Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By dr_kuper
-Nemam talenta za crtanje. Kad nacrtam pticicu, to lici na svinju, ali bukvalno.
-Mesam levo i desno i ne snalazim se u prostoru uopste(nekad se izgubim i na putu do rodjenog stana). Ali, uvek se, nekako, snadjem.
-Nemam osecaj za ritam.
-Lopta me mrzi, a i ja nju. Imali smo par bliskih, neprijatnih susreta.
-Imam talenat za samopovredjivanje iz nehata. Kad god jedem, pijem ili pusim nesto, to je idealna prilika da poginem. Sa tim kad bih otisao na neki rijaliti, pobedio bih na keca. Dve sahte godisnje moram da overim.
-I, imam talenat da se izblamiram kao niko.
:ninja:
Korisnikov avatar
By bern
lista je podugačka, ali ne bih toliko o sebi :lepeza:
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1656102#p1656102]antibiotic napisao:[/url]Nemam talenta za svadju!
Kad treba nekom da uzvratim sa povisenim tonom onda se osecam ko kreten i ne preoznajem samog sebe. Uvek gledam da izbegnem situaciju jer u suprotnom umem da urlam ko lud.
Ha ha ha isti slucaj kod mene, ja se obicno raspravljam mirnim tonom sto neke ljude koji su navikli da se svadjaju urlanjem jos vise razbesni.

OT. Nemam talenat za pevanje ili sviranje nekog instrumenta, ne znam da pricam viceve, brzo zaboravljam brojeve...
Korisnikov avatar
By cornflakes
ne znam da vozim bicikl, pucketam prstima i zviždim :(
Korisnikov avatar
By elizevin
Nisam za grupne sportove, ne vozim bajs i ne znam da plivam. Jedino mi je zao zbog plivanja, pokusavala sam nekoliko puta da naucim, ali svaki put se jos vise istraumiram.
Korisnikov avatar
By belch
ja isto jako slabo plivam. a šteta je, urođeno nam je da znamo da plivamo, pa se taj instinkt vremenom izgubi ako se ne neguje..

Korisnikov avatar
By elizevin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596394#p2596394]belch napisao:[/url]ja isto jako slabo plivam. a šteta je, urođeno nam je da znamo da plivamo, pa se taj instinkt vremenom izgubi ako se ne neguje..
Jeste, nego jednom kada strah udje u tebe jako je tesko pobediti ga. Najveci uspeh do sada mi je bio sto sam posle nekoliko dana ubedjivanja uspela u jednom trenutku da se opustim i plutam na ledjima. Mozda se ne cini kao mnogo, ali je to bio veliki korak za mene. Nazalost, to je bilo pre dve godine, ove godine sam uzela par casova na lokalnom bazenu, skoro se opet udavila, i od tada nista, cak ni na moru posle :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!