Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By No_Stress
Meni se gravity mnogo svideo. Mislim da je film odlican.
Korisnikov avatar
By elizevin
Gravity. Odlican je, vrlo realistican. No opet, sto rece drugarica, toliko point of crisis trenutaka da smo svi ocekivali ajkulu na kraju :D
A ja ne znam sto mi se ni Sandra Bulok ni Kluni ne cine kao da pripadaju u ovom filmu. Volela bih da su drugi glumci.
Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
A Very English Education (BBC documentary) - cool.
Korisnikov avatar
By belch
girl with the dragon tattoo
stoker

oba bi mogla da opiše jedna reč - forgettable

odgledala i in the name of the father, e to je već film i po

e da
i a scanner darkly, mnogo dobro, preporuka, pogotovo za one koji vole filipa k. dika
Korisnikov avatar
By partyb3
Scary movies 5

Debilno, smešno, nelogično, loš CGI, prilično zabavno. Ne umem da ocenim film.
Korisnikov avatar
By V25
U poslednjih par sedmica:

1. "Diana" - ni približno loš koliko ljudi seru, ali ima dosta praznina. Watts-ova je dobra, koliko joj je scenario to dozvolio. 5,5/10

Slika

2. "Prisoners" - sve je išlo kako treba do poslednjih pola sata koji su uništili ceo film. Opet Jake je sjajan, Hugh se nešto bečio i kreveljio, ali hajde de, nije loše. Melissa Leo je zapravo najbolja, premda mi isprva nije bilo jasno zašto ova žena stalno igra neke babe. 6,5/10

Slika

3. "Gravity" - kratko i jasno, a najbitnije realistično. Glumci su mogli biti bilo koji, pošto svakako nisu glavni kvalitet filma, ali ga ne kvare. 8/10

Slika

4. "Machete Kills" - čovek baš ne može napraviti kritički osvrt na nešto "ovakvo", ali hajde, što se entertainment faktora tiče 5/10. Objektivno 0/10

Slika

5. "Ender's Game" - boring 3/10

Slika

6. "Carrie" (2013) - ZADNJE VREME DOŠLO!!! 2/10 (a i to je poklonjeno)

Slika

7. "Le Passe" (The Past) - Berenice je jako dobra, ali ima momenata u filmu kada bi Sexy Sandra mogla da zapeva "Ko je tu kome žena?". No, 7/10

Slika
Korisnikov avatar
By V25
A sad malo da se osvrnem na leto, pošto nisam "prijavljivao" šta sam gledao.

8. "The Conjuring" - glupost koja je gotovo u rangu sa "The Blair Witch Project-om". 3/10

Slika

9. "Blue Jasmine" - Po meni najbolji Woody-jev u poslednjih 10 godina. 7,5/10

Slika

10. "Lee Daniels's The Butler" - američki sentiš film, ali je prijatan za gledanje. I da, Oprah zaista jeste dobra, kao i Forest. 6,5/10

Slika

11. "The Bling Ring" - nek pljuju dušmani, meni se dopao. 6/10

Slika

12. "Elysium" - perfidno upakovano političko govno. 3/10

Slika
Korisnikov avatar
By V25
13. "Fruitvale Station" - potresan, solidan. Octavia je super, naravno. 6/10

Slika

14. "Before Midnight" - kao i prva dva dela, jako, jako dobar. Julie Delpy je bolja nego ikada. 8/10

Slika

15. "You're Next" - blah… Možda je bolji od većine "horora" u trenutnoj ponudi, ali opet… prazno… 3/10

Slika

16. "The Purge" - … a trailer i prvih pola sata filma su tako obećavali. Overall, loše. 3,5/10

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Up (2009)
Simpatičan film, opuštajući, idealan za popodnevno opuštanje uz čaj i krekere. :up:

It's a Wonderful Life (1946)
Nema šta da mu se prigovori, odista genijalan film.

The Brothers Karamazov (1958)
Pošto sam ovih dana uzeo već peti put da čitam svoj omiljeni roman, mislim da je red i da se prisetim njegove filmske adaptacije, sa Yulom Brynnerom u glavnoj ulozi. Nemam većih zamerki, uživao sam, sigurno ću ga uskoro gledati ponovo.
  • 1
  • 322
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!