Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514139#p2514139]Galadriel napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2482137#p2482137]Swanheart napisao:[/url]broj muskih partnera da, zene mi ne smetaju.
Slika
i mene zbunjuju ovi dvostruki standardi a nije da ih nema među lezbejkama...
ont: pa verujem da mi ne smetaju..možda bih se zapitala da li hoću da budem sa devojkom koja je pre mene bila sa 100 žena, jer kao podrazumevam vernost i sve te konvencionalne stvari..tj, mislim da bih imala predrasude nad tim enormnim brojem partnera, nisam dovoljno veliki čovek, jbg..
Prošlost i tako ne možete da menjate, to vam je što vam je, zato je bolje s time se ne optereĆAVATI, poštovani korisnici, džabe si žderete džigericu. :gatara:
Okrenite se lepim mislima i emocijama, no ni tu ne preterujte, da ne bude - ' Ubi me prejaka emoooocija ', sve sa merom.
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
Nikad mi nije smetalo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2480085#p2480085]Delete napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478183#p2478183]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2477916#p2477916]Delete napisao:[/url]Smetalo bi mi samo, ukoliko je partner potpuno neiskusan u seksu, tj. ako je broj partnera nula.

zasto?
Jer potpuno neiskustvo, po defaultu, sa sobom nosi i nesigurnost, a ne da mi se smarati sa tim.
Ja mislim da je to individulano, osoba koja nije imala prethodno seksualno iskustvo moze da bude izuzetno senzualna i da se nesigurnost ne vidi na njoj.
Korisnikov avatar
By Delete
Imam previse godina i premalo tolerancije da bih rizikovala, samo zato. Nije problem u njima, nego u meni.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ви пишете о сензуалности као да је у питању вожња релија. :tumble:

A како знате да ли вам говоре истину у вези броја партнера? :serlok:
Korisnikov avatar
By badu
žalim ovaj svet gde je prihvatljivije da se klinci od 13 heftaju ko marve nego da neko desetak godina stariji (ili koliko god) nema ama baš nikakvo iskustvo.

ot: ne, ne smeta mi, bila ta cifra 0 ili 100. kad jela baci mađiju... HE HE
slut
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589777#p2589777]Maleficent napisao:[/url]žalim ovaj svet gde je prihvatljivije da se klinci od 13 heftaju ko marve nego da neko desetak godina stariji (ili koliko god) nema ama baš nikakvo iskustvo.
Preach sister! :pop: :up:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589777#p2589777]Maleficent napisao:[/url]
ot: ne, ne smeta mi, bila ta cifra 0 ili 100. kad jela baci mađiju... HE HE
slut
:lol:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
I da i ne. Ono što bi mi svakako smetalo to je saznanje da je moj partner varao tog nekog ranijeg partnera ili, još strašnije, partnere. Mislim da preko toga ne bih mogao preći, koliko god da su moje emocije jake i koliko god se taj neko upirao da mi dokaže kako osjeća to isto. Cijenim da bi ta informacija bila crvić u glavi koji bi toliko rovario da od takve veze ne bi bilo ništa. I nezavisno od toga, takve persone su mi inače ljigave i ogavne, takvima želim sve najgore i daleku lepu kuću. :kafa:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724690#p2724690]Anton Pavlovič napisao:[/url]Ono što bi mi svakako smetalo to je saznanje da je moj partner varao tog nekog ranijeg partnera ili, još strašnije, partnere. Mislim da preko toga ne bih mogao preći, koliko god da su moje emocije jake i koliko god se taj neko upirao da mi dokaže kako osjeća to isto. Cijenim da bi ta informacija bila crvić u glavi koji bi toliko rovario da od takve veze ne bi bilo ništa. I nezavisno od toga, takve persone su mi inače ljigave i ogavne, takvima želim sve najgore i daleku lepu kuću. :kafa:
:up:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
zabole me bas djokica sta je radio ili radila pre mene - ko je koga i koliko varao, koliko ih je blo, gde, kad, ko i sa kim se heftao, sve dok proslost pripada samo i i skljucivo proslosti, i ta heftanja i/ili emocije se ne prelivaju u sadasnjost i nasu vezu
@anton + shortbus: drama queen much? :roll:

mislim, koji kurac me boli kurac jel netko nekoga vara da bih mu išta posebno želio? kakva je to mahalska politika?
u odnosima s drugim ljudima vidim potrebu i pravo da se želi nešto za sebe, ali ne i pravo da se želi nešto za druge. nemam ja što željeti za svoga partnera niti on ima što željeti za mene, nego valjda trebamo podržavati autentične želje onog drugog. naravno, lijepo je stvoriti i zajedničke želje.
imamo dovoljno vlastitih želja da nemam vremena još željeti i za druge ljude, dobro ili loše. prepuštam svakoj drugoj osobi tu odgovornost da želi sama za sebe, kao što očekujem i od svake druge osobe da se ne petlja u moje želje.
a da se želi nešto za nekoga s kime nemaš veze jer taj netko vara dečka, totalno mi je freakshow.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Da, baš je drama queen nazvati stvari pravim imenom. Nije govno, već se pas posro. :roll:

