Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Coryn Cral
:smeh: Sixteruso meni je uputila. Ali ne znam tacno sta nije razumela, posto je upala kao padobranac, i sad mene krivi sto ne razume, Ja bih joj crtao, ali me mrzi.

"ali je to kod tebe toliko nesrećno i loše uklopljeno u ostatak onoga što si rekao da potpuno gubi smisao."
Well, hon' that's just you're opinion :lol:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Oh Jebus!
Hajde da ti pojasnim. To je samo tvoje misljenje koje MENI NE ZNACI NISTA (CITAJ ONO MENI) nema apsolutno nikakve argumente, osim toga sto ti ne razumes, sto ti je nepovezano. Ne radi se ovde o nikakvom pokusaju da se ja dodvorim masama, a jos manje da ja uzimam njih u obzir. Nigde nisu spomenute mase, vec sam ja to rekao iz svoje pozicije. A ti si se nadogradio, iz vise nego ociglednog razloga.

Logic Structure of Bandwagon Fallacy
Premise: Many people believe A to be true
Conclusion: Therefore A is true

Prvi put jesi bio u pravu, i ja sam to priznao. But now you are stretching it....
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592139#p2592139]Jheronim van Aken napisao:[/url]Neplaćanje busplusa je najelementarnije nepristojno ponašanje, nedostatak shvatanja pravila i kauzaliteta i ordinarni bezobrazluk/potreba da se po svaku cenu ide uskurac.
Kada bi ljudi toliko energije utrošili da poštuju najosnovnija pravila, umesto da nalaze "ideološka opravdanja" za sopstvenu lenjost, nepristojnost, egoizam itd.
:odlican:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592156#p2592156]blenta napisao:[/url] blenta je ziveo u srbiji i sve svoje racune placao od 17 godine i kad treba da jedem - moj problem i kad razmisljam gde cu da spavam - moj problem i kad mi trebaju patike - moj problem
i znam kako je ici na spavanje gladan i biti bolestan a nemati para za lekove i nemati para za sendvic
no ni tad nisam imao herca opravdavati kradju losom uslugom umesto preuzeti odgovornost za istu :odbij:
:odlican:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Imam 24 kazne od 2007. do 2012. od GSP-a
Ja sam kleptoman. :lolusha:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592252#p2592252]Sixto napisao:[/url]
.............
Tema je o Bus Plus-u i tehnici saradnje ili borbe protiv istog.

Kad pozelim temu o Djilasu ja otvorim. Nikakva frka. Ali to ovde nije slucaj trenutno.

PS. Vela, odakle tebi pare za prevoz kad rece da ne radis zbog SEK-e!?
tema u ovom slučaju vrlo zavisi koja ju je sorta i otvorila.

p.s. mislim da ćeš morati da sazoveš što širu svitu tvojih luda da dokučiš odgovor na još jednu tvoju deluziju. :trep:

ali, :giggle: slatko jeste videti vaš interni sixteruša-JVA zbun kao i neumorno uskakanje onog dileje s smajlijem za odličan post :rotflmao:
pa KRAJ :kuckuc: :smeh: , po sixterovski temat!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592235#p2592235]blenta napisao:[/url]jesi zbog toga sto su teme bile detaljno analizirane i ozbiljne sa istog ti dozivotno banovan? :)
ima još, sada netaknutih i nedodirljivih, primera prethodno (doživotno ili ne) banovanih korisnika pa slobodno vaskrslih s drugim nikom. npr., bivši daniel_bl, Nederlander, a sada je taj isti mythe pa Denni85. i, niko mu ništa.
o *deni*jevim inkarnacijama i reinkarnacijama s Milosijom preko Zorice Pardovički pa do Daliborke Mileusnić....., tek između svih drugih ostalih......., da i ne pričam.

