Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
Sve je to jedna neuredna donkihotovska smaračina. Previše boli za tako malo muzike.

Osim toga, strašno cijenim Lacana. Mislim da je bio u pravu oko svega. Tijelo >< jezik = psihologija. Sve ostalo je nadgradnja.
Korisnikov avatar
By Madonna
Mrzim strastvenije nego sto volim, tacnije mrznju u potpunosti kapiram i prepoznajem kao emociju dok ljubav i ne bas, imam poteskoca da shvatim koncept voljenja nekoga ili necega
Tj. Ako voleti nesto i nekoga jeste ovo sto ja osecam prema ljudima i stvarima do kojih mi je stalo i koje zelim u zivotu, onda je to totalno bleda emocija u poredjenju sa mrznjom koja je kao neka vatra :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Nikada necu biti morning person, nije bitno koliko dugo budem morao da se budim rano.

Da cu uvek voleti pse vise od macaka.

Da cu uvek biti u dobrim odnosima sa sestrom.
Korisnikov avatar
By Pauceti
u univerzumu je jedino promena stalna
Korisnikov avatar
By scout_finch
pocetak jeseni mi uvek izazove osecaj da mi se telo, i ja cela zapravo, uskladjuje sa spoljasnjim svetom. osecam se tuzno, melanholicno i pomalo depresivno, ali mi to nekako savrseno odgovara. izadjem napolje i osetim mir. prija mi hladan vazduh i bledo sunce.

nikad necu imati decu.
Korisnikov avatar
By gossip
I'm always open for change
I ne postoje stvari za koje mogu da kazem da su fixne kod mene i da se nikada nece promeniti
Korisnikov avatar
By Zvonki
Znam da ma koliko da mi je sada tesko da ce na kraju ispasti ok :)
Iz koje god perspektive da gledas zivot,uvek nalazis male sitnice koje cine zivot lepim,jesu male jesu sitne,ali su to svetlo koje osvetli tu dobru stranu zivota :)
Korisnikov avatar
By hippo...
Znam da .. uvek kad kažem ili uradim nešto toliko glupo da moram da pocrvenim koliko mi je neprijatno postoji neko ko će se izblamirati više od mene :yes: .
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
- oduvek sam volela životinje i uvek ću ih voleti. to je jedino što se nije promenilo do sad
- dobro i to da sam žensko. mada to ne garantujem za uvek, možda izmisle nešto što te pretvara u slow lorisa. onda bih bila slow loris kad već ne smem zakonski da ga imam za ljubimca imaću sebe HA! I WIN
- uvek ću voleti čajeve
- uvek ću voleti vozove
- uvek ću voleti i slušati muziku makar i potpuno izgubila čulo sluha, vrteće mi se neke pesme u glavi
- uvek ću voleti patofne
- uvek ću izazivati sebe
- odradiću još neki tet
- nikad neću da prežalim neke gumene bombone jagode na koje sam trošila sve pare kao mala a sad ih nema nigde da se kupe. najtužnija stvar moga postojanja, završićemo ovde.
Korisnikov avatar
By badu
don't eat yellow snow.

uu
deja vu
By Kragi
Znam da se nikada necu napiti. Ne u meri u kojoj neci biti svestan toga gde sam, sa kim sam, sta pricam, radim i sl. To sto ce me dva piva malo udariti u glavu jer mi je tolerancija na alkohol niska, ne racunam.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Znam prošlost, to jest verziju prošlosti koja je u mom sećanju.
Znam da postojim.
Znam... Malo toga. Ne volim nikad da kažem da znam da će se nešto desiti, da znam da će nešto biti. Ne volim da kažem da znam da ću uvek i zauvek imati trenutni stav o nečemu. Vodim se kroz život onom 'čovek koji ne menja mišljenje nije čovek, nego kip'. Sve je promenljivo, a znati nešto podrazumeva nepromenljivost toga što znaš. Ne volim da znam, volim da pretpostavljam, smatram, mislim, zaključujem.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596335#p2596335]Kragi napisao:[/url]Znam da se nikada necu napiti. Ne u meri u kojoj neci biti svestan toga gde sam, sa kim sam, sta pricam, radim i sl. To sto ce me dva piva malo udariti u glavu jer mi je tolerancija na alkohol niska, ne racunam.
Nije da znam, ali to je jedna od stvari koju sam sebi obećao da neću doživeti. :D Ne sviđa mi se ideja o stanju pomućene svesti do nemogućnosti donošenja normalnih odluka.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2129623#p2129623]bas bleu napisao:[/url]sta je to u sta ste sigurni, koje su nepromenljive datosti vaseg postojanja?

ne bitno da li se radi o smislu zivota ili tome da nikada ali nikada necete jesti sirovu ribu ili se loziti na armpit sex (znam, i ja sam to tek juce videla).

dakle, zivot, univerzum i sve ostalo. podijum je vas.
nisam bas siguran da je ista apsolutno nepromenljivo, naprotiv promenljivost nas cini zivima ... al evo navescu ono u sta sam siguran da me je odredilo nizom dosadasnjih SADA i cini me zivim

-saosecanje sa svakim zivim bicem
-trazenje lepote u zrnu graska
-otpor svemu onome sto me stavlja u okvir nekakvog vremena
Korisnikov avatar
By Hys.
Nikad se necu zaljubiti u butchicu koja od mene traži/očekuje u prvih dinu dana viđanja da joj radim bilo šta remotely top il dom like.
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576118#p2576118]MDNA napisao:[/url]Mrzim strastvenije nego sto volim, tacnije mrznju u potpunosti kapiram i prepoznajem kao emociju dok ljubav i ne bas, imam poteskoca da shvatim koncept voljenja nekoga ili necega
Tj. Ako voleti nesto i nekoga jeste ovo sto ja osecam prema ljudima i stvarima do kojih mi je stalo i koje zelim u zivotu, onda je to totalno bleda emocija u poredjenju sa mrznjom koja je kao neka vatra :vatroslava:
:)

LEp ti je ovaj post.
Korisnikov avatar
By *deni*
Osećaj nezadovoljstva, dosade, bespomoćnosti, malodušnosti i česta apsolutna nefunkcionalnost, to su ne krstovi, već krstine koje vučem oko vrata kao zlu kob i prokletstvo. Svisnuću pod tim užasnim teretom. :gotika:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne treba da zaboravljam stvari u mikrotalasnoj.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nepredvidivost mi je mana, a možda i vrlina, tako da sve ono što je važilo juče, danas već ne.. Recimo da želim malog Jeffa, ranije imati dete nije dolazilo u obzir. Ne mogu trenutno da se setim ničeg što bi iskazalo moju postojanost u nečem. Dolazi s godinama, valjda. Mlad sam još uvek, pa osciliram, vrludam i eksperimentišem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!