- 24 Jul 2012, 02:11
To je ono sto pokupite dok jos niste svesni. Svi oni uticaji u jedino vama poznatom svetu - porodici. Navike, vrednosti, nacin na koji komunicirate, radite, volite, slusate, ucite, sumnjate, ispitujete, propitujete, zapitkujete... Ono - dobar dan, hvala i izvolite, ali ne samo u tom banalnom smislu.
Zahvalan sam na svom vaspitanju. Sve sto sam poneo iz te kuce i od tih roditelja me cini ponosinim i zadovoljnim. Osim ponekad u poslu. Mnogo bi mi bilo lakse da sam neke stvari preskocio ili zaboravio. Ili da su me ti casni ljudi, koje nazivam roditeljima, naucili kako da prevarim, zabusavam i da ne mislim i osvescujem taj preterani osecaj odgovornosti. Mozda bi mi bilo lakse u ovom svakodnevnom suocavanju s ljudima koji nisu takvog pedigrea. Ali na duze staze, mislim da sam, ipak ja u prednosti...![:)](./images/smilies/smile.gif)
Ili je i to samo mana&posledica dobrog vaspitanja.
Sta vi mislite o tome?
Zahvalan sam na svom vaspitanju. Sve sto sam poneo iz te kuce i od tih roditelja me cini ponosinim i zadovoljnim. Osim ponekad u poslu. Mnogo bi mi bilo lakse da sam neke stvari preskocio ili zaboravio. Ili da su me ti casni ljudi, koje nazivam roditeljima, naucili kako da prevarim, zabusavam i da ne mislim i osvescujem taj preterani osecaj odgovornosti. Mozda bi mi bilo lakse u ovom svakodnevnom suocavanju s ljudima koji nisu takvog pedigrea. Ali na duze staze, mislim da sam, ipak ja u prednosti...
![:)](./images/smilies/smile.gif)
Ili je i to samo mana&posledica dobrog vaspitanja.
Sta vi mislite o tome?