Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Navodnici imaju još neke svrhe osim označavanja sarkazma.

Pa svejedno je jedini normalni strejter na forumu, koliko ja znam.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585117#p2585117]antibiotic napisao:[/url]...i koji nestanu sa foruma homofobicniji nego sto su bili pre dolaska. :D
verujem da je nepotrebno i reći, ali ipak da reknem - ne treba strepiti ni brinuti da li će neki hetero ili "hetero" koji je onako elementarno protivrečan kao autor teme ili još i gori postati homofobičniji nakon komunikacije s gejevima. tja, ma, može da postane komparativ homofobičnijijijijijiji koliko god hoće, nek ode u wc pa nek se ispovraća i isere koliko god hoće s tom njegovom homofobičnijijijijijosti, nek udari glavom o zid s tom njegovom homofobičnijijijijiosti, nek ide dođavola, ali - zbuniti i paternalizovati gejeve - nema da može!
gejevi Srbije i većine ostalih zemalja exYu trebaju upravo da prestanu da strepe kako da se umile i odobrovolje heterosima koji niti su sigurni u sebe niti su gej razumevajući, to samounižavajuće veslanje a da se odobrovolje onakvi heterosi treba prestati.
Korisnikov avatar
By antibiotic
da li uopste moze da postoji taj komarativ: homofoban, homofobicniji? ja mislim da postoji.

svaki hetero koji je odlucio da mrzi "pedere" jer se stav nekoliko njih ne slaze sa njegovim ima problema sa svojim mozgom, a ne sa pederima.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne mogu da se otmem utisku da strejt ljudi dolaze na gay forum, i postavljaju pitanja, raspravljaju o pravima, prajdu sa tacke strejtera, samo da bi razresili svoju anksioznost izazvanu homosekualnoscu

postavljaju pitanja koja bi strejteri moglii njima da postave, da bi bili spremni da iskoriste odgovore sa foruma

ja sve ovakve teme vidim kao "ne znam sta da kazem ako me pitaju to i to pitanje, sta bi vi rekli?"
Korisnikov avatar
By bern
i to naglašavanje "STREJT OSOBA IN DA HOUSE, BITCHES". sa druge strane, da nemaju potrebu da naglase, duže bi se zadržali, bili otvoreniji.
mogu mislit koliko se bijelaca obracalo martinu lutheru kingu u stilu 'čuj care, kužim ja tu borbu za negroidna prava i ja vas posve podržavam, osim što ste crni i izgledate mi ko majmuni isti ste, ali taj vaš agresivni način hodanja po ulici i govorenja stvari samo izaziva kontraefekt; najbolje da organizirate humanitarnu akciju za obnavljanje grobova vojnika konfederacije, pa će vas ljudi onda prihvatiti.'
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584946#p2584946]samist napisao:[/url]
A ovo sve ostalo sto kazes da roditelji ne prihvataju, da u skoli niko ne stane u zastitu nije znak da prajd ne moze prici bez debelog konflikta. Takav drustveno socijalni momenta. Da ljudi imaju malo vise para da malo bolej zive da nisu sjebani I zludjeni zbog million stvari bili bi tolerantniji.
Mis'im, fascinantno mi je to što šizofreni homofobi non stop koriste ovu budalaštinu kao opravdanje za nasilnike i kao argument zbog čeka to ne treba dozvoliti da se održi Prajd.
Verovatno misle kako kod LGBT osoba ima svega u izobilju, kako nas ekonomska kriza u zemlji uopšte ne dotiče i kako nam ništa nije uskraćeno, sem da iz obesti paradiramo i time provociramo izmučen narod, "koji je sjeban i sluđen zbog milion stvari". :retard:
Jbg, videh da je autor digao sidro ali ukoliko zaviri, samo par stvari. Već mu je objašnjeno zašto i kako to prajd nije žurka u Srbiji pa ja neću o tome. Ono što prajd svakako ovde jeste je zapravo politički skup jer u Srbiji on predstavlja načelno zalaganje ravnopravnih (!) ljudi za jednakost pred zakonom i u društvu uopšte.

