Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
je li blentavi, kakva li su ta govna koja jedeš pa ne prestaješ mora da ti se baš sviđaju
Korisnikov avatar
By blenta
jako dobrom znam kako je
a kao sto znas sam sam placao svoje sve troskove dugo vremena
i znam kako je ici na spavanje gladan a ne znati ni sta ces sutra da jedes a ni gde ces da spavas

ali opet ni tad nisam razmisljao ma necu placati svoje troskove jer eto to ionako nije dovoljno dobro
da bih platio

to stanje uma mi je potpuni prekid filma, uopste ne mogu ni da pojmim to
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593833#p2593833]blenta napisao:[/url]Slika

:lolusha:

:kiss:

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=787655#p787655]blenta napisao:[/url]da kad sam bio manji i tek upisivao fax
neki napucani chika me kupio kolima i kupovao mi patike

ali to je sve bila istina
zaboravishe da pomenu da mi je to tata :pucaodsmeha:
Te patike je trebalo da ti traju 5 godina, prema tome nemoj da kažeš da nisi imao. :P
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593844#p2593844]blenta napisao:[/url]jako dobrom znam kako je
a kao sto znas sam sam placao svoje sve troskove dugo vremena
i znam kako je ici na spavanje gladan a ne znati ni sta ces sutra da jedes a ni gde ces da spavas

ali opet ni tad nisam razmisljao ma necu placati svoje troskove jer eto to ionako nije dovoljno dobro
da bih platio

to stanje uma mi je potpuni prekid filma, uopste ne mogu ni da pojmim to
svi programi na kompu,svi filmovi, serije, igrice,muzika...sve plaćeno...?

:srbin:
Korisnikov avatar
By blenta
nije ali nemam nadobudni stav opravdavanja
kao sto rekoh vise puta dosad problem mi je mindset
Korisnikov avatar
By scout_finch
mindset je takav kakav je jer postoji i ono drzavu postujem onoliko koliko i ona mene. recimo ako 4 odrasla clana porodice placaju zdravstveno i socijalno redovno neki 35 neki 15 godina i recimo dete se u tom domacinstvu razboli i recimo drzava kaze idite u kurir i trazite novac za lecenje mi ne mozemo da vam pomognemo nikako, zasto bi oni vise ikad dali drzavi dinar jedan, nego lepo raditi na crno a zdravstveno s biroa i milina.

isto i s prevozom. ti prvi pises o ekonomskim stranama svega i svacega, pa mi reci, zasto je problem reci da usluga ne vredi toliko koliko je naplacuju a da pritom postoji monopol u javnom prevozu naravno. i onda i da stave kartu 150 dinara mi bi morali i to da paltimo. i po tvom misljenju ne bi trebalo da se bunimo, ili prosto trebalo bi da idemo peske.
a da ne pricam o kvalitetu usluge koja je naravno sramotna.
Korisnikov avatar
By Hys.
Hvala bogu neko je konačno pomenuo monopol. Nemogućnost izbora. Za onoliko stvari - ne zaboravimo elektrodistribuciju.
Korisnikov avatar
By blenta
ne lutko
toliko postujes sebe
(ne drzavu)

trebalo bi da se bunite ako nesto ne valja, svakako
nego realno je da je jedan klinac (filip vuksa bese li)
bunjenjem na pravi nacin i na pravom mestu za godinu dve
uradio vise na tom planu nego svi vi lopovi za svoj zivotni vek

i naposletku da, ekonomska strana je opet uzrocnik problema
zdravstveno se raspata zbog mismenadzovanja sredstava
i zbog toga sto ono sto u njega ulazi, ne pokriva ono sto iz njega izlazi
a kamoli ono sto iz njega treba da izadje

isto se desava polako i sa transportom
najbolje bi bilo btw da propadne pa da lepo svi idete peske
mada cenim da vam ni onda ne bi doslo do glave

edit:
hys, u 'prirodnim' monopolima moras izazvati konkurenciju na drugi nacin
imali smo privatnike prevoze u bg pa to nije valjalo

ista stvar bi bila slucaj sa elektrodistribucijom
Korisnikov avatar
By scout_finch
prvo, nema potrebe da budes snishodljiv. deluje detinjasto i usmerava diskusiju na licne napade a nema potrebe za tim stvarno.

