Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Evo ovako, i ja sam nova. :)
U sustini, moja prica nije komplikovana. Ne zelim da smorim pa cu ukratko. U srednjoj sam se zaljubila u svoju porfesorku. Isprva sam mislila da je to samo opsesija, da zelim da budem primecena i da zelim da joj se dopadnem. A onda sam shvatila. I taj period je bio jako stresan za mene jer sam se stalno pitala sta nije u redu sa mnom i zasto bas meni to da se desi, kad volim muskarce, a u to vreme nisam mogla ni da ih pogledam. Elem, prodje sve to, zavrsim srednju, otkinem za jednom str8 devojkom, koja je bila radoznala ali uplasena, imamo neku avanturicu (nista vise od ljubljenja i pipkanja) i kraj. Imala sam momke,i volim momke, ali zelim, jako zelim da budem sa devojkom u vezi. Nemam pojma kako da se ponasam ni sta da radim. Izasla sam par puta u Apartman, ali su mi prilazili samo muskarci. I tako, nadam se da nisam smorila. :dance:
Korisnikov avatar
By Mars
Nisi smorila, dobro došla

:B
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ćao. Mogla si sa mnom u lov ovih dana. ;) Otvorena nova sezona.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jap, izađi sad u petak u apartman, pa ćemo da sredimo nešto :pervert:

dobrodošla inače, fin nick, kul film
By zemun1998
Zaljubljen sam do usiju u biseksualca! Pomozite mi! Kako i sta? Dosta ljudi su me osporavali da nema nikakve ljubavi izmledju gej i bi muskarca. Sta da radim???
Uvek kada se sretnemo, popricamo, i stvarno ono obojica smo nasmejanih lica, imam osecaj da mu se i ja svidjam, mislim on je single i stariji od mene 6 godina, a za njegovu seksualnost sam saznao na romeu, a on ni ne zna da sam gej, ali mi nekako glupo da mu iskocim na romeu, uhhh, nzmm u mene hormoni podivljaju kada ga vidim :bouncy: :tamoamo:
Ja od kada sam sebe prihvatio odmah sam i prihvatio i biseksualne osobe, i vecina u koje sam se zaljubljivao su bili bi, ali od sada nedavno su mi grupa ljudi koji su protiv biseksualaca poljuljali misao o biseksualnim osoba, sada je pitanje, mislim nemojte da se ljutite biseksualci, da li mozete iskreno da volite osobu kada ste u vezi?(znam da vas ovo zivcira, ali ja sam lepo pitao :) )
Korisnikov avatar
By Srklet
Čuj, prvo je važno razumjeti da postoje biseksualci i da postoje homoseksualci koji lažu (sebe i druge) da su biseksualci. To dvoje ne treba miješati.

Ljudi koji su biseksualci mogu naravno biti i u monogamnim i u otvorenim i u poliamoričnim vezama, mogu se zaljubiti u nekoga istog ili različitog spola/roda itd. Nema tu ništa misteriozno ili nejasno. Nema tu nikakve posebne biseksualne opasnosti.

Uostalom, o svemu tome možeš razgovarati s njim. Problem je što još uopće nisi ni pokušao. :njanja:
Hvala ti, def si mi razbio tremu da mu se javim na romeu, a sto se tice onih ljudi koji su mi poljuljali misao o bi osoba, zaljuljacu ih od batina, ne sme bre niko vredja biseksualne osobe a i ne smeju ni moju simpatiju :D
By zphibrid
Zašto bi iko bio opterećen nekim tamo tipom, treba da budu opterećeni tobom. Konfuzija ranih dvadesetih, ja je nikada nisam imao, prvo sex sex sex koji je ništa posebno pa mi se smučio, pa onda pokušaj da se zaljubim i nešto ozbiljno što mi se isti smučilo, pa onda shvatim da mi ne treba tip jer nema dovoljno dobrog za mene, trošim vreme na nikakve. Meni treba lep, zgodan, pametan, bogat, ostalo je lažno moralisanje, budimo realni, pa ću onda da se zaljubim, znači neko sličan meni.

Deni5
SKRLET Inace odgovorio je, iznenadjen je pozitivno kada sam mu se javio na romeou, priznao mi je da mu se i ja svidjam kako razmisljam, kako sam pozitivna osova i tako to, izacicemo za vikend u neki kafic
ZPHIBRID nzm, sta da kazem, vidis obojica smo se svideli jednom drugom, a da li ce tako biti, to cemo tek videti, btw nisam preopterecen sexom, niti sam ga ikada imao, kako vreme prolazi, sve se manje interesujem za seks
By zphibrid
Poznavao sam jednog takvog, on bi samo ljubav i emotivnu povezanost inače je samo pasivan ali seks ga ne interesuje samo je slučajno pasivan.
By zemun1998
Btw nisam ja rekao da ne volim seks, ja seks bi voleo da imam, ali nije samo seks jedina stvar u vezi, vec i jos povezanost, medjusobno razumevanje, podrska i sl.
By zphibrid
Pa onda ne piši da te ne zanima sex, mene ne zanima na primer sex kao sex, što znači da mogu da ga imam samo ako sam emotivno ispunjen, mada tada nije ni bitno da li i ima sexa, na sedmom nebu si i od same bliskosti. Postoji razlika između sexa sa emocijama i sexa bez emocija, ako upražnjavaš drugi često može da bude neprijatan i da ne donese ništa dobro što mi se i dopada jer te natera da se zapitaš šta stvarno vredi.

Podsetio si me na jednog dečka koji teži ka nekoj vezi, emocijama i slično a stalno je provlačio tu njegovu ulogu u seksu, pa valjda kada se teži ka tome nije bitna uloga.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sintagma i stigma. Kao kada Miroljub Petrovic prica na TVu o tome sta je furundzija, a sta topdzija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!