ne vidim što bi Ra ili Coryn Cral morao da bude izuzetak....
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592410#p2592410]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592235#p2592235]blenta napisao:[/url]jesi zbog toga sto su teme bile detaljno analizirane i ozbiljne sa istog ti dozivotno banovan? :)
ima još, sada netaknutih i nedodirljivih, primera prethodno (doživotno ili ne) banovanih korisnika pa slobodno vaskrslih s drugim nikom. npr., bivši daniel_bl, Nederlander, a sada je taj isti mythe pa Denni85. i, niko mu ništa.
o *deni*jevim inkarnacijama i reinkarnacijama s Milosijom preko Zorice Pardovički pa do Daliborke Mileusnić....., tek između svih drugih ostalih......., da i ne pričam.

ne vidim što bi Ra ili Coryn Cral morao da bude izuzetak....
:lol: sve sve ali... netaknutih i nedodirljivih....

Dragi moj Velboj, mozda bi povremeno trebao da se diskonektujes. I da manje obracas paznju na to ko je banovan a ko ne...

Get a life for Christ's sake...
Korisnikov avatar
By Vel boy
izgleda da je i tebe zakačio JVAin zbunitis pa mašiš šta je kome rečeno.
blenta ti je pomenuo implicite da te treba banovati, ja podsetih da se to ni prema drugima koji su zaslužili odavno ne primenjuje više dosledno pa što bi se primenilo i prema tebi.

no, šta ja znam, možda sam baš ja zbunjen u vezi tebe..... jer ako ne primećuješ da su moje konekcije na ovaj forum znatno kraće od ovoforumskih mušica, onda baš i ja se obraćam luzeru... :wink:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592507#p2592507]Vel boy napisao:[/url]izgleda da je i tebe zakačio JVAin zbunitis pa mašiš šta je kome rečeno.
blenta ti je pomenuo implicite da te treba banovati, ja podsetih da se to ni prema drugima koji su zaslužili odavno ne primenjuje više dosledno pa što bi se primenilo i prema tebi.

no, šta ja znam, možda sam baš ja zbunjen u vezi tebe..... jer ako ne primećuješ da su moje konekcije na ovaj forum znatno kraće od ovoforumskih mušica, onda baš i ja se obraćam luzeru... :wink:
Mislim da je ocigledno da se zajebavao. E sad, mozda ja gresim pa nisam shvatio sta se krije izmedju redova. :hmm:
Korisnikov avatar
By gossip
otkrio sam da ti ne prilaze ako sedis,gledas zamisljeno kroz prozor i slusas muziku :D :lol:
Korisnikov avatar
By belch
ja kad god mogu idem biciklom, i leti i zimi, samo da je suvo
kad ne mogu biciklom i moram busom, švercam se ako nema konduktera
ako ima, platim, ili izađem na sledećoj ako nisam u žurbi
Korisnikov avatar
By Stripi
Isto preferiram bike.
Što se tiče mog odnosa i zagrebačkog javnog prijevoza, ljubav je pukla nakon što je naš vrli gradonačelnik ljubazno podijelio svima besplatne karte - i đacima i umirovljenicima i nezaposlenima, tako da je na kraju spalo da prijevoz plaćaju samo oni nesretnici koji rade. Kako sam se već u to vrijeme više od pol godine vozio bajsom a pošteno uzimao godišnju, odlučio sam da i ja prestanem plaćat pokaz. Nisam niti kartu kupovao. Tu i tamo sam kupio koju kartu mobitelom, baš u iznimnim situacijama.
Međutim, znam da to nije u redu, i znam da ako želim dobar javni prijevoz, trebamo svi plaćati kartu. Do duše, to ne mora nužno biti točno, jer ne vidim da se nešto pretjerano ulaže, osim što su bespotrebno ulupali u naše domaće tramvaje i produžili dvije tramvajske linije u zadnjih 15ak godina...
Međutim, najjači su mi oni kojima firma plaća prijevoz i onda još viču ja da im kupim kartu, ja??? A digli su cijene nenormalno, bogati! a firma im isplati prijevoz u iznosu za koliko se cijena prijevoza povisila...
Korisnikov avatar
By blenta
postoji razlika izmedju e ponekad se prosvercujem i
e ocu da koristim prevoz ali nemam nameru da placam jer isti nije dovoljno dobar
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592835#p2592835]gossipboy8989 napisao:[/url]otkrio sam da ti ne prilaze ako sedis,gledas zamisljeno kroz prozor i slusas muziku :D :lol:
Ja ovo nisam primetio, ali sam primetio da ne prilaze muskarcima od dva metra koji bi mogli da ih pojedu za dorucak ili, ako pridju pa cuju da doticni nema kartu, onda mu miroljubivo kazu da sidje na sledecoj stanici, pa produze do neke sicusne devojke i naplate joj kaznu. Naravoucenije – teretana i hormoni rasta i problem kontrolora nestaje.