Iako nam niko (kao ni bilo kome drugom) ne brani da radimo šta hoćemo (dok ne ugrožavamo drugog) u svoja 4 zida (pošto će se ista pre ili kasnije pojaviti u svesti čitaoca) to nije ispravan ugao posmatranja jer mi, učesnici parade nemamo za cilj da pojedinačno demonstriramo svoju seksualnu orjentaciju, već želimo da demonstriramo svoju grupnu, manjinsku ugroženost a to već nije moguće u naša 4 zida. Dakle naš problem nije "privatan", on je 100% politički. Parada je politički čin kojim se promoviše demokratija jednog društva.
Vrlo je jednostavno za onog ko hoće da vidi: radi se o nepristajanju da budemo getoizirani i da se krijemo jer kao i pripadnici većine imamo sva prava da budemo ono što jesmo. I privatno i javno, sviđalo se to većini ili ne. A ne da kad izađemo iz svojih mišjih rupa to bude prepoznato kao provokacija gde onda većina ne odgovara za svoje postupke. Ne može tako. Tolerancija nikad nije prijatna niti je bogomdana, čak ne mislim da ima puno veze ni sa empatijom ili moralom. Ona se uči i vežba i zapravo je ispit koji ovo društvo tek treba da položi. I ovo ti je odgovor zašto treba prajd. Ako je nekada ideja bila da je prajd potreban samo lgbt osobama to odavno nije tako. Posle nekoliko godina imamo situaciju gde je nasilje i pretnja nasiljem postalo sredstvo za ostvarenje cilja koji ne mora nužno da ima (a vrlo često i nema) veze sa lgbt pravima. A sve ovo jer smo pali na pomenutom ispitu. Iako nam (lgbt osobama) je prajd svakako potreban, on je neuporedivo potrebniji ovom društvu. Toliko.
By avgust
Zato što nam se ne kupuje naša sloboda! Jebalo te 100 000 eura u humanitarnoj akciji.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585378#p2585378]Srklet napisao:[/url]mogu mislit koliko se bijelaca obracalo martinu lutheru kingu u stilu 'čuj care, kužim ja tu borbu za negroidna prava i ja vas posve podržavam, osim što ste crni i izgledate mi ko majmuni isti ste, ali taj vaš agresivni način hodanja po ulici i govorenja stvari samo izaziva kontraefekt; najbolje da organizirate humanitarnu akciju za obnavljanje grobova vojnika konfederacije, pa će vas ljudi onda prihvatiti.'
:)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585432#p2585432]astrochimp napisao:[/url]
.........Vrlo je jednostavno za onog ko hoće da vidi: radi se o nepristajanju da budemo getoizirani i da se krijemo jer kao i pripadnici većine imamo sva prava da budemo ono što jesmo. I privatno i javno, sviđalo se to većini ili ne. A ne da kad izađemo iz svojih mišjih rupa to bude prepoznato kao provokacija gde onda većina ne odgovara za svoje postupke. Ne može tako. Tolerancija nikad nije prijatna niti je bogomdana, čak ne mislim da ima puno veze ni sa empatijom ili moralom. Ona se uči i vežba i zapravo je ispit koji ovo društvo tek treba da položi. I ovo ti je odgovor zašto treba prajd. Ako je nekada ideja bila da je prajd potreban samo lgbt osobama to odavno nije tako. Posle nekoliko godina imamo situaciju gde je nasilje i pretnja nasiljem postalo sredstvo za ostvarenje cilja koji ne mora nužno da ima (a vrlo često i nema) veze sa lgbt pravima. A sve ovo jer smo pali na pomenutom ispitu. Iako nam (lgbt osobama) je prajd svakako potreban, on je neuporedivo potrebniji ovom društvu. Toliko.
Sigurno.

ali, avaj, kada i unutar gej zajednice i na ovom forumu imamo korisnički popularne primerke koji o jednom primeru (koliko god kontroverznom ili "kontroverznom") prognanog zato što je homoseksualac te na antigejno nasilje govore ovo tj. najciničnije i đubretarskije krive žrtvu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585575#p2585575]*deni* napisao:[/url]Ta protuva izgleda medijski živi od tih napada i lažnih pokušaja samoubistva. Onamo - prognan iz Kuršumlije i porodične kuće, a ovamo - baškari se po toj kući kad god mu se prohte i malo, malo, pa se obre u Kuršumliji i noću upada u Dom zdravlja da prijavi da se zgutao tableta.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585616#p2585616]Sixto napisao:[/url]Da se samocitiram

Ajde sada sve sestre milosrdnice, Franjevke, iskusenice, majke u crnom, kolo srpskih sestara, samostanke, majke Tereze, Ledi Dajane, Kapucinke, Karmelite, Dominikanke, Cistercinke, Benediktinke, Andjeline Dzoli sa poslednjih 18 strana lepo konopac od kostreti pa jedno pedesetak samobicevanja. Taman da izpilingujete kozu ledja da vam bude nezna ko bebina guza.

Deset Ave Marija i lezanje licem ka kamenom podu pred raspelom i molite za oprost greha sto prokazaste nas nekoliko koji smo imali hrabrosti viknuti da je Kralj go!
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... &start=510" target="_blank
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!