Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
mO: kad sam ja ostala suve pičke?
Korisnikov avatar
By 李香兰
otkrila sestra dzastin bibere tek danas i ide tako stanom "dodji malo 'vamo da ti ga zabiberim.." a baka zbunjena na to "sine, jel' treba nesto pobiberiti??"
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Danas u crkvi sveštenik kaže "Majko, skinite dečaka" kako bi mogao da ga pofajta svetom vodicom ili već šta. A moj rođak koji je stajao do mene kaže "Matori perverznjak, sigurno je jedva čekao to da kaže!"
Korisnikov avatar
By 李香兰
cinjenica da ides u crkvu je sama po sebi izjava dana
Korisnikov avatar
By mOwbid
"podelile smo jabuku..a ja sam jela malo i rostilja..gledale smo neki film gde su likovi sve vreme u tunelu i kopaju isti..emisije o ribolovu..discovery..dosadno nam je..uzdise Malena...uzdisem ja..."

jeomamu
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moja premudra baba u naletu kreativnosti: "Isisali smo sav životni sok iz realnosti, nakon toga smo dehidrirali zbog borbe sa tom istom realnošću! Sad nam treba infuzija, da bismo mogli da menjamo realnost!"
Korisnikov avatar
By Katengl
Ja: je l' znas da krave imaju najbolje drugarice?
Ja: i da padaju u depresiju kad su odvojene?
Korvin: Znam. Išao sam u Ekonomsku školu.
Korisnikov avatar
By hippo...
Objašnjavam ja drugu u kakvoj sam poziciji što se tiče žena i kažem mu.
" Molim te idi i nemoj da me smaraš. Ova iz škole me jebe, jedna će najverovatnije večeras, a jedna možda neće više nikad" !

Ne znam šta mi bi, nemam običaj :qqlele: !
Korisnikov avatar
By Taki
:pucaodsmeha:
JAO I REMIXE KRAVELE PUŠTAŠ
JAAAAAAAAAAAOOOOOOO pa evo svršavam od seče <3333 totalno sam se orgazmiro i ta pesma mi je od njih fejvrit :D fil alajv :D :lol: :radosnice: :radosnice: :radosnice:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Podsetilo me na drugaricu letos: "E, prošle godine u ovo doba sam gledala zgodne Grke na plaži, a sada kući gledam moje kuče kako sebi liže kurac"

:smeh:
Korisnikov avatar
By mOwbid
pričam sa drugom i nešto mi objašnjava i gleda me nekom tužnom jadnom facom...i ja mu kažem...jebote izgledaš kao ona mala što piše dnevnik...ona mala...na A...

"A...Aretha Franklin."

:pucaodsmeha:
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!