OnT:

Nije stvar tako crno-bela kao sto se ovde predstavlja. BusPlus je firma osnovana pod interesantnim okolnostima uz Djilasovu asistenciju i ja bih iz onoga sto sam cuo, procitao i video rekao da oni parazitiraju na GSP-u. Javni prevoz ne treba da sluzi nekome za profit i zbog toga i monopola je malo tesko praviti analogiju sa svim ostalim sto se placa.

A placam uvek. Preko volje, doduse, jer pitanje je koji deo tog novca zavrsi u GSP-u, a koji u dobro povezanim tajfunskim dzepovima, ali placam.
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593574#p2593574]Katengl napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592835#p2592835]gossipboy8989 napisao:[/url]otkrio sam da ti ne prilaze ako sedis,gledas zamisljeno kroz prozor i slusas muziku :D :lol:
Ja ovo nisam primetio, ali sam primetio da ne prilaze muskarcima od dva metra koji bi mogli da ih pojedu za dorucak ili, ako pridju pa cuju da doticni nema kartu, onda mu miroljubivo kazu da sidje na sledecoj stanici, pa produze do neke sicusne devojke i naplate joj kaznu. Naravoucenije – teretana i hormoni rasta i problem kontrolora nestaje.
GOSPODŽO, DA LI STE SVESNI DA MOGU DA VAS IZNABADAM GLAVOM?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Bas bi voleo da cujem vase argumente za placanje prevoza kada bi morali da izdvajate skoro 20% plate za markicu, kao sto sam ja prinudjen. Putujem iz Mladenovca (kobajagi beogradska opstina i u sistemu busplusa) u Bg zbog posla i placam 7740 za markicu i od nedavno dodatnih 650 dinara za peronske. Alo jbt, preko 8000 za prigradski prevoz! A sad zamislite nekoga ko zaradjuje 200-250 evra i treba da plati toliko da bi mogao da ode na posao i prehrani svoju porodicu. Desetine hiljada zaposlenih svakog dana putuje u Beograd na posao jer u svom gradu najbolje cemu mogu da se nadaju je rad u lokalnom supermarketu za 15000. I onda jos trecinu zarade da daju za prevoz? Malo previshe serete sa svojim moralisanjem...
Korisnikov avatar
By blenta
da placam trecinu zarade za prevoz
trazio bih drugi posao kontinuirano
ili cimere i stan blize mi poslu
za vreme procesa bih placao trecinu prihoda za prevoz

opet ne pravim ogroman problem od mestimicnog svercanja
ali taj majndset, e ocu da koristim a ne placam jer nemam/necu/ne valja, mi je... tako irealan

ono pre sat vremena mi je devojka neka uvalila da potpisem peticiju za zabranu testiranja na zivotinjama
i zamolila da kazem devojci i majci da ne kupuju proizvode od loreala

nije im palo na pamet da kradu iz parfimerija
zato sto se ne slazu sa upravom kompanije
ili na sminku daju trecinu plate
Korisnikov avatar
By blenta
pardon, ispravka

ne bi u pitanju bila kradja no razbojnistvo
jer neplatise se uopste ne stide no
mahom ponosno izjavljuju kako oni nisu niti imaju nameru da plate
za nesto sto kasni i staro je
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!