Da proširimo, koji me kurac boli da li neko radi bilo šta nečovječno i nečasno i što bih mu sad ja tu nešto želio? Što bismo onda, da odem u krajnost, pričali o silovateljima, pedofilima, bilo kojem čovjeku koji krši pisana i nepisana pravila, norme, dogovore i slično? Zašto onda takve ljude komentarisati, nuditi objašnjenja, rješenja i razjašnjenja, , zgražavati se itekako.... a nešto ne bih rekao da je bilo koji čovjek na ovoj planeti imun od takvih emotivnih "ispada". Dalje, ti možeš da zatvaraš oči do mile volje, da te se ne tiče, da izražavaš svoje želje, da ih ostvaruješ ovako ili onako, ali kad već iznosiš espap na pijacu, onda budi spreman i da ti neko kaže da ta roba ima feler i da nije ni za đokicu. I pošto si bio dovoljno ljubezan da prepustiš svakoj drugoj osobi tu odgovornost - da želi sama za sebe, ja sam tu mogućnost jednostavno iskoristio. Svakom svačije, meni moje. ;)
u pravu si, stoga evo zatvaram oči pred tvojim konzervativnim moraliziranjem. :povez: :lol:

btw, čitava slippery slope argumentacija je presmiješna. "prevariti" nekoga s kime si u vezi nije protuzakonito, silovanje itd. jest. prevariti dečka nije nečovječno, to je baš tako jebeno čovječno. ^^ uostalom, već sam pojam prevara odnosno glagol varati u tom kontekstu NIJE nazvati stvar pravim imenom, nego pogrešnim.
pisana i nepisana pravila, such as žene su ili svetice ili kurve a pederi ne postoje a ako postoje onda su bolesnici? :trep:

u 20% tvojeg posta pronalazim smisao (s kojim se ne slažem), ostatak je besmisleno heteropatrijarhalno baljezganje i reproduciranje općih mjesta i fraza. nešto kao svećenička propovijed. :pop:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
kad bih cuo da je osoba sa kojom ja hocu da budem u vezi
imala puno partnera i recimo varala te osobe

ja bih pomislio
jao sad ce zbog mene da se promeni skroz
samo ce u mene da gleda i da me obozava
JA ovako stabilan, normalan + ON tako veran = SUCCESS

zajebanciju na stranu
nznm da l bi mi informacija bila bitna i u kojoj meri , mrzi me da zamisljam scenario u kom ja imam pravog decka
ali znam da bih radije da to sve cujem od njega i da bude iskren u vezi toga...
and another thing: zgražanje je najlicemjernija i najnekonstruktivnija emocija ever. serem se na svo zgražanje svijeta.

uzmimo baš "prevaru" u vezi. zgražati se nad time, što se događa jebenim milenijima i otkako postoje veze među ljudima, je da umreš od smijeha idiotizam. ima li šta luđe od čovjeka koji misli 'to se meni nikad ne bi moglo desiti' iako se dešava ljudima svugdje i svagda? misliti da ti nekoga ne možeš prevariti ili da tebe netko ne može prevariti, iskrenoj ljubavi unatoč, jest kao misliti da ti se ne može desiti prometna nesreća a evo voziš se u autu.
hm, nisam siguran kad govorimo o seksu. vjerojatno ne, ja sam lijen oko seksa. ^^ u emotivnom i još više intelektualnom smislu, brutalno jesam "prevario" a osjećao sam ogromnu ljubav, ni prije ni poslije veću.

recimo, imam prijatelja koji je bi, znamo se od 2006. ponekad, doista ponekad se poseksamo. kad smo zajedno u šatoru na ljetovanju, onda više od ponekad. ^^ u proteklih devet godina je on ima neke veze s dečkima i više sa curama, a imao sam i ja svoje petljancije. taj prijatelj je za mene učinio hrpu divnih stvari, kao i ja za njega, učinili smo si naravno i neke loše stvari, on je ekšli jedina osoba s kojom sam se potukao. :lol: i danas smo prijatelji, volimo se i poznajemo u dušu. i niti ja niti on naše sporadične seksualne odnose uopće ne percipiramo kao prevaru ljudi s kojima smo (bili) u vezi, niti nešto posebno tajimo kakav je naš odnos. niti je taj odnos ikakva prijetnja ili konkurencija našim romantičnim odnosima s drugim ljudima. i ako bi neki moj budući partner tražio da se odreknem tog odnosa, opasno bi se zajebao. ne vidim da se moj odnos s prijateljem i moj odnos s (budućim) romantičnim partnerom IKAKO međusobno isključuju niti ugrožavaju.

čak sam mu i jednu priču posvetio <3
http://www.lupiga.com/vijesti/prica-iz- ... zelena-noc" target="_blank
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!