Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

USKORO i druga verzija pesme "PARFUME"!
Slika

Završena i druga verzija za "Parfume": “Više je prirodnija, i više originalna.. slabije producirana”. Tj. ustvari, akustična verzija pesme, takoreći. DR. Luke je radio drugu verziju sa Siom, dok su prvu koju smo čuli uradili Will.I.Am i Sia, a Britney je napisala text.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10101423630495255" target="_blank

-Parfume tek sutra zvanično izlazi, zato još uvek nema postavljen youtube audio, album je od danas dostupan na itunesu kao pre-order i vec je #1 u 20 zemalja, #2 u USA jer sutra izlazi novi album od Eminema, odlicno je s obzirom da je skoro mesec dana do izdavanja albuma, spremaju se i nastupi, work bitch je danas izasao u UK, ocekuje se top5 debut. Kriticari, mediji su dali sve pozitivne kritike za novu pesmu, da li je drugi singl ili promo singl se jos uvek ne zna tacno.
Za sada imamo još jedan novi naziv: "BODY ACHE"
William Orbit je uradio pesmu Aliens.

“Uradio sam pesmu za njen novi album, zove se Aliens, i jako je dobra. Biću u Vegasu, moram pogledati njen show. Postao sam njen ogroman fan zapravo, oduvek sam je gotivio ali kada sam počeo da kopam po njenom repertoaru koji je fantastičan i ogroman, postao sam ogroman fan. Videćete me sigurno u publici kako pevam!” rekao je producent za NME.
Korisnikov avatar
By maww
Nazivi prvih 6 pesama na albumu:

1. Alien
2. Work Bitch
3. Perfume
4. Passenger
5. Brightest Morning Star
6. Body Ache
Slika

"Istina je da sam ja veoma stidljiva. Ne volim da me fotografišu. Ne volim da budem u centru pažnje, ali to dolazi sa uspehom. Prihvatila sam postojanje paparaca, te se trudim da svakog dana nosim istu garderobu, kako bih im bila nezanimljiva. Ipak, ne čitam tabloide. Znam da ima ružnih stvari u njima, pa biram da ne budem deo toga."
Korisnikov avatar
By maww
Britney Jean TRACK LIST

1 Alien 3:56
2 Work Work 4:07
3 Perfume 3:59
4 It Should Be Easy (feat. will.i.am) 3:26
5 Tik Tik Boom (feat. T.I.) 2:57
6 Body Ache 3:25
7 Til It’s Gone 3:42
8 Passenger 3:40
9 Chillin’ With You (feat. Jamie Lynn) 3:38
10 Don’t Cry 3:14
11 Brightest Morning Star 2:59
12 Hold On Tight 3:27
13 Now That I Found You 4:16
14 Perfume (The Dreaming Mix) 4:02
Korisnikov avatar
By gossip
vec osecam totalnu dominaciju <3
Na internetu se polako pojavljuju snippeti sa novog albuma Britney Spears. Zasad možete čuti snippete ovih pesama

http://www.britney.rs/preslusajte-til-i ... oy4bb1TjIV" target="_blank

definitivno ce biti jedan od najboljih albuma u zadnjih par godina, zreliji tekstovi, mnogo jake balade (dont cry mi je favorit) njen glas zvuči odlično, album me podseca na in the zone, ima mnogo razliitih stilova. sve u svemu, odusevljen sam ovim sto sam do sad čuo.
By abrakaduda
snipeti svih pesama.... moj favorit TIL ITs GONE

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!