Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ovaj ima cilj koliko i obezglavljena kokoška koja trči po dvorištu dok ne padne.
Korisnikov avatar
By designer
Nadam se da nećemo doći u situaciju da delimo istu prostoriju! Ima da leti perje (ali ne moje)! :P :D
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592804#p2592804]urke145 napisao:[/url]...A sta da radi neki klinac iz Kursumlije koji ima npr 16 godina i poslednje 2-3 godine stalno gleda ovog koga mediji mnogo cesce imenuju i zovu "Homoseksualac iz Kursumlije" a ne njegovim imenom i prezimenom ( kao da je to neka egzotika sto je iz Kursumlije). Pa samo moze da se istraumira i da misli da ce i njemu da se desi sav ovaj cirkus kao sa ovim likom koji ocigledno ima ozbiljne probleme sa samim sobom.
Znači, kažeš, mnogi stanovnici Kuršumlije se štrecnu i pocrvene od stida kad god se spomene popularna složenica ' Homoseksualac iz Kuršumlije '. To znači da ipak ima istine u Stefanovoj opaski da je Kuršumlija puna k'o šipak pedera, a o čemu je planirao da napiše i specijalnu raskrinkavajuću ispovest.
Tako razuđeno naselje, a tako velika koncentracija pederastičnog življa. To je možda posledica zračenja i Nato bombardovanja, ko zna. Mora da ima neko logično objašnjenje za ovu pomamu muškog kuršumlijskog življa za kurcem. :neznam:
Korisnikov avatar
By Vel boy
@Urke, ma, pusti te trač priče kuršumlijskih ormaruša. ne može se opravdati homofobija u npr. Kuršumliji time što je, eto recimo, neki gej S.R. poremećena attention whore (eto recimo da jeste). ako je S.R. poremećena attention whore i time objektivno nanosi štete i ugroze ljudima oko sebe (ali, je li to slučaj?? jako, jako sumnjam da je to slučaj.), tim više, kao što već još davno rekoh, prvenstveno gej organizacije Srbije moraju da mu pomognu da modifikuje taj način ponašanja, pa i da ga nekako zaustave- ali, kroz, ako treba, i obavezne gej ili gej-afirmativne psihijatrijske tretmane. tj. bar isto onako nekako kako hetero svet pomaže ili zaustavlja ili adekvatno kažnjava, ako baš treba, svoje hetero primerke bizarnih ponašanja kada i ako tim bizarnim ponašanjima objektivno nanose štete i ugroze ljudima oko sebe.
sve se to može da se hoće.

no, ne može se prihvatiti ni perpetuirati homofobična paradigma, a kojoj kumuje izgleda i GSA, kako je neki, recimo, ludi, bizarni, ili još gore, kriminalni, opasni.... gej predstavnik svakog geja, kolikogod da je reč o maloj i konzervativnoj sredini.
dapače, tim više, ima i treba biti razloga za gej aktivizam i autovanje.
By sodara
Ovaj pod hitno u neki dark rum da udje jer sa ovom kolicinom pudera tesko da ce na svetlu naci nesto da izbalansira hormone .
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592804#p2592804]urke145 napisao:[/url]Ovaj lik je svojim ponasanjem i eksponiranjem doveo do toga da se ljudi iz ove price u toj Kursumliji (koja je svakako kozervativna sredina) zavuku u misiju rupu i da im ne pada na pamet da bilo sta pokusaju jer ce eto proci kao ovaj.

Elem nedavno upoznadoh jednog sasvim ok lika iz Kursumlije i kaze da je situacija tamo ocajna, da ljudi nista ne pokusavaju...dok se ovaj nije pojavio da ste i mogli da upoznate nekog, a sada vise nikog. Znaci nema ni druzenja ni nicega, ima ljudi za koje predpostavljate da jesu ili ste ih videli negde u Beogradu ali u Kursumliji im ne pada na pamet nista da rade, pa cak ni da se druze sa nekim.

U toj Kursumliji zivi isti procenat gejeva kao u bilo kom drugom malom gradu u Srbiji ili svetu (ajde da kazemo da ih u velikim gradovima ima vise jer je dosta njih iz malih sredina pobeglo u velike gradove).....Mozda je ovo moje razmisljanje glupo i nebulozno...........npr u susednom Prokuplju imate gomilu likova koji nemaju nikakav problem da se upoznaju. Cak ima i par ekipica i ljudi se druze normalno. Mnogo puta sam seo u auto i otisao u Prokuplje da se upoznam sa nekim. U Sokobanji koja je duplo manja od Kursumlije, gomila likova! Aleksinac isto! A iz Kursumlije osim ovog lika nikog nisam upoznao. I kaze mi i nemoj da se nadas da ces da upoznas jos nekog..... jer "u Kursumliji su pederi ukinuti" ;)

I zaista ima neceg u tom odnosu sredine u nekom mestu. Drugar iz Prokuplja mi kaze da tamo ima par likova za koje svi znaju da su gejevi, i u porodici i na poslu i da niko od njih nema nikakve neprijatnosti i probleme. I sada kada neki klinac vidi na ulici tog nekog za koga svi znaju i vidi da coveka niko ne dira i da zivi najnormalnije i nece ni on imati frku od svega toga. A sta da radi neki klinac iz Kursumlije koji ima npr 16 godina i poslednje 2-3 godine stalno gleda ovog koga mediji mnogo cesce imenuju i zovu "Homoseksualac iz Kursumlije" a ne njegovim imenom i prezimenom ( kao da je to neka egzotika sto je iz Kursumlije). Pa samo moze da se istraumira i da misli da ce i njemu da se desi sav ovaj cirkus kao sa ovim likom koji ocigledno ima ozbiljne probleme sa samim sobom.
:testerica:

Kad vam je autovanje jednog (tada) klinca napravilo toliko problema da ne mozete nista da uradite, vec kao najvece kukavice placete nad svojojm tuznom sudbinom. Kriv vam je on za sve....more jedite govna!
By urke145
@ Deni

Tamo ima pedera isto koliko u Bajinoj Basti ili Petrovcu na Mlavi........i to je to... samo konstatujem da ih nema nigde da se pojave...
A to sto je on hteo da raskrinka, verujem da ima istine u tome ali da je pod broj jedan i na taj nacin hteo da sebi da na vaznosti i da napravi festu

@Vel boy
Slazem se skroz.

@ Coryn Cral

Procitaj ceo moj post!!!... Nemam ja nikakav problem sa njegovim autovanjem niti sam zbog njega uskracen za bilo sta!!!. Ja sam samo preneo to sto mi je ispricao i kostatovao taj jedan jedini lik iz Kursumlije koga sam upoznao i verujem da ima istine u tome. Uz to sam dodao svoju konstataciju da sam iz svih okolnih malih gradova oko Nisa upoznao gomilu likova, jedino iz Kursumlije samo jednog jedinog ............ i od jos nekih ljudi sam cuo da iz Kursumlije nema sanse da upoznate bilo kog kao da tamo nema pedera, a ima.
I to je sve!
Niti placem nad svojom sudbinom?! (btw koja mi je to sudbina keve ti?) Niti mi je on kriv za bilo sta!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!