aj i ja da odgovorim
sve što se do ove godine držalo od jula je otišlo do kurca, pa povuklo i mene ili sam ja otišla do kurca pa povukla sve ostalo za mnom. uglavnom je sve zajedno sa mnom otišlo do kurca
dakle prvu polovinu pamtim po smehu najviše. dosta druženja, muvanja, ljubljenja, provoda, jedno potpuno iznenadno i divno prijateljstvo, delimično zbližavanje sa bratom, spremanje za faks, poboljšanje nekih prijateljstva završetkom srednje, matursko veče, maturski ples, tj. kašnjenja na oba, kašnjenje na odbranu diplomskog
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
uglavnom sve je super prošlo i baš sam bila raspoložena
a drugu. puf. po sjebanosti. sve što je trebalo i što sam mislila da može da krene samo na bolje, otišlo je na gore do kraja. omanula na prijemnom za faks, brat zapalio u dallas, opijanje, ubijanje sebe u pojam, prekid šestogodišnjeg prijateljstva, veza/šema štagod, drogiranje, potpuni psihičkim kolaps. onda sati i sati i dani preispitivanja sebe, povlačenje u sebe, antisocijalizacija. pa sve najgore.
no sva ta sranja su imala i značajno pozitivan efekat na mene. počela sam dosta ozbiljno da razmišljam, baš baš previše, o svemu i svačemu i svakome, o sebi ponajviše. skontala sam neke ključne stvari, promenila stavove, naučila da cenim trenutke (!!), odlučila šta želim i sad radim na tome i čekam pogodno vreme da ostvarim to
uu da. i prvi put sam zaista baš volela. definitivno ću pamtiti po tome
e i prvi put sam smuvala nekog trezna
![:lol:](./images/smilies/lol.gif)
HOREJ FOR MI!
i što je najbitnije, upoznala jednu predivnu devojku
![:sweet:](./images/smilies/sweet.gif)
koja mi je izvukla tu drugu polovinu godine toliko da i taj period ipak pamtim po osmehu i lepim stvarima, za šta ne mogu da izrazim dovoljno zahvalnosti. pa videćemo već
u principu, kao da se nisam dovoljno izlupetala
![:shrug:](./images/smilies/shrug.gif)
godina kaže:
je bi ga. ceni dobro i biće bolje.