Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
ma vazi.
to u nekoj drugoj dimenziji mozda.
By luckyone
Britni je izjavila kako bi htela da snimi duet sa Gagom na sta joj je Gaga tvitovala nesto u fazonu "Lets do it bitch,its time" :) Bilo bi do jaja ako bi uradile duet :D

EDIT:
Slika

1:50

Britney je izbacila scene u kojima ubija zarucnika i ljubavnicu, onda jos neke sexy scene, isto je uradila i u Work Bitch jer su bile neke orgije, postala je prava konzervativna mama ali je lep spot.
Korisnikov avatar
By gossip
i dobro je...sve te scene bi bile too much.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Postala konzervativna? :krezavi:
Redneck je po definiciji konzervativno...

Dopada mi se izbor kadrova, naročito u suton.
Korisnikov avatar
By 李香兰
a jel vi nju podrzavate kupovinom albuma ili se ceka torrent
Korisnikov avatar
By gossip
@Timothy ne kako smo ocekivali...ne znam ni ko su oni izvodjaci koji se nalaze na prva dva mesta...ali gaga,rihanna,katy i ostali su daleko ispod nje :)

@overload a da li ti kupujes albume svih izvodjaca koje slusas?
Korisnikov avatar
By gossip
still better than gaga and the rest :D
Blackout (2007) #2 USA, #1WW
US first-week sales: 290,000

Circus (2008) #1USA, #1 WW
US first-week sales: 505,000

In The Zone (2003) #1USA, #1WW
US first-week sales: 609,000

Britney (2001) #1USA, #1 WW
US first-week sales: 745,000

Oops! I Did It Again (2000) #1USA, #1WW
US first-week sales: 1,300,000

Britney Jean (2013) #4USA
US first-week sales: 107,000

...Baby One More Time (1999) 30,000,000 copies have been sold worldwide! #1USA, #1WW
US first-week sales: 121,000

Femme Fatale (2011) #1USA, #1 WW
US first-week sales: 276,000

Britney i dalje drži rekord sa 6#1 (9 u top 5) albuma u Americi, jedino je ispred Madonna sa 8 #1 albuma (od 12). Bez ikakve promocije, marketinga, nastupa, covera za neki vazniji casopis... BJ #4, Blackout #2, Greatest Hits: My Prerogative," isto #4.

Jedva cekam da vidim Gagu sa 4tim albumom, to ce tek da bude presmesno, pukla nakon par godina, ne brini se nikad nece prodati preko 100miliona albuma....i biti uspesna 16-17 godina. Ko se zadnji smeje moj timothy :transprst:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Taman kad pomislim da ne moze gore od psycho fan foruma tipa breatheheavy ili gagadaily, dodjem ovde i vi me lepo uverite u suprotno. Cestitam, zajebali ste retardiranu decurliju koja vristi i pada u nesvest na koncertima a ostatak zivota provodi na tviteru saljuci pretece poruke..
U UK je na 34. mestu.....znači pukla je sa ovim albumom BIG TIME. A činjenica da je prodala u US u prvoj nedelji samo 100k je još jadnija uzme li se u obzir da većina pevaljki proda po 300k prve nedelje(Katy, Gaga, Miley, Rihanna).....100k prodaju Selena(koju btw obožavam) i Demi.
Mislim može te se hvaliti starom slavom....ono to i Madonna sad radi...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne raspravljaj se sa spam botom!
Slika

Madonna je ove godine najplaćenija pevaćica na svetu, a Britney Spears je bila prošle prema FORBESU. To sve govori.Britney koristi Madoninu taktiku, ne zanima ih promocija jer im je ime dovoljno, i samo turneje i ugovori koji donose ogroman novac, kad je britney promovisala prodavali su se milioni i milioni, i tako dođe do 100 miliona prodatih albuma i preko 120miliona prodatih singlova. Ove sad pevaljke mogu samo ganjati hit singlove koji se zaborave za par meseci. Te pevaljke o kojim pišeš jedva čekam da vidim sa idućim albumom, jer kada u svom prime time budes najveci flop godine, uz sav marketing i ulozenih 25 miliona dolara u promociju onda je to big time propast. Britney je brend one to nisu i mnoge nikad nece ni biti.

MTV je uzeo u obzir i to što je majka dvoje dece, ali isto tako i što je poslovna žena koja ne promoviše toliko novi materijal, zahvaljujući tome što se sprema za dvogodišnji show u Vegasu navodeći fanove da dolaze tamo.

“Ona će zaraditi nenormalno puno novca od tih nastupa, tako da se njena strategija promenila.”
0.99 centi i flop godine i propast i gubitak ulozenog ce imati samo jedna wanna be britney&madona, a to je nasa gaga koju miley dere a i mnoge druge, ni kelly joj ne moze pomoci. Neko za 8.album, a neko za treci hahahhaha

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!