Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By badu
(zlatna, nadamse da na to misliš)
Zdravo svima :)

GODINE: 28

ZANIMANJE: student

KOSA/OCI: kratka, ridja iz tube/smedje

MUZIKA: Nemam zanrovsku preferencu, ali evo sta Last.fm kaze sta volim: Мельница, Lana Del Rey, Dead Can Dance, Selah Sue, Bad Religion, Caprice, Autumn Tears, Loreena McKennitt, Yann Tiersen, Arcana, Lily Allen, Melissa Etheridge, Tracy Chapman, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Celtic Woman, Madredeus, Evgeny Kissin, Emilie Autumn, Leonard Cohen itd.

FILMOVI: retko gledam filmove, iskreno, radije citam. Ali recimo da sam zaista uzivala u Spring, Summer, Fall, Winter, Spring (jednan film :)), Mr. Nobody, Baraka, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, tek da pomenem one koji su mi prvi pali na pamet.

KNJIGE: omiljeno drustvo <3 Murakami, Peljevin, Dostojevski, Bariko, Pamuk. Fantasy mi je takodje blizak srcu (Martin, Berg, Hob), kao i tvrdji sf (Asimov, Bakster). Imam i soft spot za gay romanse, iako moraju biti literarno kvalitetnije od vecine djubreta koje izlazi.

VOLIM: zivot (uglavnom). Knjige, sunce, hranu, vino. Smeh i ljubav. Kretanje. Dobre ljude sa smislom za humor. Dodir. Diskurs, na bilo koju temu. Drvece. O, i geeky webstripove. Posto sam geek, eh.

NE VOLIM: ljude koji olako sude, ljude pune dogmi na bilo kom polju. Kad mi neko napravi "ushi" u voljenoj knjizi. Dan bez sunca.

BOJIM SE: duboke vode, raznoraznih insekata, ne histericno doduse. Neuspeha, poneki put.

MRZIM: strah. Nervnu paralizu koju strah donosi.

RELIGIJA: ateista, pastafarijanac kad popijem ^^

STATUS: solo

HOBI: pomalo vezbam, pomalo meditiram, kuvam, pravim svasta. Sarene sapune i kozmetiku. Eksperimentisem na sebi, svojoj porodici i voljnim prijateljima.

SMEJEM SE: sebi cesto, sa drugima sto vise.

PLACEM: manje nego sto bi trebalo

PIJEM/PUSIM: da, ali ne pivo, niti slatka pica/ne, vec vise od godinu dana. Go me!

DROGA: veoma retko

BOJA: sve ih volim
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586213#p2586213]Jheronim van Aken napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586211#p2586211]elizevin napisao:[/url]Murakami
:katemoss:

dobrodošla i nadam se da će te komunikacija sa ljudima sa okusom na forumu izlečiti ovakvih boljki.
Oh, ne bih zelela da me ista izleci od te boljke, previse uzivam u njegovoj iscasenosti :) Ali hvala na dobrodoslici, i tebi i ostalima :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Brodošla Eli, dopada mi se svašta nešto što si gore napisala :-)
Korisnikov avatar
By elizevin
Zdravo Hys, Trilian, Retribution :) I meni se svidja vas forum, bice to dobar spoj, nadam se ^^
Korisnikov avatar
By elizevin
Hej, nije da bacam hejt na pokretne slike generalno, vec kad sam sama ko da dobijem neke pundravce u dupetu i ne mogu da se skrasim tih sat ipo bez da ne prosetam dvaput, skuvam kafu, pustim masinu za ves, izjurim se sa mackom...sto je bizarno jer mi nije nimalo tesko da tri sata sedim mirna ko bubica uz knjigu.
Korisnikov avatar
By elizevin
Jednom sam gledala film od sat ipo iz tri puta, i na kraju odustala na 15mina do kraja...granted, bio je Dzarmusev, jedan od poslednjih mojih pokusaja da ga zavolim, ali ipak, tri dana gledanja :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Da li još nekoga osim mene Elizevin podseća na Waldorficu?

Imam jak waldorfski vajb, mhm.
Korisnikov avatar
By elizevin
Dobri citati kod Waldorfice, sad videh, guess that's a thank you, Hys :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa lako je naći elizevin preko gugla .....:) .....ako je elizevin curica koju sam našla, ima crvenu kraću kosu i nosi naočare. Ne lažem, keve mi :lol:

elizevin, nadam se da ne zameraš, bilo je lako, a i možda grešim :-)

edit

nope, deffo ne grešim
Korisnikov avatar
By elizevin
Nisam ni nameravala da se krijem, zaboga :D Jeste, pretpostavljam da si me nasla, Hys, na dosta mesta koristim isti nick :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Jep, eno i one divne pice koju si i ovde sherovala - je l ti ne bi bilo teško da napišeš recept na low carb temi, baš me zanima :)

At Trili

Ponekad :-)
Korisnikov avatar
By elizevin
Vazi, evo sad, dosta drugara mi se odusevilo. Doduse, kako i ne bi, to maltene dozvola da jedes picu ko prase a ne dobijas kile
Cao svima :)

GODINE: 23

ZANIMANJE: Student

KOSA/OCI: Crna, duga / smedje

MUZIKA: Ne opredeljujem se samo za jedan zant. Ali eto u poslednje vreme najvise slusam iamamiwhoami, Coco Rosie, Lykke Li, Lapalux....

FILMOVI: Tim Burton mi je omiljeni reditelj pa nekako uvek upamtim sve njegove filmove, od pocetka karijere pa do danas.. Ne bih tu vise nista nabrajala jer mi se obicno izbrisu iz secanja nakon sto ih odgledam.
Jedan koji nije njegov- "The Piano"

KNJIGE: Dzordz R. R. Martin, Tolkin, Peljevin, Bariko, Dostojevski, Stiven Donaldson... Uglavnom citam dobru epsku fantastiku :)

VOLIM : modu (zanimaju me forme, istrazivanje), umetnost (uglavnom moderna), arhitekturu, kafenisanje, da sijem, da razmestam raspored u sobi kada nesto nije u redu, tisinu..... Svog psa.

NE VOLIM: Ljude koji se namecu, takodje ne volim da se namecem. Ljude koji ne rade na sebi.. Sitne lazi, kada neko poseduje krupne zelje a sitne ambicije.

BOJIM SE: Ne bojim se.

MRZIM: Prazna obecanja.

RELIGIJA: Ateista

STATUS: Vec nekoliko meseci vodim samu sebe na dejtove. Mogu vam reci da to nije lose :)

HOBI: Kick box, fotkanja, presipanje iz supljeg u prazno kada nemam inspiraciju za crtanje :)

SMEJEM SE: Uglavnom svemu kada me uhvati!

PLACEM: Kada mi se pokvari auto.

PIJEM/PUSIM: Ne pijem jer ne volim vecinu pica :) Pusim po nekad.

DROGA: Jednom u godinu dana. Mozda ni tada.

BOJA: CRNA-BELA. Nadje se jos po neka, negde. Imam problema sa bojama :)
Korisnikov avatar
By elizevin
Cao Majda, imas dival knjizevni ukus. I kick box, wow, ja sam se dugo nesto dogovarala sa najboljom drugaricom da idemo negde zajedno, ali nismo nasle treninge u blizini, a posle toga su dosle druge stvari. Doduse, sad kada bih htela da idem na neku borilacku vestinu, verovatno bih isla na krav magu, bar bih stvarno umela da se bijem na kraju :D
By majda007
Hehe :)) Hvala ELIZEVIN!
Kick box je uvek dobar izbor :) Mirnije spavam bre :D
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!