- 24 Feb 2014, 11:15
1. ljude koji po prirodi nisu glupi, ali su toliko neinformisani da ostavljaju utisak ko da imaju IQ 80.
- tako me je jedna pitala šta je to ''literatura''.
Ili ista osoba, koja je u tripu da zna engleski, međutim videla sam neku njenu prepisku s nekim likom na eng... to je tuga... ili pre neki dan: ''aaaaa znači Viber se ne čita Viber''... nekako mi OK da to konstatuje moja baba od 80 god, ali osoba od 30 NE
2. ljude koji se samo nešto žale, ništa lepo nema u njihovom životu, a nemaju dijagnozu depresije.
3. ljude koji izigravaju večite žrtve
4. ljude koji se prave da su previše fini, dobri i ljubazni... ne mogu da kažem da su licemerna govna, jer se na km se vidi da foliraju i koliki su to bedni pokušaji. tako mi je ujakova žena rekla ''da sam joj ko ćerka'', a u životu me nije pozvala da me pita kako sam i znam da je nerviram, kao i ona mene...
5. politika i političari- ljigava govanca.
6. mnogo toga u ovoj propaloj zemlji
7. kad za nekog kažu da je ''mladi ekspert'' tj. ''mladi stručnjak''. pa jebeš mu mater NE MOŽEŠ sa dve godine iskustva da budeš stručnjak ni u jednoj oblasti- ni zanatskoj, ni menadžerskoj, ni lekarskoj, ni nastavničkoj, ni...
hoću reći, bez 10 godina iskustva možeš da budeš jedino osoba sa velikim potencijalom da postane stručnjak.
8. pičkice, kukavice i cavulje
9. sve vrste mediokriteta
10. osobe koje se plaše životinja i prelaze ulicu kad vide psa...
11. tradicionalnu školu
12. stipse i sebične ljude
13. popove
14. sportske kladionice
15. 99% programske sheme na domaćim kanalima
16. mito, korupciju i veze (posebno rođačke)
17. devojke koje pričaju samo o dečkima
18. granične prelaze, a od carinika se plašim
19. kad dobijem napad lenjosti
20. ljude koji dođu da žive u neki grad (svojom voljom) i onda ga pljuju, pa vratite se odakle ste došli ako vam se ne dopada