Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594915#p2594915]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594868#p2594868]scout_finch napisao:[/url]
neplacanje karte je odraz siromastva a ne prostakluka.
ne u svim slucajevima. i kapiram da blenta reaguje na prostakluk a ne na siromastvo.

i iskreno ne mogu da poverujem da iko smatra beograd metropolom koju je moguce pokvariti. it is a fucking cesspit, kao i cela srbija uostalom.

hvala ti
predao sam se bio vec
:geisha:
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594935#p2594935]belch napisao:[/url]nije bitno da li je jeftinija, bitno je kolika je u odnosu na primanja.
da li je u "ostatku evrope" 10 posto od prosecne plate?
evo na primer u portugalu (tu sam zandjih po godine) je nezaposlenost cini mi se gora
i jako je tesko preziveti
a karta je blizu 2 eura mislim (placam mesecnu pa ne znam tacno) i ako je kupis u autobusu moze da bude i skuplja cini mi se
autobusi su tres i dosad sam par puta pao kad zakoce fini vozaci :)
nisam dosad video nikog neotkucanog

bejahu bas bleu u temi svakakve ideje
nego nijedna nije toliko dobra ocigledno
kao namerno koristiti uslugu, namerno je ne placati
busati se ponosno i objasnjavati to besomucno
kao kakav aktivizam i satirican stav ka globalizaciji
.... mentalitet
:federi: :barf: :federi:
Korisnikov avatar
By bern
ne pružam otpor. kad sam tu, sve redovno plaćam. dobro, desi se da ne otkucam kartu na nekim kratkim relacijama. sad je i to riješeno.

neki busevi/tramvaji su grozni i nisam siguran šta se to plaća tačno.

vjerujem da postoji korelacija između procenta ljudi koji koriste sapun i kvaliteta gradskog saobraćaja - na filozofskom nivou :D
Korisnikov avatar
By blenta
Slika

evo i na severu kad se vratih docekalo me poskupljenje
pogledajte cifru za mesecnu izmedju dva grada od kojih se stize za sat i po
to mu dodje blizu 600 eura za mesecnu kartu od recimo ns-bg

to je glede komentara kako je eto srbija najgora glede odnosa primanja/cene karata
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ti si u medjuvremenu otplatio sve operativne sisteme, filmove, igrice, softvere, muziku, ebooks i ostalo pa si dao sebi za pravo da nastavis propoved? :potapsava:
Korisnikov avatar
By Mia123
Ja sam primetila da 90% kontrolora ne pravi razliku izmedju ocitavanja nepersonalizovane i personalizovane neponistene kartice, u smislu da u oba slucaja samo konstatuju da ima dovoljno kredita za voznju i teraju dalje iako se u slucaju nepersonalizovane kartice taj kredit ne skida vec ta 72 uplacena dinara mozes da koristis u nedogled. Za dva meseca ovakvog svercovanja samo mi je jedna devojka skrenula paznju da prvo moram da prinesem karticu aparatu pa tek onda njoj da dam (ne seeeri), a da nije bila deo stalne kontrole. E, sad druga je stvar sto polazim iz relativno neprometnog podrucja pa se vrlo cesto desavalo da se nacrtaju ispred mene cim zakoracim u bus apsolutno svesni da nisam imala dovoljno vremena da ponistim karticu, a posto menjam dva, nekad i tri prevoza do posla, vise mi se isplatilo da izvadim onu od 1100 nego da se naganjam sa njima. Politicko-drustveni kontekst neplacanja prevoza me nije doticao, ocigledno sam fleksibilnog postenja... :neznam:
Korisnikov avatar
By blenta
broj 5

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/432863 ... e-Beograda" target="_blank

Filip Vukša. Ovaj vredni momak već tri godine unazad bori se za bolji život Beograđana, a gradske službe primile su od njega čak 650 prijava.
- Sve što mogu da uradim za Beograd, uvek ću uraditi odmah, bez premišljanja jer, kada se iskreno voli svoj grad, onda izgovora nema - rekao je Filip koji je sam obeležio noćne linije u gradu, a zahvaljujući njemu zasađeno je i oko 550 stabala, popravljeno više od 500 bandera, na desetine uličnih slivnika...
Korisnikov avatar
By blenta
jok, takvi nam trebaju u autobusu ;)
Korisnikov avatar
By blenta
"Pravo da braniimo ljudska i građanska prava je naša obaveza prema pokoljenjima koja dolaze."

tako sto cemo se ogrebati za jednu neplacenu kartu :lol:
pokolenja imaju na sta da budu ponosna stvarno
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Samo sam se jednom srela sa sistemom BusPlusa i nisam pravila dramu od toga. Da kosta, kosta poprilicno, ali se meni cini da je sve u BGDu znatno skuplje nego u ostatku Srbije, pa se i ovo nekako sklopi.
Nije mi padalo na pamet da ne placam uslugu, Kao sto mi nije palo na pamet da ne platim sisanje ili nesto u prodavnici.
Sam metod je... pa, poludivljacki. Ali obzirom da je proslo oko pet godina kada nas je vozac pitao odakle smo jer ocigledno nismo iz BGDa jer smo imali karte i gde hocemo da idemo, da ne promasimo stanicu, ja ne znam sta tacno da mislim...
Korisnikov avatar
By Mars
kad dragan bjelogrlić snimi nemanjiće: srpski games of the thrones-tek smo ga tada najebali s ovim desetercima
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sam pristalica toga da se nešto što se koristi i plaća, pogotovo kad je u pitanju tako jasna i konkretna usluga kao što je javni transport.
E sad, što kvalitet ne odgovara ceni, takođe je problematično, ali taj GSP u Srbiji nije po tom pitanju jedinstven slučaj.
Ali, budući da živim u gradu u kojem gradski prevoz funkcioniše jako rudimentarno i nekvalitetno, neću time da se bavim.

Jedino što meni smeta jeste što kad dolazim u BG, a što je relativno retko, ne mogu da izađem na autokomandi, jer mi je odatle lakše da hvatam prevoz za NBG /17-18/, jer tamo nigde nema neka trafika da se kupe te karte, nego se klackam do centra pa čekam jebenu 83ojku. Il se švercujem, pa nek mi šalju kaznu u Kragujevac :)
By space_oddity
Ne znam je l' sam već pisala, kad idem poveći broj stanica, plaćam kartu, jer imam pare da je platim.
Ali kada idem do tri stanice jer mi je pozlilo ili jer vetar duva ko lud, ne plaćam, because seriously, 72din za tako malo rastojanje?

A apropo komentarisanja krađe iz prodavnice,
verujem da se mnogi sa mnom neće uopšte složiti sada,
ali ja sam totalno u fazonu da je ok ukrasti hranu iz lopovskog maxija, npr, ako nemaš šta da jedeš,
jedino je argument protiv toga što se to odbiija od plate iovako napaćenim radnicama i radnicima u maxiju.

Ali da, ukratko, postoje materijalne krađe koje smatram opravdanima, postoje one koje smatram neopravdanima, tako i za bus plus.
Korisnikov avatar
By Torry
Da li samo ja primecujem da od pocetka ove godine konduktera bukvalno nema???

Ok, jeste da nisam puno u prevozu poslednjih 2 meseca recimo, ali i ovo kad se vozim, niko me nije zaustavio.

Ispravite me ako gresim.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!