Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
vis, samo ti imas zdrav razum, ostali jbg. tupadzije.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Ekono ... nom-platom" target="_blank

i onda ti krenes da tupis o logici i zdravom razumu, kao sa su svi retardirani pa ne razumeju da se usluge placaju. a promasujes poentu rasprave sve vreme.

prvo, ne znam zasto busplus naplacuje karte, tj, zasto gsp nije sposoban sam da naplati svoje usluge.
drugo, usluga je jako skupa, s obzirom na kvalitet. znaci, placam nesto sto ne vredi kurcu jer nemam izbora. a tretman koji korisnici gspa dobijaju je sraman. jer se oni vode bas tom tvojom, idi peske ako ti je skupo. a to sto su busevi stari, prljavi, smrdljivi, kasne, zimi hlade, leti greju e jbg sta da vam radimo. i onda jos dodju na jutarnji i kazu, ali znate to je cena sa subvecijom, preduzece je u gubitku zbog toga. a svaki treci bus donacija. i plus imaju monopol. onda osecas nemoc, jer te neko tretira ko stoku jer mu se moze, jer vecina nema izbora.

pominjao si gore eps i telekom, da to placam, ali od njih i dobijam ono sto sam platila.

i onda dodjes ti ovde sa,po mom misljenju, neosnovanim stavom o sopstvenoj superiornosti i objasnjaas kako eto mi smo stoka i ne zasluzujemo bolje. i cuti i trpi ili idi peske. ili placaj jednoj firmi za usluge druge firme, a pritom slusaj objasnjenja o tome kako nam eto cine uslugu i jos nam manje naplacuju nego sto bi trebalo.

ili jos bolje, kao sto si nam jos savetovao, smislite nacin kako da gsp funkcionise bolje i kako da se sredstva bolje koriste i tako te budalastine. prvo, to nije posao korisnika gsp-a. drugo ti ili si pao s kruske ili nikad nisi ziveo u srbiji, ali ja stvarno ne znam kako ti to zamisljas da bude izvedeno. pojavi se tako neki briljantan um, recimo kao ti. i ode lepo u gradsku skupstinu i kaze, slusajte ja sam mladi genije i ja cu da vam resim problem gradskog prevoza. znate ja mislim da vi radite uzasan posao, i sad cu ja vama da objasnim gde gresite. i svi ustanu i odusevljeno kazu " lead the way, oh chosen one" .
Korisnikov avatar
By blenta
pojavi se tinejdzer iz borce i uradi vise na polju poboljsanja usluge
nego celokupna populacija grada beograda kumulativno
ciji je jedini otpor neplacanje karte
filip vuksa jesus superstar
Korisnikov avatar
By blenta
a kad pomenu razum i kriticko razmisljanje mislio sam na :

"ajmo ovako, pare za kartu ne idu busplusu nego djilasu, daj ti meni 10 ojra ili 30 da se dok vozim razmislim dal da uplatim za azil za pse, a nije ni cudno da mislis da treba usluge koje koristimo placati kad ti je takav nik ihihih"
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594785#p2594785]blenta napisao:[/url]pojavi se tinejdzer iz borce i uradi vise na polju poboljsanja usluge
nego celokupna populacija grada beograda kumulativno
ciji je jedini otpor neplacanje karte
filip vuksa jesus superstar
Njemu svaka čast što je obeležavajući noćne stanice izlepio nalepnice štampajući iz svog džepa, (kako piše dao je više od 80 evra i to su neka sredstva, je li, a rekao si bez sredstava) i što je trošio svoje vreme na aktivizam za Beograd i dobijao batine od vozača GSP-a i koga sve ne.

To je baš lepa motivišuća pričica za sve AIESEC-ovce.

Kako si ga predstavio mislila sam da je osmislio održivi biznis plan i poklonio ga upravi.

Ja plaćam porez i boli me kurac za to.
Korisnikov avatar
By gossip
Noctisov mindset je poprilicno ispravan u slucaju zdrastvene zastite
e sad to sto mindset nekih forumasa ovde nije okay to je skroz druga prica
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne vozim se prevozom od 2012. :P

A da se vozim ne bih plaćala i ne bih se ponavljala, Boston Tea Party, ovo, ono...
Korisnikov avatar
By blenta
bilo bi jos lepse kad bi gsp mogao da se odrzava od sopstvenih prihoda, ne?
Korisnikov avatar
By Galadriel
I Magnohrom Kraljevo i Trepča i Kolubara isto tako. Ma bilo bi diiivno.
Korisnikov avatar
By scout_finch
nije poenta da se plati karta. poenta je da se preplacuje prevoz. ne vredi koliko kosta. a cenu ne odredjuje firma koja ti pruza uslugu, nego firma koja naplacuje kartu. koliki je udeo placanja prevoza u zemlji u kojoj ti zivis u odnosu na prosecnu platu? da li je normalno da 15% zarade ide na placanje javnog prevoza? i kakav je kvalitet javnog prevoza?

