Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Pa posledica kasnog autovanja (posle tridesete godine, dvoje dece, tri braka) bi verovatno bila zavaravanje strejt ljudi; s obzirom da pojedine pametne glavice taj gest tumace kao da je nekom preko noci osvanulo u glavi da je gej.

A inace, nisam sigurna da imam bilo kakve posledice. Izasla sam pre dve, tri godine drugarici (sad imam 21), kasnije su saznale i ostale, potom mama, tetka, neki ljudi kojima sam se autovala pijana. Kada udjem u krug ljudi svoje seksualnosti, moci cu podrobnije da ispitam sebe i spoznam da li ima nekih oziljaka.

Mada sumnjam jer me i inace mrzi da zivim u proslosti.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Relativno kasno sam počeo sa autovanjem, al' kad sam uzeo da se autujem okolini to sam uradio onako stihijski, drugim rečima, u roku od nekol'ko meseci za mene su saznali apsolutno svi bez izuzetka, roditelji, prijatelji, rodbina, kolege sa faksa, šefovi, komšiluk, thc... Trećim rečima, izlazak iz klozeta na vel'ka vrata, a ne malo po malo, korak po korak na kašičicu, znači nisam imao nameru da to razvlačim k'o žvakaću gumu, niti da otaljavam, bez obzira na "posledice" koje mogu da nastupe.
Moglo je to mnooogo ranije, al' šta da radim kad sam mazga... :lol:
K'o neko ko je kasno izmileo iz klozeta, mogu svečano da izjavim da mislim da kod mene postoje određene posledice mog kasnog autovanja, a to je što iz perioda ormarluka vučem određene gluposti, tipa mislim da neko mora da mi crta i ekplicitno stavlja do znanja da prihvata svaki aspekt moje ličnosti pa i onaj najgrđi i što strpljenje mnogih malo malo, pa stavljam na probu da bih video kol'ko je kome do mene jelte stalo i kol'ko šta ko mož' da istrpi od mene, sve pod geslom "ako ti valjam, ima da ti valjam uvek, pa i kad ne valjam", je l'... :roll: Morao bih da poradim na tome da sa tim glupostima prestanem.
Eto, to bi ukratko bilo to.
I sam sebi sam se bas kasno autovao. Imao sam dug period samoporicanja. Poceo sam sebi da priznajem, ali drugima nikako. Konacno me je, sa mojih vec 26 godina, sam sebi autovao drug iz srednje. Poljubi ti on mene, a ja kao kurac u sladoledu... I- 'ocu jos! Smatram da je uradio veliku stvar jer sam se posle autovao prijateljima i mnogo mi je lakse sada, kada znaju sve o meni. Prethodno odlaganje je sigurno ostavilo svoje posledice. Mislim da je to manjak samopouzdanja za mnoge stvari, zauzimanje odbrambenog stava i bez preke potrebe, ,,nadzak'' stanja(iako volim ja tu ,,nadzak'' sarkasticnu crtu svoje licnosti) itd. Sve u svemu, sada sam mnogo srecniji i trudim se da radim na sebi i, sto bezbolnije, izvucem fleke iz proslosti. Smatram da je najbitnije, pored prihvatanja sebe, to da naucimo da sebi oprostimo sto nismo bolje, brze i ko zna kako jos sve uradili nesto. Jednostavno je. Nismo znali bolje, ali sve se uci. :)
By ...Sitnicava...
Bez suvišne filozofije, posledice su pojačana osetljivost i frustriranost.

A posledice toga su brojne i ogledaju se u praksi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa de si ti mala, ne bi te skoro dinu dana :)

ot

kapiram ovo sto kaze siti, licno nemam iskustva.
By ...Sitnicava...
Hej. :*

Nešto sam odjednom izašla iz faze teoretisanja i potrebe da svaki svoj stav pretočim u forumska slova. Valjda sam porasla. :)

Došla da vidim šta pametno pišete o tematici "Lezbejski par + beba", pa se malo raspisah, nisam odavno. :)

I de me taman uputi.
neka skroz asocijalna, disidentska crta koja se manifestuje potrebom da ma koliko mi u grupi ili drustvu bilo sve taman ja prosto moram, ali moram, da se izdvojim bar malo sa strane i kazem 'e ja sam ipak individua'.
ne znam kako drugacije da objasnim ali sam siguran da je posledica vremena kada sam sustinski radio isto to samo 'svesnije' zato sto sam znao da moram nesto da krijem.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mislim da je to pre posledica introvertnosti nego kasnog autovanja. Makar kod mene.
Korisnikov avatar
By Tungi
Širok bi to dijapazon bio, ne samo što se tiče života u ormaru.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610136#p2610136]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610061#p2610061]Srklet napisao:[/url]ja predlažem da imamo jednu posljedicu koja se jednostavno zove barni. pa će se govoriti 'on pati od barnija' ili 'barni mu uništava život'; time bismo pokrili dosta toga. :)

barnijev sindrom
:tapse: :srba:
Korisnikov avatar
By Blady
Pretpostavljam da se odnosi na to kada sam vec pocela lizati picku i da su ljudi znali za to. Jer autovanje samo po sebi nisam imala, zbog svoje nedefinisanosti.
Pa davno bese, vec sa 15. Sve sam rano obavila, na vreme.
Nista nisam propustila, niti mislim da propustam.
Jako mi je kul
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531315#p2531315]Over the rainbow napisao:[/url]@Hys. sa koliko si se ti autovala?

Tek sad videh :lol:

Drustvu - čim sam definitivno postala svesna, sa 15. Roditeljima dve godine posle toga, kad sam zapravo imala i neko iskustvo vredno pomena. I boleo me kurac da li će da me izbace iz kuće (a nije baš da je bilo sve med i mleko), shvatih da me je boleo krc jer bih im napravila pakao od života da su probali da me maltretiraju (između ostalog. mislim da sam podsvesno uvek bila sigurna u njihovu ljubav.). Totalno ludo, jel, kad čovek razmisli iz neke racionalno-trezvene perspektive.

Al eto, jedino de sam uvek hrabra je sve što je vezano za jebanje i ljubav.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/ ... fault.aspx" target="_blank

Australski umirovljeni plivač Ian Thorpe priznao je u intervjuu za australsku televiziju Channel 10 da je homoseksualne orijentacije.

Sada kada se po drugi put povukao u mirovinu Thorpe je smatrao da je došlo vrijeme da otkrije svoje sklonosti, ali i da se riješi teškog psihičkog tereta zbog kojeg je i završio na liječenju od depresije.
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja ne osećam posledice. Možda ih ima ali ih ne konstatujem ili nisam dovoljno dobar psihić da se bavim toliko sobom.
Imam 27 godina, sredinom 2009. sam se prvi put autovao, a inače za sebe znam da sam gej od negde 2004.
Od 2009e do sad, za mene znaju - brat, 2 najbolja druga, drugarica, 1 kolega i 5 koleginica.
Ali svakako, kad god se autujem, dobijem na samopouzdanosti, osećam se sve bolje, a i broj ljudi koji zna će rasti.
Korisnikov avatar
By Berserker
Molim te upadni tako lep i sladak u depresiju, gospođo bože... (bože malim slovom ofkors)
Šta da si na mom mestu?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Šalio sam se samo. :D

Da sam na tvom mestu, nastavio bih sa autovanjem.
Radi sebe - jer ne volim da lažem, da se predstavljam drugačije, i prosto se osećam lagodnije otkako svi znaju.
I radi zajednice - za promene u društvu je za početak najbitnije da gej populacija bude vidljiva.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!