Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

E ovako.. Zbog opšteg interesovanja, (pošto se ove poslednje dve godine uvek neko zdušno zalagao oko organizacije i pozivanja ljudi), ja sada preuzimam stvar u ruke, kao domaćin, te pozivam sve koji nemaju gde, one koji izvise, predomisle se, da dođu na žur, što bi rekao deni :)

Potrebno je samo da ponesete kukuruzni ili javorov sirup za palačinke :smeh:

Dobrodošli :jelka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, mače se na vreme povuče u svoje odaje, kad primeti da se neprestano povećava broj zvanica ( i samozvanica ) koje bi da izraze oduševljenje prema njemu i da ga gnjave. Za prošli doček je poslednji put viđeno oko 20 časova, posle se povuklo u svoje privatne odaje. :maca:

Jako se radujem ovom tradicionalnom dočeku i najavljujem svoje prisustvo, kojim ću uveličati doček. Bukvalno uveličati, jer sam se od prošlog dočeka nešto malo uvećao fizički. :lol:
Živeli ! :jelka: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa jao, ja ne znam hocu li izlaziti iz kuce i da li cu ista raditi tada.
By vucija_so
Eh blago vama, a ja izvisih za Ng pre neki dan :/
Korisnikov avatar
By bern
bern motri na ovu temu. :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Nije to tako strašno, kao što izgleda :D

edit:

Prošlu sam prespavao, u svoj onoj buci i dimu, zaspao sam u 1. Ustao sam u 8 ujutro. Zaticao neke osobe koje u životu nisam video. Deni može da potvrdi :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598240#p2598240]Tungi napisao:[/url]
Prošlu sam prespavao, u svoj onoj buci i dimu, zaspao sam u 1. Ustao sam u 8 ujutro. Zaticao neke osobe koje u životu nisam video. Deni može da potvrdi :smeh:
Tačno je. Ra i ja samo dočekivali te nove, nepoznate goste, zabavljali ih i rasporedili posle gde će da spavaju po degažmanima i nusprostorijama, pošto su se lepo raskomotili i nisu pokazivali nameru skoro da odu, ama ni konkludentnim radnjama. Osećao sam se kao frau Dara iz ' Žikine dinastije ' kad dočekuje goste - ' Dobrodošli, izvolite, dobrodošli '. :kolo: Tungi nestao, a otkud ja znam ko su ti ljudi, kad su došli, smatrao sam da su zvanice, a pozivali su se na Tungija i pitali gde je. A on spava.
Ali, dobro, sve je to bio fin svet. :jelka: Ujutro je tom svetu nedvosmisleno stavljeno na znanje da bi bio red da uzmu džogere i krpe u šake, malo da pripomognu u spremanju posle žurke, kad su već tako lepo bili ugošćeni i ispoštovani. :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, gde je Bananica? Jel dobro?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pojminoga pojma nemam, Mars, gde je ta diva.
Korisnikov avatar
By Mars
Setih ga se nešto sada kako idu ovde priče o žuru i kako se ono jednom pojavio u Beogradu u divnoj crvenoj dugoj haljini (a pitah tebe jer znam da si jednom bio kod njega u viziti o čemu si nas izveštavao slikom i rečju).

Nadam se da je Čokiška dobro. Možda se udao i odselio, možda u Moskvu. Ili UAE.
a koja je poenta domacina koji na sopstvenoj zurci ode da spava?

doduse, to mi se jednom desilo na nekom rodjendanu, drugarica se obznenanila od alkohola i zadremala, nije docekala ni da duva svecice

po svemu sudeci denika, upoznacemo se
Korisnikov avatar
By elizevin
au, sad se i meni dolazi, iako ne znam ama bas nikog od vas. ali sumnjam
Korisnikov avatar
By elizevin
bih ja vrlo rado, al moje nove godine su demokratski eventovi, tj. ja nemam mnogo prava glasa, jer ih slavim u istom coporu vec godinama, pa bi bio bedak da tungiju dovucem hrpu odvaljenih budala, verovatno bi me izbacio kroz prozor :D

a priznajem da jesam imala zelju da upadnem, polupadobranski, sa nekim cizkejkom kao ulaznicom (prikiram tren kad svi pomru od gladi) i mazim se s tom mackom koju spominjete pola noci ^^
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
^ isti slucaj sa mnom, vec ugovorena ekipa koju ne mogu da izbegnem, a vrlo rado bih upoznala vas nekoliko sa foruma :kiss:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598280#p2598280]*deni* napisao:[/url] Ujutro je tom svetu nedvosmisleno stavljeno na znanje da bi bio red da uzmu džogere i krpe u šake, malo da pripomognu u spremanju posle žurke, kad su već tako lepo bili ugošćeni i ispoštovani. :yes:
To je najmanje sto bi mogli da urade posle takvog gostoprimstva :D
Korisnikov avatar
By Tungi
To je bila izjava GODINE! Devojka se budi na dvosedu, ja gledam odakle da počnem sa čišćenjem, i čestita Novu godinu, a deni odgovara sa 'šta bre srećna, uzimaj džoger i briši ovo' :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!