a ko odredjuje nacin na koji se neko buni? neplacanje karte je oblik gradjanske neposlusnosti.
i zasto bi mene zanimalo zasto ne funkcionise bilo koji sistem drzave, ako ja uredno placam, a kad ne platim budem kaznjena. jako uredno. a kad ocekujem zdravtvenu zastitu jer placam zdravstveno onda bude jbg nema para u fondu.
isto i za javni prevoz. ako vec placas uslugu ocekujes da ta usluga vredi kurcu. a ne da mi se objasnjava na jutranjem programu kako eto gsp je u gubicima zato sto eto daju prevelike subvencije gradjanima. ne najbolje da 2/3 plate ide na prevoz. a pritom svaki treci bus doniran. al' bitno je da gsp ne ume sam da naplati svoje usluge, nego im treba posebna privatna firma samo za to.
By barni
Interesantan podatak za GSP,
Osnovna delatnost prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobracaju.
Ukupno zaposlenih 6747
Vozaca 3105
Dnevni broj GSP vozila u saobracaju do 1000

Znaci na jedno vozilo u saobracaju GSP zaposljava skoro 8 ljudi.
Korisnikov avatar
By Neutron
Isuse Bože. Danas sam se čekirao 5 puta, i kontam da ću morati bar još jednom. Pa to je oko 432 din ako se nisam zeznuo. Jebotebog. Dao sam 450 rsd na prevoz. A nisam kucao u svakom busu. Bar 3-4 sam izbegao.
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594075#p2594075]scout_finch napisao:[/url]mindset je takav kakav je jer postoji i ono drzavu postujem onoliko koliko i ona mene. recimo ako 4 odrasla clana porodice placaju zdravstveno i socijalno redovno neki 35 neki 15 godina i recimo dete se u tom domacinstvu razboli i recimo drzava kaze idite u kurir i trazite novac za lecenje mi ne mozemo da vam pomognemo nikako, zasto bi oni vise ikad dali drzavi dinar jedan, nego lepo raditi na crno a zdravstveno s biroa i milina.

isto i s prevozom. ti prvi pises o ekonomskim stranama svega i svacega, pa mi reci, zasto je problem reci da usluga ne vredi toliko koliko je naplacuju a da pritom postoji monopol u javnom prevozu naravno. i onda i da stave kartu 150 dinara mi bi morali i to da paltimo. i po tvom misljenju ne bi trebalo da se bunimo, ili prosto trebalo bi da idemo peske.
a da ne pricam o kvalitetu usluge koja je naravno sramotna.
Svaka ti čast na strpljenju. :zakljucano:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594112#p2594112]spliff napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2594098#p2594098]barni napisao:[/url]Interesantan podatak za GSP,
Osnovna delatnost prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobracaju.
Ukupno zaposlenih 6747
Vozaca 3105
Dnevni broj GSP vozila u saobracaju do 1000

Znaci na jedno vozilo u saobracaju GSP zaposljava skoro 8 ljudi.
matematika ti je jaca strana
ispravka...,
skoro 7

ima jos nesto da ti pravi problem pa da izmenim da se bolje razumemo?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Visak zaposlenih u drzavnoj firmi? Ma sta pricas! Nemoguce!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Otpor Bus-Plusu.
Ne znam kako mi ranije nije palo na pamet.

Korisnikov avatar
By Neutron
Jezivo. Ali stvarno je paprena cena. Ovako mako platim, malo šverc.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa uzmi mesecnu sa nekom povlasticom, ona je 1000.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!