Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By CosmicLover
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2583215#p2583215]Mars napisao:[/url]Drago mi je da je Slađana Milošević prokomentarisala mrtvoređenu Anu Kokić.
Nemoj da me zasmejavaš. Kao da je Slađana pojam živosti na sceni. Ja sam nju gledao pre 5-6 godina u Zaječaru, 5 pesama a žena se nije pomerila s mesta. Da je diva za kakvu se prodaje ne bi komentarisala ništa.

Boris Milivojević je odličan ... Ovi ostali ... manje više ...

Volim Gocu Tražan ali mi se ne dopada ni jedna od njenih dosadašnjih imitiacija ... A baš bih voleo da mogu da je pohvalim :(
Korisnikov avatar
By gossip
mislim da sam jedini koji ovo ne prati
Korisnikov avatar
By Mars
ma zakuni se da je šašiću palo slučajno da imitira lukasa
Korisnikov avatar
By mega therion
gledam samo preko neta, nemam zivce da slusam Ivana i njegovo lupetanje. Boris Milivojevic i Aleksa Jelic su me odusevili u prvoj emisiji.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586155#p2586155]CosmicLover napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2583215#p2583215]Mars napisao:[/url]Drago mi je da je Slađana Milošević prokomentarisala mrtvoređenu Anu Kokić.
Nemoj da me zasmejavaš. Kao da je Slađana pojam živosti na sceni. Ja sam nju gledao pre 5-6 godina u Zaječaru, 5 pesama a žena se nije pomerila s mesta. Da je diva za kakvu se prodaje ne bi komentarisala ništa.
cosmiclover = Jelena Golubovic
Slađana Milosevic = Jelena Karleusa

ko razume, shvatice
Korisnikov avatar
By Mars
jaoj jeste, vaistinu prezgodna, ali mekeće kao koza

:cobanica:
Korisnikov avatar
By Mars
gledam neke novine...ja mislim da će aleksa jelić da RIDA kad se završi ovaj šou sa šminkanjem, perikama, haljinama i štiklama
By Sixto
Jelic ce biti pobednik serijala. Paz'te sta sam vam kaz'o.
Korisnikov avatar
By Mars
Opet odgledah snimak, pa neke nastupe do pola, neke kraja.

Meni je ona Sara antipaticna, a onaj Nigrutin i onaj drugi preodvratni. Ja stvarno groznijih ljudi ne mogu da se setim.
Korisnikov avatar
By Torry
A sto Sara? Devojka sa svojih 20 godina ume da se ponasa na sceni, voli sve ovo, jedino malo da ppradi na glasu ali je savrsena kao soumen. I zelim joj blistavu karijeru narednih dvadeset godina.

Prosli put su je nepravedno napljuvali, kao pesma joj je smor i ona je staticna, a sta je trebala da radi s obzirom da je dobila baladu Aleksandre Radovic? I ovo veceras, ne razumem, bune se sto nije/jeste odradila koreografiju do kraja. KO je Ivan Ivanovic da joj kaze bilo sta?

Inace, imam crush na Tamaru i ona je meni pobednik i tacka :sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Dobro... meni lično nema X-factor. Mislim da onako kao ona svi mi igramo i pevamo po našim sobama i i mislim da tu od karijere nema ništa, osim one varijante "Bend Ane Štajdohar" i slično. To generalno, a o ovom šou programu mi baš to smeta, što se postavi tako da dok je svi hvale i oduševljavaju se sve je ok, čim čuje nešto što joj se ne sviđa ponaša se ko da nema 20 nego 2 godine - durenje, pa granica suza pa (sudeći po ovim mojim trač novinama koje pratim) drame u bekstejdzu. Pa ono mislim...ko si ti pa da niko ništa ne sme da ti kaže?

Videh kog imitiraju sledeće nedelje pa zaboravih (osim što su ime B. Streisand napisali pogrešno, naravno)
Korisnikov avatar
By Torry
Nije stvar u tome, bilo bi ok da kritikuju ali zasto samo nju? Recimo, kada je Ana Kokic imitirala Sladjanu Milosevic, vizuelno je bila identicna ali nikakve energije, nikakva imitacija, to i laik vidi, dok je ziri bio odusevljen...samo ne znam cime...nije fer da se okome samo na jednog.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!