Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
-Kad idem do prodavnice i kupim sta treba a pitao sma jel treba nekome nesto i onda se vratim i cujem tipa"jao pa ja sam zaboravila da ti kazem da kupis..." tada dodje mi da gadjam i sa hlebom i sa jogurtom
-Kada me neko prekine dok pricam,upada u rec
-Kad sedim nesto radim i neko mi prekine koncetraciju
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Teske ''oteli se vise'' ljude.
Kada neko treba nesto da mi donese pa kaze ''negde izmedju 9 i 5''.
Ljude koji pokusavaju da me ubede da sam ja nesto pogresio kada sami nisu uradili nista po tom pitanju.
Ah, i da, kada me ljude zavlace po pitanju planova. Ako neces da uradis nesto, reci onda da ne mislim da ce da se desi, a ne 10 minuta pre nego sto je trebalo da bude.... a okruzen sam takvim ljudima.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad neko nešto NE ZNA i onda zove mene koja to ZNAM da namestim i onda ja dođem i onda mi ONI PRIČAJU ŠTA I KAKO TREBA DA RADIM ma JEDI.GOVNA. ajde evo namesti sam kad znaš ajde ili ĆUTI JEBENO
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Ljude koji ne poštuju svoje vreme, pa misle da je sasvim OK da ne poštuju ni tvoje.
Korisnikov avatar
By mOwbid
foke.

mada, i ja sam foka. :kopanos: al sebe volim.
Korisnikov avatar
By Katengl
...ljude koji iskoriste to sto si napravio gresku, koliko god beznacajna bila, da te ubiju u pojam time kako su pametniji. Ono, mars u picku materinu...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kada mi ljudi govore rečenice shvatljive samo čitačima misli i očekuju da odgovorim/odreagujem

npr. neko dođe i kaže "e čaša" i blentav pogled. ŠTA ČAŠA JEBOTE BOG ŠTA ti treba čaša ili si doneo čašu ili je neko razbio čašu šta i na kraju bude otprilike "prazna mi je. treba mi flaša vina" JE BO TE. koliko popizdim u trenutku na to nepovezano ko da ne znam eksploldiraće im mozak ako kažu ključnu reč

i kad neko priča okolo naokolo kad pitam konkretno nešto tipa:

- šta ima za ručak?
- e bila sam jutros nešto do grada pa sam svratila na pijac
- dobro, nego, šta ima za ručak ?
- e i bio je tamo onaj čovek što prodaje lep kačkavalj
- dobro, nego, ručak?
- e i setila sam se da nisi odavno jela makarone sa kačkavaljem pa reko aj da ti to napravim
- dobro, dakle, makarone sa kačkavaljem?
- e pa ne, ispao mi je kačkavalj dok sam vozila bajs, naručila sam picu.

_____________________________evo popizdela sam i od samog izmišljenog primera
ali zaista koliko je teško samo dati jednostavan odgovor ne razumem
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
windows 8 sa sto prokletih prečica koje mi samo smetaju dok radim bilo šta
Korisnikov avatar
By Hys.
Tajne.

Sem u knjigama, a one se svakako otkriju tamo.
By alexandermagic
Ljude koji su, kao, odlučili da drastično smanje dnevni broj popušenih cigareta, pa će da popuše samo dvije cigarete uz kavu. A na dnevnoj bazi ih ispiju deset. Pa jebote... :shamar:
Korisnikov avatar
By SANŠAJN
- grebatore
- to sto svi moraju sve da znaju.. :cupakosu:
- ljude u prevozu
- drskost i sebicnost starijih ljudi
- control freaks
- manipulaciju
- kad me zapahne beli luk, alkohol, ili sta vec dok cekam u redu
- neke osobe
- primitivnost

toliko za sada.
Korisnikov avatar
By RetributioN
spor internet protok. :rida: konzumerističko kapitalistički sindromi i slično, da. :( priklonio sam ti se, ooo potrošačko društvo. želim više. više je više.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad mi neko da nešto da pročitam i da kažem šta mislim o tome bilo da je chat prepiska ili ponuda za novi net ili štagod svakako treba da se koncentrišem da vidim o čemu se zapravo radi i onda otkako mi daju da čitam krenu da pričaju o tome i pričaju i pričaju i pričaju dok ne popizdim i ne kažem jel možeš da ćutiš malo nekad jebote i onda me još pogledaju kao ŠTA MI JE ma nosi se

jako mi se često to dešava u poslednje vreme i baš sam počela da napušavam ljude :shrug:
Korisnikov avatar
By Still
1. ljude koji po prirodi nisu glupi, ali su toliko neinformisani da ostavljaju utisak ko da imaju IQ 80.
- tako me je jedna pitala šta je to ''literatura''.
Ili ista osoba, koja je u tripu da zna engleski, međutim videla sam neku njenu prepisku s nekim likom na eng... to je tuga... ili pre neki dan: ''aaaaa znači Viber se ne čita Viber''... nekako mi OK da to konstatuje moja baba od 80 god, ali osoba od 30 NE

2. ljude koji se samo nešto žale, ništa lepo nema u njihovom životu, a nemaju dijagnozu depresije.

3. ljude koji izigravaju večite žrtve

4. ljude koji se prave da su previše fini, dobri i ljubazni... ne mogu da kažem da su licemerna govna, jer se na km se vidi da foliraju i koliki su to bedni pokušaji. tako mi je ujakova žena rekla ''da sam joj ko ćerka'', a u životu me nije pozvala da me pita kako sam i znam da je nerviram, kao i ona mene...

5. politika i političari- ljigava govanca.

6. mnogo toga u ovoj propaloj zemlji

7. kad za nekog kažu da je ''mladi ekspert'' tj. ''mladi stručnjak''. pa jebeš mu mater NE MOŽEŠ sa dve godine iskustva da budeš stručnjak ni u jednoj oblasti- ni zanatskoj, ni menadžerskoj, ni lekarskoj, ni nastavničkoj, ni...
hoću reći, bez 10 godina iskustva možeš da budeš jedino osoba sa velikim potencijalom da postane stručnjak.

8. pičkice, kukavice i cavulje

9. sve vrste mediokriteta

10. osobe koje se plaše životinja i prelaze ulicu kad vide psa...

11. tradicionalnu školu

12. stipse i sebične ljude

13. popove

14. sportske kladionice

15. 99% programske sheme na domaćim kanalima

16. mito, korupciju i veze (posebno rođačke)

17. devojke koje pričaju samo o dečkima

18. granične prelaze, a od carinika se plašim

19. kad dobijem napad lenjosti

20. ljude koji dođu da žive u neki grad (svojom voljom) i onda ga pljuju, pa vratite se odakle ste došli ako vam se ne dopada
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Previse ljudi

Preveliki optimizam

A kombinacija ta dva bi mi sprzila mozak, 100%
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!