neko je ovde odlično opazio i prozvao elementarnu kontradiktornost korisnika samist koji je smogao da napiše
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584877#p2584877]samist napisao:[/url]Evo ovako, ovdje jedna hetero osoba koja ne samo da ima dosta prijatelja LG osoba vec je i u znak podrske isaa na paradu kao podrska svojim prijateljima, naravno u jednoj zapadnoj zemlji. Naravno da smatram da LG osobe trebaju da imaju sva prava kao i heteroseksualne osobe. Drustvo mora da bude fair i ovdje ne mislim samo na pravo slobodne seksualne orjentacije, vec su to konkretne prakticne i pragmaticne stvari npr kao porezni rezim bracnih zajednica, nefer da LG parovi nemaju isti porezni tretman kao hetero parovi. U ovoj nekoj prici ja sam totalno i apsolutno na vasoj strani i zaista mislim da i samo drustvo ima daleko vise koristi gdje vi mozete bez strraha i bojazni da dajete pozitivnu kontribuciju gradjenju nekog boljeg drustva kojim samim sepi ispiremo mozak, ali kojem eto ipak tezimo.
pa onda, samo dva sata kasnije, ovo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584928#p2584928]samist napisao:[/url] vasa su prava koliko sam upucen izjednacena sa hetero osobama
wow, znam da postoje ljudi koji su unekoliko kontradiktorni, ali ovakav salto i demonstraciju elementarne protivrečnosti, samo može imati osoba koja u glavi nije na čisto, no pun intended.
inače, samist je tipičan primer onih koji misle da prefrigano uspešno glume razumevanje za gejeve, a veze s vezom nemaju. a ako neke veze i imaju s celom tematikom, nažalost imaju ju više s heteroseksizmom i antigejnim paternalizmom. i, dabome, vole da pominju svoje brooooojne gej prijatelje koji isto razmišljaju, a od tih brojnih gej prijatelja ni glasa ni traga. tipičan heteroseksistički paternalistički modus operandi sugestivnog izmišljanja nekih brojnih gejeva koji su protiv gej Prajda, to jeste, tipično samoinicijativno heteroseksističko govorenje u nečije tobož drugo ime. a da se ti brojni gejevi koji su eto protiv Prajda sami oglase i javno glavom i bradom eto aktiviraju sve protiv Prajda (pa što da ne...), ma, nigde, nikada.
i još bi samist da mu sve verujemo....
divim se svima koji su odgovorili u ovoj temi i na vreme i pronicljivo prozreli samistovu bizarnost a koja je nažalost toliko tipična za one koji bi da se predstave kao nekom sredinom i to prodali za bolje od antigej terorizma.
jedino, Source u prvom mu delu posta se nažalost okliznuo u zamku bizarnosti koju mu je samist postavio.