Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592805#p2592805]designer napisao:[/url]VEL BOY je moj veliki fan u najavi!HAHAHAAAAAAAHAHAHAHAHA....
....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592804#p2592804]urke145 napisao:[/url]...A sta da radi neki klinac iz Kursumlije koji ima npr 16 godina i poslednje 2-3 godine stalno gleda ovog koga mediji mnogo cesce imenuju i zovu "Homoseksualac iz Kursumlije" a ne njegovim imenom i prezimenom ( kao da je to neka egzotika sto je iz Kursumlije). Pa samo moze da se istraumira i da misli da ce i njemu da se desi sav ovaj cirkus kao sa ovim likom koji ocigledno ima ozbiljne probleme sa samim sobom.Znači, kažeš, mnogi stanovnici Kuršumlije se štrecnu i pocrvene od stida kad god se spomene popularna složenica ' Homoseksualac iz Kuršumlije '. To znači da ipak ima istine u Stefanovoj opaski da je Kuršumlija puna k'o šipak pedera, a o čemu je planirao da napiše i specijalnu raskrinkavajuću ispovest.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592804#p2592804]urke145 napisao:[/url]Ovaj lik je svojim ponasanjem i eksponiranjem doveo do toga da se ljudi iz ove price u toj Kursumliji (koja je svakako kozervativna sredina) zavuku u misiju rupu i da im ne pada na pamet da bilo sta pokusaju jer ce eto proci kao ovaj.
Elem nedavno upoznadoh jednog sasvim ok lika iz Kursumlije i kaze da je situacija tamo ocajna, da ljudi nista ne pokusavaju...dok se ovaj nije pojavio da ste i mogli da upoznate nekog, a sada vise nikog. Znaci nema ni druzenja ni nicega, ima ljudi za koje predpostavljate da jesu ili ste ih videli negde u Beogradu ali u Kursumliji im ne pada na pamet nista da rade, pa cak ni da se druze sa nekim.
U toj Kursumliji zivi isti procenat gejeva kao u bilo kom drugom malom gradu u Srbiji ili svetu (ajde da kazemo da ih u velikim gradovima ima vise jer je dosta njih iz malih sredina pobeglo u velike gradove).....Mozda je ovo moje razmisljanje glupo i nebulozno...........npr u susednom Prokuplju imate gomilu likova koji nemaju nikakav problem da se upoznaju. Cak ima i par ekipica i ljudi se druze normalno. Mnogo puta sam seo u auto i otisao u Prokuplje da se upoznam sa nekim. U Sokobanji koja je duplo manja od Kursumlije, gomila likova! Aleksinac isto! A iz Kursumlije osim ovog lika nikog nisam upoznao. I kaze mi i nemoj da se nadas da ces da upoznas jos nekog..... jer "u Kursumliji su pederi ukinuti"
I zaista ima neceg u tom odnosu sredine u nekom mestu. Drugar iz Prokuplja mi kaze da tamo ima par likova za koje svi znaju da su gejevi, i u porodici i na poslu i da niko od njih nema nikakve neprijatnosti i probleme. I sada kada neki klinac vidi na ulici tog nekog za koga svi znaju i vidi da coveka niko ne dira i da zivi najnormalnije i nece ni on imati frku od svega toga. A sta da radi neki klinac iz Kursumlije koji ima npr 16 godina i poslednje 2-3 godine stalno gleda ovog koga mediji mnogo cesce imenuju i zovu "Homoseksualac iz Kursumlije" a ne njegovim imenom i prezimenom ( kao da je to neka egzotika sto je iz Kursumlije). Pa samo moze da se istraumira i da misli da ce i njemu da se desi sav ovaj cirkus kao sa ovim likom koji ocigledno ima ozbiljne probleme sa samim sobom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!