Doček je završen, valja da se radi i čisti. :mete:
:krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
A i meni ne treba mnogo, pa da se bilo gde odomaćim i raspoređujem i usmeravam goste. :roll:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598414#p2598414]*deni* napisao:[/url] ...pa mora se to na vreme preseći, znate kakav je narod, lako se razmazi i izbezobrazi. Ova bi kafu, druga bi kiselu vodu, onaj bi kiflice, ovaj pita ima li još koka kole i kurca krasnog. :roll:
Doček je završen, valja da se radi i čisti.
Nego kako, ima da počiste svoja govna za sobom i još da pitaju treba li još što da se uradi. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne pamtim kada sam poslednji put "slavio" Novu godinu... u kućnoj varijanti svakako, u klubove ne idem ni inače.

Možda bih došao, ako dolazi deni opet, da upoznam čoveka napokon... i ako mi skinu konce iz usta u petak i ništa se ne zakomplikuje (dodatno)!

Mada nije ni tad sigurno, jer bi najbolja drugarica trebalo da mi se porodi uoči Nove godine :uplasen:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma da, drugi po redu (poslednji!), operacija... vodoravan je bio, nikada ne bi ni izrastao, tako da mi je rovario po ustima sat vremena. A ni prošli put nije bilo idealnije, i nije bilo postoperativnih komplikacija, mada je ovaj bio dublje u vilici.
Korisnikov avatar
By Mars
I meni su konci bili smrt, ali posle se rodiš, bez tog pritiska u vilici.
Korisnikov avatar
By *deni*
'ajde, Drćo, pa nisu to neki ne znam kako osujećujući faktori. Tolike godine se družimo, a ne poznajemo se. Malo da udarimo u sprdačinu in vivo u blagdanskoj atmosVeri. :jelka:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598428#p2598428]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598414#p2598414]*deni* napisao:[/url] ...pa mora se to na vreme preseći, znate kakav je narod, lako se razmazi i izbezobrazi. Ova bi kafu, druga bi kiselu vodu, onaj bi kiflice, ovaj pita ima li još koka kole i kurca krasnog. :roll:
Doček je završen, valja da se radi i čisti.
Nego kako, ima da počiste svoja govna za sobom i još da pitaju treba li još što da se uradi. :ozbiljan:
To svakako. :ozbiljan:
:lol:
By vucija_so
Au koliko mogu da vidim vi se vec godinama lepo druzite. Tradicija na nivou Beckog koncerta i Grandovog narodnog veselja na PINK-u :)
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598507#p2598507]Dirrty napisao:[/url]Ne pamtim kada sam poslednji put "slavio" Novu godinu... u kućnoj varijanti svakako, u klubove ne idem ni inače.

Možda bih došao, ako dolazi deni opet, da upoznam čoveka napokon... i ako mi skinu konce iz usta u petak i ništa se ne zakomplikuje (dodatno)!

Mada nije ni tad sigurno, jer bi najbolja drugarica trebalo da mi se porodi uoči Nove godine :uplasen:

Pa problem je jedino ako planiras pusiti nesto na zurci! :rotflmao:
Korisnikov avatar
By *deni*
:krezavi:
Jao, ja nisam ni primetio tu bezobraznu asocijaciju i vezu, hihihi, valjda zato što Drću odavno doživljavam kao mlađeg brata. :maji: :beba:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nikad ne reci nikad, otkud ja znam ko će se sve pojaviti tamo... :krezavi:

Ma biću dodatno nervozan, a praznici mi i ovako idu na kurac dovoljno... neću drugima da kvarim veče.
By Sixto
Jos alkoholom taman dezinfikujes. Taman leglo ko kec na deset, a on odma pa ne mogu, konci... Pa ne mora se dzarati do epiglotisa majku mu!
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja znam da će Drtina doći tek kad ti dođeš :P
By Sixto
Ja kontam on podjebava, a ono ozbiljno!? :wtf:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja kontam da ti mene zajebavaš. Sve u redu, zajebavamo se. Šale i pošalice.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sixtela dolazi, Tungi ? Divno. Taman da razmenimo ideje za nove forumske podlosti.
:napitak:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ovaj put da zaboraviš Zoricu Brunclik i 'Avlije, avlije', kao i bilo šta tog tipa :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ja ni prošli puta nisam insistirao na takvom repertoaru, samo sam više za sebe krenuo da pevušim tu numeru, ali ipak dovoljno glasno da se narod raspali i poželi tu pesmu da čuje u originalnoj verziji. Znaš kako je kad se naš svet opusti. :kolo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!