Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
- mogu da pipnem nos jezikom woooooo
- mogu da pijem i kad ne mogu ni da stojim ni da gledam
- među 100 osoba od 99 normalnih ja ću da privučem 1 psihopatu. dugogodišnje iskustvo
- pričam sa mačkama i one sa mnom
- uvek i svuda znam da zakasnim
- uvek i sve znam da upropastim
- štagod da skuvam može da ispadne nejestivo
- mogu da se iznerviram oko najnebitnije stvari u univerzumu
- u trenutku dosade mogu da napravim sranje koje će me mučiti narednih mesec dana
- znam godinama da nabacujem sebi krivicu i ubijam se u pojam zbog stvari koje sam prethodnih godina rekla ili uradila a mislim da su glupe a verovatno ih se niko drugi više ni ne seća ili još verovatnije nikada nije ni obratio pažnju na njih ali što da ne malo problema u sadašnjosti imam što da ne

dovoljno od mene.
Korisnikov avatar
By cornflakes
mogu da pomeram levo uvo odvojeno od desnog, tako da ako budem nezaposlen neću biti gladan.
By alexandermagic
Dobar sam u mnogočemu, van svoje inžinjerske struke.

Osobno mi je najdraža sposobnost proziranja osoba na prvi pogled. Kad god sam je svjesno zanemario, pogrEšio sam.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ont: prokrastinacija. ali ne bilo kakva. posedujem sposobnost ultimativne prokrastinacije. u stanju sam da npr ne dobijem platu, iako sam radio, cisto zato sto ne odem po nju.

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By dr_kuper
Pevam bas dobro, ali sam uglavnom pickica i pojede me trema. Na prvom nastupu sam dobio proliv. Dodacu ovome i to da uopste ne izgledam kao osoba koju hvata proliv pred pevanje, kako god to zvucalo. :ugriz:
Korisnikov avatar
By Sunce
Da unistim svaku vezu. Da se smestim u mazohisticku poziciju. Vecito iz nje nesto mogu u zivotu da postignem. Dakle, role play.

I hot-line worker. The best. Ima nade za mene kad dodje kriza.

Imam sposobnosti i talente za nebitne stvari. Recimo da primecujem detalje, da pamtim stvari i povezujem sve to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!