ovde ne pricamo o utopiji i kako bi bilo lepo da bude, vec o srbiji i o tome kako je trenutno.

i btw ja placam kartu, i svaki put kad je platim osecam se opljackano.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Plaćam mesečnu, 1100 dinara za studente, i smatram to solidnom cenom. Ali cena jedne vožnje (ako se ne varam) 78 dinara?! Da je bar organizovan tako da ne moraš 5 prevoza da menjaš da bi stigao od tačke A do tačke B, pa i da razumeš.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Je li Blento, jesi muljao nešto za Apeks? :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne znam šta je CCP, samo CPC, a taj posao sam napustila u decembru 2012. i ne ne muljam ništa. :)
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594802#p2594802]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594796#p2594796]Galadriel napisao:[/url]

Ja plaćam porez i boli me kurac za to.

srz!
plati i kartu onda kada zelis da budes prevezena od tacke A do tacke B
i nemoj biti ponosna sto ne placas kartu misleci kako time nesto menjas na bolje
ja ne vidim sto bi neki putnik ucestvovao u menjanju GSPa na bolje, postoje ljudi koji su placeni za to veoma dobro, toliko dobro da nikada nisu koristili gsp prevoz.
taj klinac koga pominjes je klinac, klinci imaju vremena za sve, da zivi sam i sam finansira svoj zivot od neke bedne plate ne bi imao vremena za obilazenje stanica vec bi se svercovao.
Zapravo ti se lozis na tog klinca, nalepnice su manje bitne

jednostavno,cena dnevne karte je velika, mozda oni koji se svercuju bi koristili drugi prevoz ali ne postoji konkurencija jer grad je ne zeli
+ iza svega toga stoji mafija i pojedinci kojima se slivaju necije poslednje pare u dzep.

za razliku od tog klinca ja bih recimo isao i lepio nalepnice da svi prekinu kupovinu bus plus karata dok cena karte ne bude 30 dinara za jednu voznju.Dakle karta za voznju ne moze biti skuplja od vekne hleba u ovakvoj situaciji.

Ja ne znam blento kako i od cega ti zivis, ko da ti je Djilas tata..., oko mene zive ljudi teze nego ikada od promena 2000te, i 70 dinara im jeste saka puna para.
Tragicno zvuci ali je tako.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Ne mozes da dodjes u grad i da se ponasas kao da si u selu. Ako koristis neku uslugu(ma kakva ona bila) ima i da platis za istu. Niko te ne tera da je koristis, alternativa je uvek bilo i bice. Neplacanje karte za gsp je samo odraz naseg prostakluka i dok su takvi ljudi u BG, nazalost nece postati metropola.
Korisnikov avatar
By scout_finch
zato svi mi seljaci nazad na brdo s kog smo sisli. zbog nas beograd nije metropola.

neplacanje karte je odraz siromastva a ne prostakluka. a da nesto znas o metropolama znao bi da ih istim cine upravo razni profili stanovnistva. izmedju ostalog i seljana.
a u bgu nema altrenative. nema metroa recimo. i sta je onda alternativa? idi peske ili jos bolje kupi auto. :D Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Brokeback
Cela ("bogata") Evropa vozi biciklo na -20, samo nasa gospoda iz BG je problem da okrecu pedale, ali je uvek lakse tresnuti jednu zenu kontrolora, jel tako?
Korisnikov avatar
By scout_finch
ko pominje udaranje kontrolora. ja sam videla nebrojano puta da kontrolori i ne proveravaju karte momcima od preko 180cm visine. a s druge strane je bilo situacija da komunalna krene da prevaspitava pesnicama ljud po autobusima.

to naravno ovde nije tema, kao ni voznja bajsa i tako to. al' aj mozemo i o tome. prvo mi nemamo infrastrukturu za bezbednu voznju bicikala po gradu. postoje staze na novom beogradu i nesto sitno u starom delu grada. nema gde bicikl da se parkira i da bude bezbedan i da te saceka kad treba da krenes kuci. jedino da vezujes bajs oko bandere. e sad zamisli kad bi recimo 100000 ljudi resilo da te poslusa i krene na posao/u skolu biciklom. ne bi bilo slobodne bandere/stuba u celom gradu. a to je samo 100000 ljudi. u gradu od 2 miliona.
Korisnikov avatar
By belch
ovo su naravno sve samo izgovori, infrastruktura je sasvim zadovoljavajuća a to gde ostaviti bajs je zaista najmanji problem, pogotovo što svakako neće 100 000 beograđana sutra krenuti da parkira bicikle po banderama.
uostalom, ni ovde ni u svetu vezivanje bicikla bilo gde van vidokruga ne garantuje njegovu bezbednost.

ali, naravno, to ovde nije tema
Korisnikov avatar
By spliff
ok
necemo placati
da bi prevoz bio bolji

mkay
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!