Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Koja ste krvna grupa?

1. A+
5
19%
2. A-
2
7%
3. B+
7
26%
4. B-
2
7%
5. AB +
1
4%
6. AB -
2
7%
7. O+
5
19%
8. O-
3
11%
Korisnikov avatar
By Laerem
Fascinantna je ta fašistička fiksacija na krvna zrnca...
Korisnikov avatar
By bern
da, eto i laeremova eugenika...
Korisnikov avatar
By Laerem
U mojoj eugenici preživjeli bi samo cigani, invalidi, mulati, semiti, albino ljudi i transrodni. Prezirem ljude koji su u političkoj poziciji da idealiziraju svoj genetski substratum ili se bezuslovno identificiraju sa svojim tijelom. Ljudi s genetskim pedigreom i tjelesnim samopouzdanjem su uglavnom mentalni škart.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588187#p2588187]Laerem napisao:[/url]Fascinantna je ta fašistička fiksacija na krvna zrnca...
bravo loarem, ja sam i hteo ovom temom da ukazem na fasizam krvnih zrnaca
ovi sto vade krv su svi fasisti, biraju odredjene davaoce, nece da daju coveku kome treba krv bilo koju, vec biraju superiornu krv

podelili su ljude na krvna zrnca

ne treba nasedati na one pozive za davanje krvi odredjene krvne grupe, iza toga se krije eliminacija citavih krvnih grupa sa ciljem da ostane samo jedna.

sta mislis ti Loareme koja krvna grupa pravi ovu zaveru?
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588190#p2588190]Laerem napisao:[/url]U mojoj eugenici preživjeli bi samo cigani, invalidi, mulati, semiti, albino ljudi i transrodni. Prezirem ljude koji su u političkoj poziciji da idealiziraju svoj genetski substratum ili se bezuslovno identificiraju sa svojim tijelom. Ljudi s genetskim pedigreom i tjelesnim samopouzdanjem su uglavnom mentalni škart.
<3
Korisnikov avatar
By Mars
"Ishrana po krvnim grupama". Briljantno štivo.

Ja 0-

Koliko vas je dobrovoljnih davalaca krvi?
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ja dajem pošto se ne jebem dugo, dugo, moja tugo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
neam pojma. hteo sam da dajem al sam se jebo u dupe u poslednjih 6 meseci i busio usi u poslednjih godinu dana i seko nokte poslednjih mesec dana i cedio bubuljicu poslednjih 3 dana i pipnuo macku u poslednjih 10 godina i gricnuo zanokticu od kad sam se rodio a pritom se jos bavim i cudnim seksualnim stvarima.
Korisnikov avatar
By bothways
a+

nameravao sam da dadnem krv u skorije vreme. 2 dana off work bi mi dobro došlo :)

a i nisam se jebo dugo :sigh:
Korisnikov avatar
By scout_finch
a+. davala sam krv vise puta. poslednji put sam napravila glupost, pa sam posle davanja otisla da zavrsim par obaveza i na kraju se onesvestila. sreca pa sam bila u bolnici kad mi se to desilo. u svakom slucaju davacu opet, ali pazicu da nemam obaveze taj dan.
Mmmm, topla i svEža krv... :vampir:

Nego, je li samo ja nalazim iritantnim osobe koje bi mogle iščupat rep volu, a prestrave se kad ugledaju malo krvi, bilo svoje bilo tuđe?

Što se tiče tablica ishrane po krvnim grupama, poprilično su pogodili koja mi hrana generalno ne prija. I obratno. Krv ne dajem, osim ukoliko nekad ne zatreba mom najboljem frendu. Eto tako.

Glasovao sam. Barni.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Doživljavam slično horoskopu - osnovne crte možda donekle prihvatljive, dok je detaljisanje potpuno retardirano. Pritom sam upućeniji u horoskop, u ovo nimalo. Nailazio sam na savete za ishranu, ali kao i obično ih ignorišem i pratim osećaj sopstvenog tela.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
B+DOMINIRAMO+
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588205#p2588205]Mars napisao:[/url]Koliko vas je dobrovoljnih davalaca krvi?
jesam. samo što imam tanke vene pa ih nekad mrzi (?!) da mi vade krv jer bi trajalo pola sata :radosnice:

aj ako je neko upućen neka mi objasni to, ozbiljno.
jel postoji neki medicinski razlog da zbog toga ne dajem krv? ili samo taj što su mrzovoljni kreteni.

mislim oni i ovako ništa posebno nemaju da rade tih pola sata
samo mi nameste iglu i provere eventualno 2-3 puta da li se napunilo i izvade je
Korisnikov avatar
By gossip
A+

bas sam skoro pricao sa ortakinjom o krvnim grupama i koje transfuzije odredjeni tipovi smeju da primaju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!