Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mega therion
Ortak: zivotinja, skace i takvo joj je i ime.
Cimi: bambi!
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Nova koleginica je primljena kao asistent našeg nadređenog ... koliko sam skapirao ona je neka rođaka vlasnika firme pa planiraju da je ubace u menadžment čim malo pohvata konce ... I kaže moj nadređeni pred svima nama tonom koji je jasno davao do znanja da se šali "Koleginice, vaš jedini zadatak je da mi maksimalno pomognete oko svega. Evo vam ključevi, preparkirajte mi auto, parkirao sam se na invalida!" ... žena je ustala, uzela ključeve i bez reči izašla iz sale za sastanke. Nisam mogao da verujem :) Morao je posle da trči za njom, jer bi ona verovatno išla redom dok ne nađe njegov auto i onda ga preparkirala :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja u prodavnici: jel vam treba sitno?
zena za kasom: moze sitno, primam sve sitno he he (da, rekla je he he)
ja: :hypno:
Korisnikov avatar
By CosmicLover
"Koliko je on lep, onako objektivno, na skali od nula do Bred Pit?"
Korisnikov avatar
By elizevin
Ono, ako ćeš da jebeš 2 sata, bar mi pusti neki dobar film da ubijem vreme.

/sa Tarzanije
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Priča baba kako je bilo na rođendanu njene vršnjakinje:
- I bio je jedan muški pevač. Dete neko, nema ni pet banke ...
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Baba zamo tovari bisere:
- Slavljenici se udvarao neki deda, a njen muž tek pet šest godina kako je umro. A mene sramota ...
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Baba: Bio jedan iz moje selo, silno sam se obradovala. Još kad bih se setila kako se zove ...
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Baba: Uzela jedna da pije rakiju i peva peva peva ... Tek kad se dobro napila je shvatila da pije neke lekove sa kojima ne sme da se pije alkohol. Ali nastavila da pije, pošto je već prekrišila
Korisnikov avatar
By badu
tvoja baba ko korvinova rodica < 3
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao to me podseti na jednu babu iz mog komsiluka u rodnom mi selu.

ona ima preko 100 godina. dvoje dece joj je umrlo (od starosti jelte) i ostao jedan, najmladji, a ona njemu: "e moj djoko, ko ce mene da pazi kad i ti umres?" :lol: ona je hit, redovno pravi "zurke" za svoj rodjendan i prica kako je jos mlada i ima jos puno toga da prozivi
Korisnikov avatar
By badu
[quote="Anhedonie"] "e moj djoko, ko ce mene da pazi kad i ti umres?" /quote]

AAAAAgušimse
baba car
tako ću i ja
Korisnikov avatar
By elizevin
To me podseti na babu partizanku jednog ortaka sto je mlatila Nemce u drugom svetskom ratu. Ni Marko Kraljevic joj nije bilo ravan :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588433#p2588433]Anhedonie napisao:[/url]jao to me podseti na jednu babu iz mog komsiluka u rodnom mi selu.

ona ima preko 100 godina. dvoje dece joj je umrlo (od starosti jelte) i ostao jedan, najmladji, a ona njemu: "e moj djoko, ko ce mene da pazi kad i ti umres?" :lol: ona je hit, redovno pravi "zurke" za svoj rodjendan i prica kako je jos mlada i ima jos puno toga da prozivi
To kao kad je Faruk (Lud, zbunjen, normalan) rekao Izetu (svom ocu, inače matorom dedi): "E moj babo, ko će tebi kupovati lijekove, kada ti ja umrem..." :lol:
By Speculum Columbae
"On one stave, for a small instrument, the man writes a whole world of the deepest thoughts and most powerful feelings. If I imagined that I could have created, even conceived the piece, I am quite certain that the excess of excitement and earth-shattering experience would have driven me out of my mind"

Brahms on Bach's Ciaccona from Partita No. 2
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Prilikom šaljivog telefonskog razgovora sa taštom Sofijom:

Ja: "Sin vam je jako teška osoba gospođo, zašto ste ga toliko razmazili, m?"
Tašta Sofija: "Meni pričaš! Znam ti ja to, pošto sam zamalo umrla dok sam ga rađala, čak je i tad terao inat! Po tome možeš i sam da zaključiš na šta je sve spreman i šta je sve u stanju čoveku da uradi!"

:love:
Korisnikov avatar
By gossip
lik u prevozu: "mazila je svoju cavku dok sam pricao sa njom" :facepalm:
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Keva i baba se navukle na neku špansku seriju koju gledaju sa prevodima preko neta (nakačio sam im laptop na TV, pa gledaju kao na TVu) ...Danas posle gledanja jedne od epizoda baba kaže "Ova Dolores po treći put misli da je trudna i šta će otac da joj kaže. Što se spanđavaš kad imaš baksuza za oca" :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
"čekaj da improvizujem ovde jedan hod."
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588512#p2588512]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588433#p2588433]Anhedonie napisao:[/url]jao to me podseti na jednu babu iz mog komsiluka u rodnom mi selu.

To kao kad je Faruk (Lud, zbunjen, normalan) rekao Izetu (svom ocu, inače matorom dedi): "E moj babo, ko će tebi kupovati lijekove, kada ti ja umrem..." :lol:
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Danas profesorka objasnjava izgled nekih celija i mrtva 'ladna kaze: "razbijes jaje k'o kajganu"
:wtf:

I u utorak, sedimo nas petoro u hodniku patologije, umiremo od dosade jer nemamo nista da radimo i ustaje jedna devojka, prilazi do komode koja je do mene i gleda poredjane tegle u kojima se nalaze neki fetusi i gleda u fetus koji je bio star mozda 7 meseci i komentarise kako joj je zao za tu bebu. Prilazi narednoj tegli gde se nalaze neki mali blizanci i gleda u jedno stopalo i komentarise, s osmehom od uva do uva: "kako je mala noga, taman da se napravi za privezak za kljuceve" i odlazi da uzme telefon da ih slika.
:hypno:
S kim ja delim vazduh. :hypno:
Korisnikov avatar
By SANŠAJN
Pričam ja sa jednom zatucanom likušom o gromu i paklu u našoj zemlji Srbiji, i tako dodjemo i do diskriminacije...

Ja: "... evo, baš pre neki dan je bio Međunarodni dan sećanja na žrtve transfobije... msm, znaš šta je transfobija, right??"

Srpkeenya, u najvećoj ozbiljnosti: "Ma da, to ovi što ne vole da slušaju onu trans muziku".

:facepalm:

A ZA "TRANS MUZIKU" SI ČULA, JE LI?!

živote, skote.....................................
Korisnikov avatar
By mOwbid
-kako si došla kući?
-kako kad. uglavnom da.
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!